Supervuoro

Kellojen siirrosta luopuminen

Viestejä
170
Ja kuka vielä tietää, milloin se viisarien siirtely loppuu . Ei edes EU, vasta 2021? Sehän nyt taas olisi melkoista vatulointia.

Tosin, vähän tuo hätäiseltä minustakin alkoi tuntua, muidenkin kuin pesäpallosarjojen suhteen. Lopullista päätöstä kesä/talviaikojen lopettamisesta ei edes ole, ja sen jälkeen kunkin EU-maan pitäisi vielä päättää kansalaisia aivan selvästi paljon kiinnostava asia. Suomessakin saatetaan saada aikaan jonkinlainen poliittinen souvi, ennen kuin lopullinen päätös nuijitaan pöytään.

Vaikka aika monen kyselyn tulokset talviaikaa puoltavat, niin toisin päinkin on eri lehtien suppeammissa gallupeissa mennyt, koska asiasta ollaan oikeasti aika tasapäisesti eri mieltä. Ja ylipäätään aika monella on tästä mielipide.

EDIT:
Sipilä toista mieltä aikataulusta...
 
Viimeksi muokattu:
Sen sijaan kukaan ei halua nähdä ei-peliä. Ei-peliä ovat vuoronvaihdot, tuomarikärhämät, videotarkistukset, peräpään kopitukset ym.
Vai niin. Vuoronvaihdon lyhentämisestä olen samaa mieltä ja siinä enää tarvitsisi muuttaa tuomareiden linjan tiukentamista sääntöjen mukaiselle tasolle.
Tuomarikärhämät taas ovat tuomareiden kannalta monesti ikäviä, mutta monet pelaajat toivovat käsittääkseni oikeutta niihin ja katsomo syttyy monesti niistä aivan toiselle tasolle.
Videotarkistukset ovat yksittäisinä myös jännittäviä (pelin etenemisen kannalta myös merkityksellisiä), mutta en kannata kovin usein sen tekemistä, ja sen pitäisi olla mahdollisimman nopea toimenpide.
Peräpään kopitukset: Tästä en tiedä, mitä ajattelen. Kopinnosto on tärkeä tehtävä, vaikkeivät kaikki sitä ymmärräkään ja sen merkitys olisi erittäin minimaalinen jälleen kerran (minä vuonna välistäjättö rajoitettiinkaan yhteen pelaajaan?), mikäli voisi vaikka 4 pelaajaa jättää välistä kerralla. Toisaalta erittäin usein miesten Superissa siinä onnistutaan, jolloin se vaikuttaa erittäin turhalta.

-->Vuoronvaihdot tiukemmaksi.
 
Ylös