Supervuoro

Kempeleen Kiri 2020

Viestejä
97
Kekiä sen kummemmin mollaamatta jotenkin niiden touhu on jäänyt suutariksi.Totuushan on että siellä ei ole kun kolme superin täyttävää miestä.Määttä,Pelkonen ja Korhonen.
 
Viestejä
140
Jos tarkoitat koppari Korhosta, niin lisäksi superin tasoisia ovat ainakin kumurajokeri Korhonen, lyöjäkunkku Meriläinen, keskitason lukkari Lassila, terhakka Hepokangas, Kleemola, Keski-Petäjä, Ojala ja nuoremmista vielä pari muuta. Että semmoinen on Keki.
 
Viestejä
43
Syksylläpä tuo nähdään.
Syksyllä se nähdään .... samoin nähtiin viime ja toissa syksynä. Provosi hyvä puoli oli se, että se oli niin huono ja pelkistetty, ettei siihen kukaan tarttunut. Onneksi asiallinen keskustelu on vilkastunut naisten ottelujen ja miestenkin harjoitusottelujen päästyä vauhtiin.
 
Viestejä
85
0-2 ryöstö Rännäriltä on kova juttu. Toki harkkapelit on harkkapelejä mutta olisihan pattukin mielellään tuon pelin voittanut. Rautaisen ulkopelin lisäksi ilahduttivat kärjen ja kotiuttajajokerien onnistumiset. Tästä on hyvä lähteä kauteen 💙.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös