Supervuoro

Kempeleen Kiri 2020

Viestejä
152
Kyllä tuohon linjaan Keskipetäjä tarvitaan nopeasti ja mielellään joku toinenkin. Ei tuolla ryhmityksella enää monta voittoa tule. Tänään selvittiin juuri ja juuri voittajana, kun kossun lyönnit nousivat ratkaisevissa hetkissä kopeiksi. Toki pelin ratkaisevin hetki oli Luhtavaaran reaktiotorjunta toisen jakson 4. aloittavalla. Maisemiin oli painumassa sekin lyönti. Korhosella on aika iso tontti Kempeleen ulkopelissä, kun kolmospuolen läpilyöntejäkin pitää jatkuvasti käydä juoksemassa kiinni.
 
Viestejä
247
Nyt kun Keski-Petäjä on takaisin ja Korhos Matin vire on tuo, niin on kyllä Kempeleellä hyvä arsenaali sisäpeliin. Varsinkin kotona voi voittaa kenet vain, alkaen tänään Joensuusta? ;)
 
Viestejä
152
Täältä myös pojot ja kiitokset Kempeleelle laadukkaasta kamerakuvasta
sekä ammattimaisesta otteluselostuksesta!
* virtuaalikahvit
Joukkue se vaan pyllisti jälleen jaksojen alussa kauden ennätysyleisölle. Ei noin, niin tuttua, niin tuttua. Ja siellä linjassa häärii edelleen turhake!
 
Viestejä
282
Hienosti noustu kuitenkin taisteluun toisen jakson lopussa. Nyt ei palkintoa siitä tullut. Harmi tietty, että kaverille annettiin neljä eteen molempien jaksojen alussa.
 
Viestejä
95
Sarjaa on pelattu kohta kolmannes. Keki on iskenyt kolmanneksi eniten juoksuja koko Superissa. Sijoitus sarjataulukossa on kymmenes. Syy tähän näkyy suoraan päästettyjen juoksujen sarakkeessa.

Kyllä Kopinnostajan kirjoituksissa on paljon perää. Pudotuspelipaikasta ja menestyksestä on turha haaveilla niin kauan kuin ulkopeli on tätä tasoa. No, värikkäitä ja tapahtumarikkaita pelejä on ollut tarjolla. Kotiutusosasto on ollut jäätävän kova. Ja Jussi Korhonen kopparina juuri niin hyvä kuin etukäteen odotettiinkin.
 
Viestejä
247
Kuitenkin sarjaohjelmahan KeKillä on ollut tähän asti todella kova. Seitsemästä pelistä viisi ennakolta TOP4 joukkueita vastaan.
 
Viestejä
95
Kuitenkin sarjaohjelmahan KeKillä on ollut tähän asti todella kova. Seitsemästä pelistä viisi ennakolta TOP4 joukkueita vastaan.
Tuokin on totta. Sitten toisaalta reilusti voitetun ekan jakson jälkeen sulaminen ja tappio SiiPelle... Kossu onneksi hoidettiin kunnialla, oli komeaa lyöntipeliä. Ensi viikolla Kitee ja taas Sotkamo, ei ole helppoja pelejä tiedossa. Mutta viihdyttäviä ja jänniä nuo pelit on olleet, siitä kiitos joukkueelle 😃.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös