Supervuoro

Kankaanpään Maila 2020

Viestejä
108
Omasta mielestä peli oli molemmilta joukkueilta aika nihkeetä..tärkeät 2 pistettä toki saatiin..kolme olis tietty ollut parempi..totta on myös ettei tuolla esityksellä Kiteeltä saada yhtään pistettä..
 
Viestejä
131
Nyt sai kärki hyvän startin, mutta kotiutukset ei onnistunut. Sen sijaan Pomell ja Haukkala pudotteli jatkeille 2-0 avauksen. Materian leveydelle posia.

Missäs Riikonen?

2A hyvin taas tilannetta. Lyötätetään, mutta niin Ruuskalla kuin Anttilalla ruuti märkää.

2T Kitee tekee tilannetta, mutta KaMan räpylä pitää. Sopivan veemäisiä rajatapauksia laittaa Lehtinen ilmaan vaikka väärä alla ja merkatut lyönnit napsuu harakoille.

3A Itävallon pomput luoneet tilannetta, nyt jää matalaks ja palo kolmoselle. Perään voimalämäri etupelaajalle ja kolmas palo kakkoselta. Nyt kiertää lyöntijärjestys huonosti. Jokereita Kellokosken eteen? Vai saiko jonkun vaihdon tehdäkin.

Ja niin vaan peräpää järjesteli ajon kahdella palolla 4A ja 3-1 juoksun lyö Anttila Haukkalan tuodessa. Kova suoritus.

4T Kitee painostaa, KaMa puolustaa. Lehtisen kärpänen kotipesään yhden palon ajossa käänteentekevä ja jatkotilanteessakin haavoilla ukkoa pois kentältä.

Kokonaisuudessaan 1. jakso yks tasalaatusimpia ja hallitumpia mitä tänä kesänä nähnyt. Vois ajatella, että sisällä olis voinu olla tehokkaampikin, mutta toisaalta, ulkona ei isompia hasseja vaan tiivistä suorittamista.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
131
Hei hulinaa ja hurlumhei!

Liljan räpylästä pajatso tyhjäks ja KiPa parhaimmillaan 1-6 johdossa.

4-7 kun 4T alkaa...ja niin Haukkala kuin Hämäläinen kakkospuolelta takaa läpi, 1+0 ja 1+1!!! 7-7.

Pelkässä 3-tilanteessa vauhtisokeutta ottaa Hämäläinen heti kotiin Lehtisellä, palo ja tyhjä kenttä. Ois voinu hakata vapaata lyöntiä kun kakkospuoli vuotaa.

Mutta kärkipäästä ajot ja Ruuska läpäsee kolmospuolen!

Riemukas nousu sillasta täyteen 3 pisteeseen.

Korhonen 5/7 kentälle.
Lilja takkus mailassa, mutta 2 tuotua.
Itävalo asialliset 5/6 ja 3/5.
Kellokoski vähin vastuin, kuten Ruuskakin joka kuitenkin ratkomassa 2. jaksoa mailassa ja toi yhden 1. jaksolla.

Pomell kaksi hienoa kotiutusta vapaalla kakkosjatkeelle.
Haukkala roolia niin mailan varressa kuin etenijänä.
Anttila 2/4 kotiutukset.

Olipa iltamat.
 
Viimeksi muokattu:

VK

Viestejä
120
Molemmat lyöjäjokerit sivussa vielä kaiken lisäksi eli Riikonen ja Kortelainen pois kokoonpanosta.
 
Viestejä
108
Mahtava nousu toisella jaksolla!!!!
Riikosen poissaolo huolestuttaa???
Tärkeät kolme pistettä ja manse nurin keskiviikkona niin jo alkaa näyttää paljon paremmalta.
 
Viestejä
131
Hyvin tekee KaMa tilannetta kahteen ekaan vuoroon. Ei vaan Kellokosken ja Ruuskan vapaat osu ja viimesillä luovutus-säilytyksiä. Riikonen molemmilla kerroilla xx lyömään, ekalla onnistui. Pitäskö laittaa lyömään jo aiemmin.
 
Viestejä
118
Onpas KaMa-Manse pelissä mukavan tuntuinen selostaja. Tasapuolisesti kehuu molempien hyviä suorituksia. Jatkoon sanotaan täältä Hoiskosta.
 
Viestejä
131
Lehtinen vieny Niemeä ja kumppaneita raja-matalilla.

Kahteen ekaan vuoroon hyvin tilannetta, kärki tikissä, 1/6 kotiutukset, Ruuska ja Kellokoski keposia. 3T Kellokoski etutilanteessa kahden palon lyöntivuoro, Ruuska meinas aiemmin toteuttaa saman, mutta kakkosvahdin jalka ei pesässä.

Ihan hyvin peli sinänsä hallussa, mutta maksaako tuhlailu, passiivisuus (otot viimesellä) tän jakson.
 
Viestejä
131
Sunnuntaina saatiin vähän apuja Kiteen takakentältäkin, mutta toisaalta, itte onnemme tehtiin, niin ykkös kuin kakkosjaksolla.

Korhonen, Lilja, Itävalo aika nappiin sisällä. Kellokoski+Ruuska kotiutukset 0/5. Liki järjestään jätettiin hyökkäämättä, viimeiseen, ei lähtenyt vapaat ja viimeset luovutuslyöntejä.

Hukattu piste playoff-paikkaa hakevalle joukkueelle. Mutta tää on KaMa 2020, toisena päivänä rempseätä ja rentoa, toisena puristusta ja tukkosta.

No, niin se hävis Kempelekin avausjakson vs SiiPe 1-3.
 
Viestejä
54
Kovalla tasolla pelaa Itävalo. Hieno asia että vielä jaksaa, mutta kertokaas hyvät satakuntakaiset kuka jatkaa saappaissa kun projekti loppuu? Ihan siis vilpittömästi kysyn onko Kamassa kasvamassa ketä/ kuka kasvamassa tilalle.
 
Viestejä
254
Jouni Itävalolla olisi muuten halutessaan ja motivaation riittäessä mainiot mahdollisuudet olla kova luu (vahvistus mitalijoukkueellekin miesten superissa) vielä joskus 2025 paikkeillakin. Lihaksisto tuntuu kestävän kuin isä-Pekalla, että jos tasaisesti treenaamista ja pelaamista vain jatkaisi, tuskin tulisi mitään seinää sitä ennen. Tokkopa hän niin pitkälle jatkaa, mutta pohjimmiltaan työn jatkaja vaihtajana ja/tai ulkopelissä voisi olla vielä hyvinkin nuori. 😊

Sinänsä motivaatio jatkamiseen edellyttäisi varmaan selkeätä edistystä KaMalta. Uskomattoman hieno Kitee-matsi näytti, että edistystä hyvinkin tapahtuu, mutta vielä jos sarjataulukossa alempana olevien vastustajienkin kanssa saisi päälle samanlaisen voittamisen hurmoksen. Huomattakoon, että tällä kaudella KaMa on ottanut kaikki kolme kolmen pisteen voittoaan ylempänä sarjataulukossa siillä hetkellä olleilta joukkueilta.
 
Viestejä
786
Päivän parasta antia sarjajumbo Siilinjärven hakema puhdas vierasvoitto Kempeleeltä. Muuta positiivista ei sitten löydykään.
Minun mielestä päivän parasta antia oli sarjan "kakkosjumbon" hakema puhdas vierasvoitto Kankaanpäästä. 😊
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
131
Jos nyt kuitenkin vähän katsoo tuloksen taakse, aika hyvin puolustettiin takatilannetta. Lehtinen oli elementissään ainakin 1. jaksolla, taistossa kaarta ja syöttötuomaria vastaan. Piti Niemen kurissa veemäisillä pienillä.

Itävalo liki 100, Korhonen mainiosti jälleen kentälle ja nyt oli Liljan vaihdotkin kohdillaan. 14 3-tilannetta, tänään ei vaan ollut Kellokosken ja Ruuskan päivä, eikä peräpäässäkään putoilleet vapaat jatkeille kuten hyvänä päivänä.

Riikonen toki 2/3. Oliko niin, että kahdessa ekassa vuorossa tuli ajoihin vasta kolmantena ja xx? Toki, ajatus kai, että pidetään paremmat etenijät kentällä. Mutta kuitenkin joukkueen ykköstykki, mieluummin yhdellä palolla ajoon kuin kahdesti kahdella.
 
Viestejä
111
Katselin ottelua mielenkiinnolla Ruudusta. Yllättävän ponneton oli isäntäjoukkue, mutta suurin yllätys ulkopuoliselle oli "paikallisottelun" yleisömäärä 692. Onko Pohjanlinnan kentällä näin tiukka koronarajoitus vai mikä selittää pienen katsojamäärän? Eihän paikkakuntien väliä ole kuin vajaat 100 kilometriä.
Tiedän että urheilu- ja yleensäkin viihdetarjonta on nykyään ihan toista luokkaa kun vuonna 1990, mutta en malta olla laittamatta vertailuun KaMan kotiottelujen yleisömääriä historian ensimmäiseltä superpesiskaudelta 1990.
2545, 1725, 1122, 1530, 2162, 2385, 1837,1521, 1558, 865, 1670, 1731, 1083 eli keskiarvona 1670. Suurin väkimäärä Vaasa-ottelussa ja pienen Lippoa vastaan (olisiko ollut sadepeli?). KaMa oli sarjassa neljäs.
Samoin muistan, kun kävimme jo paljon aikaisemmin Haminan kanssa Kankaanpäässä SM-sarjapelien merkeissä. Useamman kerran katsojia oli yli 2000.
Huolestuttava on lajin tulevaisuuskuva Kankaanpäässä, jos yleisömäärät alkavat pyöriä lukemissa 500-600. Sama ongelmahan on tietysti esimerkiksi Kossulla, Siilinjärvetä nyt puhumattakaan. Korona ei selitä kaikkea.
 
Viestejä
69
Muistaakseni jossain aiemmassa pelissä ruutu+ lähetyksessä kuului kuuluttajan ilmoitus että: "670 katsojaa, 30 olisi vielä mahtunut" eli olisiko kapasiteetti tällä hetkellä 700? Tuntuis kyllä pieneltä?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös