Supervuoro

Kempeleen Kiri 2019

Viestejä
161
Kaipa se täytyy onnitella, hienoa että oulun seudulla on jatkossakin superin seura se on tärkeää lajille. Saloranta on tehnyt hienoa työtä kuinka pitkäjänteistä se on aika näyttää. Kaikkea hyvää kempeleeseen ja toivotaan että tämä visiitti kestäisi pitempää kuin vuoden. Lipe on jo ostettu tyhjäksi niin lähiseudulta tuskin enää isoja vahvistuksia on tulossa, mutta kuten sanoin aika näyttää ja tsempit sinne.
 
Viestejä
186
Kaikkea hyvää kempeleeseen ja toivotaan että tämä visiitti kestäisi pitempää kuin vuoden. Lipe on jo ostettu tyhjäksi niin lähiseudulta tuskin enää isoja vahvistuksia on tulossa, mutta kuten sanoin aika näyttää ja tsempit sinne.
Isoja vahvistuksia tuskin, mutta Pohjois-Pohjanmaa Oulun ympäristössä on vahvaa ja perinteistä pesäpalloaluetta, jossa kaikilla pitäjillä on ollut oma joukkueensa, jotka parhaimmillaan ovat vähintään Suomensarjaa kyntäneet menestyksekkäästi: Muhos, Tyrnävä, Kiiminki, Simo, Ii, Rantsila. Materiaalia pitäisi löytyä siihen, että Superissa pysyvän joukkueen saa jalkeille ilman oman talouden kuralle laittamista, kun Sotkamostakin saattaisi lainamiehiä löytyä.

Oulun seudulla vielä kymmenkunta vuotta sitten sai aikaan jopa piha/naapuristopelejä, ja lounaspöytäkeskusteluissakin työpaikoilla saattoi pesäpallo olla aiheena.

Onnittelut ja todella toivottavaa, että Oulun kaupunkiseutukin onnistuu yhdellä joukkueella pysymään Superissa. Olkoon se sitten Kempele, kun Lippo onnistuu jollakin käsittämättömällä tavalla taloutensa tumpeloimaan kerta toisensa jälkeen.
 
Viestejä
246
Jompikumpi Rautiaisista voisi tulla kyseeseen. Pitkin kautta on ilmeisesti kumpaakin pehmitelty ajatuksesta paluuseen. Jos sekä Pelkonen että Korhonen jatkaisivat, niin Ossiahan ei kannata silloin haalia takaisin. Kannattaako muutenkaan?

Eipä näillä lakeuksilla varsinaista runsauden pulaa pelimiehistä kuitenkaan ole.
 
Viestejä
529
Molemmilla veljeksistä on kertaalleen katkanneet polvesta ristisiteet ja 2017 kaudella Immon jalka oli huonossa kunnossa vielä loppusyksystä. Muitakin loukkaantumisia on ollut.
Iän puolesta (s. 1987) paluu on vielä mahdollista ja ihan vain ajatusleikkinä, mikäli molemmat veljeksistä olisivat pelikuntoisia, niin KeKin ulkopeliin tulisi kyllä pitoa heti kerralla paljon. Lisäksi Rautiaiset ovat tunnetusti viimeisen päälle hienoja joukkuepelaajia.
Mutta selvää on, että Saloranta pehmittää kyllä veljeksiä pelikentille.
 

Ropsukopsusalminen

Olinko ainoa, joka kiinnitti huomiota Aki Hanhelan kiitospuheeseen KeKi-festissä? Kertoi kuinka oli jo lopettamassa kuulemma 2017 mutta sai Salorannan avulla hilattua itsensä kentille ja sanoi puheessaan "Sovittiin sitten Samin kanssa että selvä, minä tulen MUTTA..... eikun.. enpäs sanokaan tässä" ja naurahti päälle. Oliko lipsauttamassa että oli mukana vain tässä nousuprojektissa ja lopettaa nyt uransa?
 

Allu7

Ossi Meriläinen löi runkosarjassa vaivaiset 0+54, elikkä miehelle ei ole käyttöä jos Pelkonen ja Korhonen jatkavat. Pelkonen voi lyödä ensikaudella 70-80 pinnaa oikealla peluutuksella ja Korhonen 50-60. Mutta kai kyläkaupan ossi on ostettava takaisin jos pele-marko päättää lopettaaa..
 
Viestejä
675
Ossi Meriläinen löi runkosarjassa vaivaiset 0+54, elikkä miehelle ei ole käyttöä jos Pelkonen ja Korhonen jatkavat. Pelkonen voi lyödä ensikaudella 70-80 pinnaa oikealla peluutuksella ja Korhonen 50-60. Mutta kai kyläkaupan ossi on ostettava takaisin jos pele-marko päättää lopettaaa..
1535018471198.png


Ei ole Ossi ollut nyt syyskunnossa tälle vuodelle.
 
Ylös