Supervuoro Verkkolehti »

Kempeleen Kiri 2019

Viestejä
366
Kutkuttava viimeinen viikko tästä tulee. SiiPe ja AA pysynee takana, sen verran kovat vastukset heillä ja peli alamaissa. KoU sen sijaan napannee kolme pistettä Alajärveltä ja mahdollisesti jakson JoMa:lta. Jos viimeiseen keskinäiseen peliin lähdetään kolme pistettä tai vähemmän edellä, niin painetila on hillitön. Eli sanoisin, että KeKi tarvitsee 4p. Ja ensi vuonna Jussilan lisäksi ulkopeliosaamista enemmän ja jalkoja.
 

Menee tai ei mene

Kitee laittoi B-junnut kentälle ja ei jätttänyt Kempeleelle mitään mahdollisuuksia.
 
Viestejä
1,949
Tänään KeKi tulee saamaan Raahelta vähintään pisteen. Raahelaisille on myös tärkeää, että paikalliskilpailija säilyisi sarjassa. Saa ottaa talteen.
 
Viestejä
391
Kekin pelaamisen/pelaajien taso tippuu jälleen valitettavan tuttuun tyyliin kesän edetessä. Löytyyköhän ykköspesiksen karsijoista niin huonoa joukkuetta, jonka Keki pystyisi kolme kertaa voittamaan. Huono täytyy olla.
 
Viestejä
1,024
Super on rankka sarja. Pitäisi olla rosterissa laajuutta, loukkaantumisiakin tulee. Suurseuroilla on rosterissa yllin kyllin, joten ne menestyvät pitkässä sarjassa ja valitettavasti pienemmät eivät ja usein hiipuvat loppukaudella. Kyllä KeKillä aika hyvä sakki on kasassa, eiköhän sillä selvitä, varsinkin jos ei loukkaantumisia tule.
 
Viestejä
1,235
Super on rankka sarja. Pitäisi olla rosterissa laajuutta, loukkaantumisiakin tulee. Suurseuroilla on rosterissa yllin kyllin, joten ne menestyvät pitkässä sarjassa ja valitettavasti pienemmät eivät ja usein hiipuvat loppukaudella. Kyllä KeKillä aika hyvä sakki on kasassa, eiköhän sillä selvitä, varsinkin jos ei loukkaantumisia tule.

Ehkä suurin ero on kärkiseurojen rosterin laadussa. Pystyvät treenaamaan juhannukselle asti kovaa ja sitten aletaan säätämään syksyä kohden. Hekommalla rosterilla on kaikki paukut laitettava kevääseen ja siten fysiikka loppuu heinäkuussa ja aikaa palautumiselle ei ole. Vanha viisaus on että pesiskausi alkaa juhannukselta ja läkäkausi joululta.
 
Viestejä
32
Eli jos Keki ei saa Kossulta pistettä niin karsintoihin tulee vastaan Hamina jonka Siki niisti sunnuntaina. Mielenkiintoinen asetelma.
 
Viestejä
11,784
Eli jos Keki ei saa Kossulta pistettä niin karsintoihin tulee vastaan Hamina jonka Siki niisti sunnuntaina. Mielenkiintoinen asetelma.

Ei HP ole vielä missään karsinnassa superin joukkuetta vastaan. Ykkösessä pelataan karsinnat 2-5 ja 3-4 joiden parien voittajat menevät karsimaan superin joukkueita vastaan.
 
Viestejä
366
Hamina, Kuopio tai Ulvila. Eipä tuossa nyt pitäisi mitään ongelmaa olla, joten Superia pelataan ensi kaudellakin. Mutta eihän tämän kauden näin pitänyt mennä. Käy tiistaina miten käy, niin aika paha maku jää tästä kaudesta. Ilman Pulliaista olisi varmaan nuo tärkeät viisi pistettä jäänyt ottamatta, mutta varsinaiseksi sateentekijäksi ei hänestäkään ollut, joten ei jatkoon. Ensi kaudelle pitää rosteria vahvistaa etenkin juoksupuolella ja räpylävarmuutta saada lisää etenkin polttolinjaan ja taakse.
 
Viestejä
482
Vaisu ja vaikea kausi. Jos suoraan säilyvät niin nousijajoukkueelle kuitenkin ok suoritus.

Tulevia kausia ajatellen jää paljon kysymysmerkkejä. Nykyinen rosteri on kiinnitetty pitkillä sopimuksilla. Joitain hankintoja voi tulla mutta pääasiassa samoilla miehillä mennään. Onko jatkossa odotettavissa niin paljon kehitystä ja tason nostoa että esim pleijaripaikka olisi realistinen? Vähän epäilyttää.

Ulkopelissä lukkaripeli on hyvää keskitasoa, jonkun verran ailahtelevaa, välillä huippupelejä, välillä vaisumpaa. Etukenttä on ihan ok. Polttolinjassa Keski-Petäjä on hyvä ja myös kehityspotentiaalia hänellä on paljon, muuten linjan taso on superin mittakaavassa ehkä tasoa tyydyttävä. Ulkokentän heikoin lenkki löytyy koppariosastolta, tästä kertoo karua kieltään päästettyjen juoksujen lisäksi häntäpään sijoitus päästettyjen kunnarien määrässä.

Sisäpelissä jalkojen puute on iso ongelma. Lisäksi kärkietenijä Lassilalla on käsittämättömän isoja vaikeuksia päästä kentälle. Siihen päälle Savikosken loukkaantumiset niin vaikeaa on. Usein on tilanteita että kentällä etenevät esim Pelkonen ja Luhtavaara. Ei ihan rakettitason miehiä. Vaihtaminenkin meinaa ontua, lähes aina kakkonen tai kolmonen käräyttää Lassilan (jos on onnistunut pääsemään kentälle). Kotiutuspuolikaan ei ole ollut sitä tasoa mitä odotettiin. Omalla tasollaan on onnistunut Korhonen, joka on ihan ok kotiuttaja mutta ei kuitenkaan superissa terävintä mörssäriosastoa. Meriläinen on väläytellyt välillä ja välillä vaellellut ihan varjojen mailla. Pelkonen on myös koko kausi huomioiden ollut mailassa oudon vaisu, syökö ulkopeli terävyyttä sisäpelistä?

Että kovasti mietittävää Sarkkirannan laguunin sunnassa on kunhan tämä kausi saadaan ensin kunnialla pakettiin.
 
Viestejä
391
Harjoittelukulttuuriin täytyy Kempeleessä saada muutos. Pelaajat eivät kehity ja mene urallaan eteenpäin. Jos tämä jatkuu, niin Kempeleeseen on jatkossakin hankala saada pelaajia muualta.
 
Viestejä
366
Mitä tarkoitat harjoittelukulttuurilla? Uskon, että valmennuksen taso ja osaaminen on riittävä. Uusi halli tuo oleellisesti paremmat olosuhteet. Onko ongelma kuitenkin materiaalissa, jota ei laadukkainkaan harjoittelu vie riittävälle tasolle?
 
Viestejä
391
Nimenomaan valmenuksen taso ja osaaminen on se ongema. Olosuhteet ja pelajamateriaali kestävät vertailun superpesistasolla.
 

Zeppeliinistä

Alan uskua nuihin laguunilla ja zeppeliinin shellillä liikkuviin huhuihin että talvella ei o reenattu. Käyty lätkiin palloa ressuun tai jotain sinne päin. Sitte ku hallironssi tuli nii tanssattiin piirissä ja nous paska hattuun ja vielä surkeempaa reeniä. Ny ku kattoo ulkopeliä niin pakko se on uskua. Joukkueesa on pelaajia jokka ei saa ees heittoja kiinn. Tämä yks polttolinjan imuri ei reagoi mihinkään joka ei tuu täysin kohti. Jos toissa vuonna pelannu Kalamakoski vetäs viikon reenit, se olis parempi ku tää ikäluokkansa lahjakkain superhankinta. Noo, huonompi ei voi ollakaan. Kuiteki melekeen pakko nostaa pipua joukkueelle ku on muutamalla noin hirviän huonola pelurilla saanu noinki paljo pisteitä ja vielä kovilta porukoilta. Ohan se sitte aivan sama kuka heiluu vinkoissa ku pelurit heiluu miten sattuu. Niin tai näin eiköhän tuo porukka kerää ittesä ja säily vaikka karsintijen kautta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös