Supervuoro Verkkolehti »

Kannuksen Ura 2023

Viestejä
4,767
 
Viestejä
66
Onpa siellä APV - URA pelissä varsinainen säätäjä kuvaamassa. Toivottavasti ei koskaan enää mene kameran lähellekkään.
 
Viestejä
87
Harjoitusottelu @simonkiripesis vastaan päättyi Uran 2-1 voittoon kotiutuslyöntikilpailun päätteeksi. 💪💯

Ensimmäisen jakson viimeisessä vuorossa alkoi Uran tykitys, joka kesti ottelun loppuun asti. Toisella jaksolla vastustaja ei saanut miestä kolmospesälle kertaakaan ja koko pelin kolmostilanteet Uralle 25-9.

Uran pelinjohtaja Jarmo Kauppisen mietteitä päivän mittelöstä:

"Päivän teema oli, että näytetään sydäntä kentällä. Kuula peli oli niin hengetön, että vieläkin hävettää. 8-1 tappio asemassa joukkue ei antanut periksi vaan pelasi voiton. Tosi hyvillä mielin poikien asenteesta.

Ulkopeli oli epäonnea ja muutamaa virhettä lukuunottamatta hyvää. Viikon päästä jatketaan, toivottavasti saadaan jo katsojiakin enemmän. Meillä on nuori, tosi hyvä henkinen ja taitava joukkue jalkeilla. Tulkaa kannustamaan Kannusta."

Vajaan viikon päästä lauantaina Ura kohtaa Oulun Lipon Neoen Areenalla ennen kauden alkua.
 
Viestejä
87
Simo täydellinen vastaantulija Uraa vastaan. Taas yksi uusi mies kehiin ja hieno suoritus (Rami Kyllönen).
 
Viestejä
87
HP kaadettu ja sarjan piikkipaikka ainakin tämän päivän Uralla. Ei mikään nappipeli mutta se kertoo jotain joukkueesta että ihan ok pelillä kaatuu HP:n tasoinen joukkue suht selvästi.
 
Viestejä
34
Jokaisessa pelissä kokoonpanossa ollut 5-7 omaa kasvattia, eli kyllä tuon kokoseksi paikaksi jotain muutakin on hyvien hankintojen lisäksi oikein tehty.
Uralla kova porukka ja pelanneet tosi hyvin,mutta ketä on nuo jokaisessa pelissä pelaavat 5-7 omaa kasvattia
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös