Supervuoro Verkkolehti »

Kempeleen Kiri 2019

Viestejä
84
Tärkeitä pisteitä päävastustajilta, enempääkin toki mahdollisuuksia ja Seinäjoelta ehkä hieman bonuspisteitä. Seinäjoki pelissä hieman hurmosta ja kotareissa parasta Vihtkaria mitä olen nähnyt pitkään aikaan. Neljä lyhyttä ottoa oli hyvää johtamista. Vastaavasti Imatra pelissä jäi superissa huuto "kolmosen kautta heitto" puuttumaan ja kotariin olisi menty. Muutenkin tykkään koko porukalla pelaamisesta ja vastuun jakamisesta määrätyssä määrin. Jokereitakin on viime peleissä käytetty paremmin ja monipuolisemmin mitä alussa, toki tilanne määrät ajoittain ovat sen mahdollistaneet. Peräpäälläkin on pakko tehdä tilannetta ,kun on lyöjäpainotteiset jokerit ja yleisesti ei kovinkaan monta kovaa etenijää ole, Jos yksittäisiä pelaajia ajattelee ,mitä alkukaudesta on jäänyt mieleen positiivisesti, on ehdottomasti Suni ja Luhtavaara, tosi hyvää tekemistä kovissa paikoissa. Kleemolakin näytti saaneen uuden räpylän Imatra peliin ja pelasi mielestäni parhaan ulkopelin Keki aikana.
Parannettavaa on toki paljonkin , pelin hallinta pitää kestää kauemmin ja jokereilla pitää olla kokoajan tilannetta, ja nyt jos Pelkosta peluutetaan ulkona , niin vitonen on oikea numero, pitäisi olla kotiutettavaa. Savikoski ei ole vielä täysin kunnossa ja Ossilla on vielä liikaa epävarmuutta, voi lyödä pinnoja, mutta vastaavasti tulee 2-3 paloa liian usein, parempaan päin toki menossa.
Kaikkiaan parempi tilanne mitä Pattu pelin jälkeen, äärettömän tasainen sarja ja joka ainut pinna tosi tärkeä. Peli ilme on parantunut, vaikka liikaa tulee koomailu jaksoja pelin sisällä ja otettavissa olevia pinnoja menee vastustajalle.
 
Viestejä
23
Joka vieraspelistä on otettu pisteitä, jopa 3. Tänään voittoputkeen takaisin.
Peli paranee koko ajan. Nyt vaan enemmän keskittymistä niin tulee tasaista suorittamista molemmille jaksoille. KEKI voittoon!
 
Viestejä
23
Harmi ettei illan kuumille ja onnistuneille: Suni, Kleemola, Ojala annettu vastuuta päätösjakson neljännellä. Kaikkien piti kopittaa itsensä alta pois kun kärki tuli ja löi itsensä petäjään, niin kuin koko illan. Vihtkari voi kiittää kolme viimeisen pelin pisteistä edellä mainittuja . Nämä nimittäin loivat sitä tahtoa ja tunnetta kun kärki epäonnistui. Kärki on hyvä mutta eihän sitä aina kukaan onnistu. Silloin juuri mitataan pelinjohtajaan pelisilmää ja reagointia jo pelin aikana . Tästä voi valmentaja merkata itselleen ns valmentajan pisteen.
 
Viestejä
391
Keki pelasi Hyvinkäätä vastaa hienon toisen jakson eikä peli eka jaksollakaan huonoa ollut. Supervuorossa Keki oli loistava. Eli valoa tunnelissa. Ossinkin lyönti näyttäisi löytyvän kesän mittaa. Kouvolassa sitten jatkuu heti huomenna.
 
Viestejä
4,360
Mikäs aivopieru oli tuo Kleemolan? vaihtopenkiltä heittämä pallo Väliahon jalkaan.

Arvokas piste kuitenkin Sotkamosta, niitä harva vie.
 
Viestejä
4,360
Olikos tuo Hepokangas Muhokselta. Aika höpläytys tuossa ykköspesällä ja Tahkon vuoro päättyi siihen.
 
Viestejä
995
"Näyttää siltä ettei mee hyvinkää."

Älä juhli liian aikasi pooika.
 
Viestejä
366
Käsittämätöntä sontaa tämäkin kotipeli. Ei sitten millään saada puristettua kotona voittoja. Tänään oli tarjolla niin paljon enemmän kuin jäi.
 
Viestejä
3,507
Oliko Koren toisen jakson ratkaissut lyönti erinomainen? Fanikamera ei sitä kerro. Muuten siitä voi sanoa, että eikö KeKi tiennyt, minne Kore saadakseen kaksi juoksua yrittää? Ei olisi pitänyt olla yllätys. Sinne juuri yritti ja sinnehän se upposi.
 
Viestejä
23
Sinne meni minne osaa lyödä kolmosen taakse. Kempele unohti viimeisen lyöjän ulkopelaajien asettelun rajoille.
Näin totesi yksi Kekkonen n pelaaja äkin että väärin pelattiin viime hetkellä. Näin olisi tullut vain yksi juoksu. Voiton tunne oli liikaa vielä. Mutta hieno peli pojilta!
 
Viestejä
366
Kalevan mukaan katsomon penkit heijastivat ja häiritsi Luhtavaara lyönnin hetkellä ja pallo katosi hetkeksi. Pitäiskö penkeille tehdä jotain?!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös