Supervuoro Verkkolehti »

Kankaanpään Maila 2021

Viestejä
221
Kyllä sieltä puuttui Vierimaan lisäksi myös Kellokoski, Posti ja Vilander, jotka yhdeksikössä tulee olemaan. Eiköhän kaikki sarja-avaukseen ehdi kuntoutua, toipilasvaiheessa osa, ei mitään isompaa. Myös Itävalo lautasella oli hyvä, mutta etumiesten näppien haku vaatii kyllä kehitystä.
 
Viimeksi muokattu:

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,012
Viestejä
345
Sisäpelissä variaatioita voi sitten olla monia, mutta jos nyt mallailee jonkun lyökkärin ulkopelipaikkoineen:

1. Vierimaa 1v
2. Posti 2k
3. Anttila 2v
4. Kellokoski s
5. Vilander 3k
6. Olli/Haukkala 3v
7. Utunen/Pomell/Kortteenperä 2p
8. Utunen/Pomell/Kortteenperä 3p
9. Itävalo L
10.Riikonen
11.Pulkkinen
12. Olli/Haukkala

Oma näkemys ja kompetenssi ei riitä, joten otan tämän kevään huoneentauluksi.

Veto-ottelusta puuttuu Posti, Vilander, Utunen ja Riikonen. Eli toki vielä formi vähän vaiheessa.

1 Haukkala - 1V
2 Olli - 2V
3 Pulkkinen - 2K
4 Kortteenperä - 3K
5 Kellokoski - 3V
6 Pomell - 2P
7 Anttila - 3P
8 Itävalo - L
9 Vierimaa - S

J Ehto, Uusitalo, Paananen
 
Viestejä
345
Edelleen melko kirjavalla kokoonpanolla hallikauden avauspiste, kun "Kossu kaatuu 2. jaksolla Riikosen sivalluksilla 1-3" ja ottelu kotiutuslyönteihin. Jotka Kossu vie 3-2.
 
Viestejä
662
Vaikuttaa siltä, että ulkopelissä etukenttäpelaamista KaMa on päässyt muutaman pelin treenaamaan viime syksynä kaavaillulla miehistöllä, mutta varsinkin takakenttä tuntuu kärsivän vaivoista... Toisaalta kokeilut pakon edessä saattavat joskus kantaa hyvinkin suotuisaa hedelmää pitemmän päälle.

Edelleen melko kirjavalla kokoonpanolla hallikauden avauspiste, kun "Kossu kaatuu 2. jaksolla Riikosen sivalluksilla 1-3" ja ottelu kotiutuslyönteihin. Jotka Kossu vie 3-2.
 
Viestejä
662
Tuli katsottua striimauksena alkuviikon matsi KaMa - AA. Selkeästä voitosta huolimatta KaMan peli ei tietty ollut viimeisen päälle valmista, mutta aika paljon lupaavia elementtejä oli nähtävillä. Sisäpeli pyöri ilman Postia, Pulkkista ja Vilanderia varsin mukavasti - Kellosalo ja Riikonen saivat paikkoja ja myös hyvällä prosentilla kotiuttivat. Itävalo hääri energisenä lautasen äärellä ja varsinkin avausjaksolla vieraiden tilanteiden rakentelu oli vaikeata. Kopparipeli piti oikeastaan yllättävänkin hyvin siihen nähden, että takana pelasi uunituore kaksikko Olli & Anttila. Myös siitä tykkäsin, että ysi hihassa pelannutta piilokärki Pomellia yritettiin toden teolla viedä eteenpäin numero ykkösen eli Vierimaan vuorolla, ja usein sekin tuntui Alajärven kenttää vastaan onnistuvan. Kortteenperä vaikutti varsinkin sisäpelissä oivalta vahvistukselta.

Tämäniltaisesta Jymyjussit-KaMa -matsista ei ollut striimausta. Jymyjussit peri puhtaan voiton, mutta KaMa oli onnistunut hallipeleihin verrattuna kuromaan eroa kiinni ihan puhtaista numeroista päätellen. Pulkkinen oli kehissä jokerina, ja keräsi KaMan Fb-postauksessa erityiskehuja Utusen kanssa. Posti ja Vilander olivat edelleen poissa.

Tänään julkaistua sarjaohjelmaa kun tavasin, niin todella kova alkutaival KaMalla superissa: Kopla vieraissa, Sotkamo kotona, Vimpeli vieraissa ja heti perään kotona. Nykyesitykset eivät näissä neljässä pelissä riitä pistepussin karttumiseen, mutta vielä on aikaa neljä viikkoa parantaa nykyisestä ja yrittää ottaa näistäkin yllätyspinnoja. Päävastustajien ja varsinaisen huippukunnon vuoro on sitten myöhemmin.
 
Viestejä
66
Kauden alkuun vielä parisen viikkoa. Treenipeleistä on vähän kaksijakoisia tuloksia, mutta ehkä eniten kysymyksiä herättää koppariosasto. Onko esim. paikallisessa lehdessä ollut mitään arvioita milloin Posti/Vilander liittyvät pelaavaan kokoopanoon, kun eivät ole vielä treenipeleissä esiintyneet?
 
Viestejä
28
Kauden alkuun vielä parisen viikkoa. Treenipeleistä on vähän kaksijakoisia tuloksia, mutta ehkä eniten kysymyksiä herättää koppariosasto. Onko esim. paikallisessa lehdessä ollut mitään arvioita milloin Posti/Vilander liittyvät pelaavaan kokoopanoon, kun eivät ole vielä treenipeleissä esiintyneet?

Ovat loukkaantuneina, tuskin pelaavat sarja-avauksessa. Eiköhän Kama ota ainakin Lähdesmäen Ikaalisista.
 
Viestejä
345

Hirveää nostetta ei tule Elmon suunnalta - eivätkä analyyseissä ja arvioissaan ole välttämättä kovinkaan väärässä.

Saako KaMa terveysmarginaalien ja tasonnostojen myötä käännettyä kautta innostavammaksi, vai onko edessä ihan puhdas selviytymisen kesä 2021? Harjotuskauden kovasti elänyt rosteri ja tulostaso ei oo toistaiseksi antanut aihetta luottamuksen kasvamiseen.

Iso kysymys on toki myös se miten rakentuu rosteri kohti 2022, onko nyt meneillään projektien näkökulmasta jonkinlainen välikausi ennen uuden alkamista, vai pelataanko upporikasta ja rutiköyhää tällä strategialla.

Yhtenä kauniina päivänähän peli voi lähteä rullaamaankin tulevana kesänä. Mutta pelit ja esitykset sen sitten kertoo.
 
Viestejä
345
Kama hävisi ykkössarjan keskikastiin povatulle varamiehiselle Loimaalle. Pitäisikö huolestua?

Pojat pelaa syksyllä, miehet keväällä, totes eräs jääkiekkoilija. Toki tää pitäs jotenkin kääntää pesäpalloksi.

Yhtään pistettä ei oo vielä jaettu ja tosipelit sen sitten kertoo, mutta harkkapelien tulostaso ja elekieli ei nyt vielä toistaseks ole nostaneet lämpöä kautta kohti.

Karsintojen välttäminen on meidän mestaruus? Vai peräti sarjapaikan säilyttäminen?
 
Viestejä
662
Huomenna KaMankin miesten superin taivallus alkaa. Pohjimmiltaan erittäin vaikea vieraspeli, koska isäntä SoJy osoitti muutama päivä sitten vahvavireisyytensä ottamalla murskavoiton SiiPestä, ja ilmeisesti avaukseen kaavailtuja pelimiehiä on KaMalta edelleen loukkaantumisten takia poissa. Toisaalta altavastaajan asetelma on viime vuosina sopinut KaMan pirtaan - hurmos on noussut juuri niissä peleissä, joissa vastustaja on rankattu edeltä selvästi paremmaksi. Lisäksi KaMan kenraaliharjoitusmatsissa JymyJusseja vastaan pelivire vaikutti nousujohteiselta... Rohkeilla sisäpeliratkaisuilla pistepussin karttumisen mahdollisuus on Sotkamossakin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös