Supervuoro

Kausi 2019

Viestejä
368
Mestaruudet on jaettu. Käännytäämpäs ensi kauden puoleen. Asetelmat tasoittuvat kärjen osalta, mutta eiköhän kauteen lähdetä kärjen osalta ennakkosuosikkijärjestyksessä:

1. Joma/Vimpeli
2. Vimpeli/Joma
3. Jymy
4. Jymy-Jussit
5. Kopla
 
Viestejä
66
Jussit ei missään nimessä ole mitalipeleissä. Puputti kova hankinta mutta ei hänkään yksinään pysty mahdottomiin. Jymyjussit on edelleen täysin JP Vainionpään varassa.

Ettei vain olisi katkeruutta ilmassa? Puputistako tuli yhdellä päätöksellä rivipelaaja🤣

Jymyjussien nuoret ovat taas vuoden kokeneempia ja nyt joukkueessa on toinenkin pelaaja, joka pystyy yksinään ottamaan koko joukkueen reppuselkään
 

viulis

ei ole Puputista enää ratkaisiaksi, viime kausi tosi huonoa suorittamista mailanvarressa.
muutama hassu lyöty juoksu koko kautena vaikka tilaisuuksia oli enempi kuintarpeeksi. kopparina menee vielä muutaman kauden.
Vimpelissä tarjottiin nro 7 hihaan jusseissa vähän pienempää, siinä vaihtoon syy.
 
Viestejä
1,159
Ettei vain olisi katkeruutta ilmassa? Puputistako tuli yhdellä päätöksellä rivipelaaja🤣

Jymyjussien nuoret ovat taas vuoden kokeneempia ja nyt joukkueessa on toinenkin pelaaja, joka pystyy yksinään ottamaan koko joukkueen reppuselkään
Luetun ymmärrys? Kuten sanoin Puputti oli kova kaappaus ja kaukana rivipelaajasta. Mutta Puputti ei yksinään vielä tuo niin paljon lisää jussien joukkueeseen että mitaleista pelaisivat.
 
Viestejä
579
Eikös Puputti ollut melko vaisu mailan varressa koko viime kauden? Muutenkin nuo sisäpelin tehot olleet selvässä laskussa viime vuodet. Kopparina toki ylivoimaisesti paras, mutta kokonaisuutena Jymyjusseilla edelleen liian heikko ulkopeli mitalipeleihin.
 

Pepepepepää

Millä kriteereillä Puputti on ensi kaudeksi kova hankinta? Vuoden pelaajasta täysin sisäpelin rivimieheksi ja rahastaen pitkällä sopparilla jäähdyttelemään.

Jos pelkin ulkopeli-meriitein joukkuelle merkityksen kannalta lähdetään vertaamaan, sanoisin Pekkisen paremmaksi hankinnaksi versus Puppe. Sisäpeliin ilmiselvästi turha edes kommentoida toisen laskevaa- ja toisen nousevaa häntää.
 
Viestejä
354
Puputin sopimustilanteen perusteella nostan JymyJussit ennakkosuosikiksi:
1. JymyJussit
2. Joma
3. Jymy
4. Kpl
Aika optimistinen on näkemyksesi JymyJussien iskukyvystä. Ei yksi ikääntyvä Puputti JJ:n reikäjuustoulkokenttää tiiviiksi tee. Itse ennustan, että JJ kamppailee neljännestä sijasta heikentyneen Koplan ja mahdollisesti vahvistuneen Tahkon kanssa.
 
Viestejä
13
Näihin top4 spekulaatioihin nostaisin vahvasti myös Kossun. Potentiaalia löytyy, kaikki avainpelaajat jatkavat ja kokoonpano tulee olemaan hieman edelliskautta kovempi. Varmasti mitali tavoitteena.
 
Viestejä
97
Kyllä Joma on näillä tiedoilla joukkueiden kokoonpanoista ylivoimainen ennakkosuosikki varsinkin jos A. Rautiainen jatkaa uraansa. Muista mitaleista taistelevat sitten tasaisesti Vive, Sojy ja Kpl. Myöskin Jymyjusseilla ja Kossulla on mahdollisuudet neljän sakkiin, ja kuuden kärkijoukkueen kahinoihin noussee myös Tahko.

Jymyjyssien takakenttä tiivistyy paljon kun Puputti on siellä, mutta ulkopelissä linja ja etukenttä on edelleen heikohko kohta. Kossu on nuori ja kehittyvä porukka, jolta voidaan odottaa nousua mitalipeleihin. Molemmilla em. joukkueilla on myös loistavat kotiuttajajokerit (J.-P. Vainionpää ja P. Wahlsten).

Puputti on edelleen maan paras kolmoskoppari, joten harmi että lähti Vimpelistä. Sisäpeli ei kuitenkaan viime vuonna noussut enää aikaisempien vuosien tasolle, ehkä siksi, että oli pitkään loukkaantuneena ja poissa peleistä heinäkuussa.
 

PesisFani96

Ens kausi mennä suurin piirtein että
1. JoMa
2.Vimpeli
3.Kpl
4.Kossu
5.Jyju
6. SoJy
7. Tahko
8. IPV

Tiukkaa tekee tuo sijat 3-7 että se nousee mitalleille kenellä peli kulkee parhaiten loppuvuodesta
 
Viestejä
122
Useinhan maisemanvaihto voi olla kovakin piristysruiske uralle vielä ja Puputti löytää ne parhaat sisäpelitehonsa,ei mikään ikäloppu pelaaja kuitenkaan missään nimessä ja JP:n kyvyt tietää jokainen.Jymyjussit saa kyllä hyvän rosterin kasaan ja uskon,että Seinäjoki välierissä nähdään tulevalla kaudella.
Joensuu ainoa suosikki lopuista mitaleista tullaankin vääntämään kunnolla
 
Ylös