Supervuoro

Kausi 2019

Itse ajattelen, että jokaisessa paikassa on hyviä puolia, sitten vain kannattaa keskittyä pelissä niihin asioihin, joihin on parhaat näkymät.

Kolmospuolelta (noin ykköspesän kohdalla mieluiten) näkee kakkospesäkilpoja lukuun ottamatta kaikki pesäkilvat vähintäänkin ok:sti. Kyseiseltä paikalta voi kiinnittää myös lukkarin toimintaan huomiota (riippuen kentän läheisyydestä). Kotipesän takaa voi tarkkailla lukkarin tekemisiä myös, ja kotipesän tapahtumat voi havaita sieltä parhaiten sekä näkee muutenkin sisäjoukkueen kannalta paremmin peliä. Joillakin kentillä ne paikat vaan tuppaavat olemaan jo etukäteen varattuja tai muuten vain suosituimpia. Kakkospuolen hyvät ominaisuudet pari viestiä sitten MieVaan listasikin. Lisäksi, jos kannattaa toista joukkuetta, niin suosittelen etsimään sellaisen paikan, jossa ei ajaudu keskelle vastustajan faniryhmää. ;)
 
Ankkureiden nuoriso-osasto antoi eilen Vimpeliä vastaan varoituksen muille, todella hyvää peliä. Putoamaan tuomittu, varamiehinen joukkue piti Vimpeliä tiukilla ekan jakson ensimmäisen vuoron jälkeen. Juniorivalmennuksesta huolehtiminen ja loistavat olosuhteet, sekä junnujen että aikuisten suhteen tekevät Ankkureista tulevaisuudessa vielä kovan tekijän pesäpalloseurojen joukossa.
Siihen menee niinkaun kun Peltomäen ja Joensuun suvut kuolee sukupuuttoon,
 
Halli pelejä seuranneena paikanpäällä ja Ruudun välityksellä pisti silmään mailojen rikkoutumisten suuri määrä.
Onko pesäpallossa käynyt kuten jääkiekossa, että komposiitti mailat on tuoneet mailojen kestoon olennaisen muutoksen?
Jääkiekossa laukaisutekniikka muuttui mailojen myötä ja uuden tyyppiset "Laineet" pelaajat tulivat esiin kovina laukojina. Samalla mailojen kulutus kasvoi hurjasti.
Nyt olen seurannut tällä palstalla pesäpallon esitettyjä tutkalukemia jotka ovat kovasti yli 180km/h. Vielä muutamia vuosia sitten oli kovan lyöntimiehen maineessa pelaajia, jotka löivät 165-170 km/h.
Toki peliä katsoessa ,tietenkin viimekesän olosuhteilla vaikutusta, jää vaikutelma yleisen lyöntivoiman kasvamisesta?
Onko mailat, pallot vai miehet vaikuttaneet muutokseen?
 
Ylös