Supervuoro Verkkolehti »

Kempeleen Kiri 2019

Hallipesis

Säälittävää. Mahtava huutaa hozaata ku on manageerilla niin kiven kova joukkue. Taitaa uhuaminen olla vinaalissa ja Itkua taitaa poika parka taas vääntää. Siinä sitä oppii pullisteleen ja mahtaileen. Hienosti kasattu sakki, onnittelut.
 
Viestejä
24
Keki on ryssiny tän joukkueeen ihan täysin pelinjohtoon ja valmennukseeen...
Aivan säälittävää talviharjoittelua + maksetaan ns. Huippu pj/valmentajalle .lle joka ei oikiasti osaa johtaa peliä/valmentaa, ihan hirveitä summia rahaa ja tulos on tässä. Ois pitäny 5k laittaa vielä lisää valmennukseen niin ois saatu mikko korhosen tasoinen kaveri johtoon..korhosen kautta ois varmasti seuran toimintaki muuttunut 1990 luvun pesäpallosta 2010 luvulle
 

Takarajan Taavi

On totta, että pelinjohdossa tuo vika on. Auttaako vaihtaminen tässä vaiheessa ja rohkeneeko Saloranta pistää hyvän kaverinsa hyllylle? Paniikki on jo silminnähtävää. Mutta uskotaan nyt vielä. Lippo vastaan pitäisi tasoeron kuitenkin vielä riittää - vai riittääkö jos henki on materiaa vahvempi. Toki siinä sarjassa voi entiset oululaispelaajat laskeskella, että pitäisikö jatkaa superpesis uraa Lipossa ja alkaa pelata siihen malliin.
 
Viestejä
11,785
Toki siinä sarjassa voi entiset oululaispelaajat laskeskella, että pitäisikö jatkaa superpesis uraa Lipossa ja alkaa pelata siihen malliin.

Vaikka kyse ei olekkaan ammatilaisurheilusta mutta ammattimaisesta kuitenkin niin pidän moista epäilyä aika lailla turhana ja tarpeettomana. Kyllä urheilijalla on kunniantunto.
 
Viestejä
23
Harmittaa eilen peli. Toinen jakso olisi saatu alkaamaan toisella ja kolmannella vuoroillakin 1. etenijästä mutta kun pelinjohto ei ollut ollenkaan tilanteen tasalla. Maltti puuttuu että peli saadaan pyöriin tulevillakin.
Kotiutuksia kannattaa yrittää jokereilla kahden palon tilanteessa kun peluri on kolmosella. Mutta ei kun porukkaa kopitetaan että saadaan kärki jatkoksi. Tulee palo ja aletaan kolmosesta loppu peli. Pieleen meni.
 
Viestejä
325
SiiPe:n kannattajana oli loistavaa katsella paikan päällä Kempeleen farssi toisella jaksolla. Katsomossa ihmeteltiin aikalisän ajoitusta ihan ihme paikkaan vuoronvaihdon aikana. Sitten tosiaan tuo järjestely aloittaa lyönnit numerosta 3, ja vielä kahdesti peräkkäin. Kempele on näistä nähdyistä joukkueista ollut ylivoimaisesti surkein taktisessa mielessä.
 
Viestejä
22
Juu ja Kekin pojat alko provosoimaan SiiPen pelaajia ja muutamat SiiPen kannattajat vastaa huutoon, niin pojat alko katsomoon katselee ja vastailee eikä mikään enää tarttunu räpylään Määttä ja Lassila ainakin.
 
Viestejä
1,949
Pulliainen mahdollisimman huono valinta KeKiin. Muistelee Haminan viime kauden arkaa peluutusta Pulliaisen johdolla, josta puuttui kokonaan hyökkävyys ja pirteys, joka johti lopulta Pulliaisen potkuihin niin ei voi kuin ihmetellä.
 

raksilan aidan takana.

Ja aina kannattaa muistaa se että ketä on edes vapaana/haluaa lähteä mahdolliseen pätkäpestiin?
 

Takarajan Taavi

Observerin paha olo taas helpottaa hetkeksi kun KeKillä on ongelmia. Vaikea nähdä että Sami säästää kun pitää Antille pitää kuitenkin maksaa sopimuskausi loppuun. Talous edellä ei siis mennä, vaan yritetään saada rahaa poltettua myös ensi kaudella.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös