Supervuoro Verkkolehti »

Kausi 2021

Viestejä
1,441
Tulee aika tiivis ohjelma, kun 30 ottelua puristetaan alle kolmeen kuukauteen. Juhannuksesta ja itä-lännestä aiheutuvat tauot huomioiden pelejä on noin 3 viikossa.
 
Viestejä
4,349

LBC

Viestejä
3,605

kappas, kausi lyhenee putoamispelien suhteen. Yksi lähtee kuitenkin varmasti, se on hyvä.
 
Viestejä
4,349

kappas, kausi lyhenee putoamispelien suhteen. Yksi lähtee kuitenkin varmasti, se on hyvä.

Mutta yksikään ei nouse varmasti ja se on hyvä se @Observer
 
Viestejä
4,349
Joko kohta lyödään kausiohjelma pakettiin. Tänään oli 150 tartuntaa enää koko maassa.
 
Viestejä
4,096

Superpesiksen muokatut otteluohjelmat julkaistaan perjantaina 7.5.2021 kello 13. Kesäkuun alun osalta tasataan yleisörajoitusten aiheuttamaa mahdollista riskiä niin, että kotipelit jakaantuvat tasaisesti seurojen kesken ja pelitahti on heinä-elokuuta rauhallisempi. Lisäksi ohjelmassa huomioidaan elokuulle siirtyneet Itä-Länsi-ottelut Porissa 6.–7.8.
 
Viestejä
4,096

LBC

Viestejä
3,605
Juu tuota alettiin eilen ruotia täälläkin, ylläpidon aloittamassa ketjussa. Muistelinkin että jossakin oli pohdittu, onnistuuko välttämään normitilanteen, eli "uuden järjestelmän käyttöönotto on onnistunut, kun se ei oleellisesti huononna vanhan järjestelmän tarjoamia palveluja".

Mutta on tälle tarve. Minä ainakin käytän pesisliveä, maailmaa ja vanhaa tulospalvelua sekaisin (+liiton pelaajakortit + vessix + rasilainen). Nuo kolme ensimmäistäkin kun tarjoaa samaa vähän eri muodolla ja vähän eripituisella historialla.
 
Viestejä
11,744
Edit2: siirsin tämänkin mutta kun @LBC kommentoi jätin tännekin

Juh - tarve on ilmeinen. Nähtäväksi jää mitä tilasto-ominaisuuksia tulee tarjolle ja varsinkin mitä tilastodataa tarjotaan vanhasta kamasta, nythän siellä näyttäisi olevan vain lopputulokset ja kokoonpanot.

Lisäksin vanhan liiton kaverina se vanhan ottelupöytäkirjan vuoron tapahtumapöytäkirja olisi kyllä kiva. Vai onkohan se jossain tarjolla ja en ole vain huomannut moista.

Edit: Tai edes pelaajanumerot tossa tekstissä
1621264457672.png
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös