Supervuoro

Kankaanpään Maila 2020

Viestejä
90
KaMan joukkue kaudella 2020


Sukunimi Etunimi Sopimus

Anttila Joona 2020
Haukkala Manu 2020
Hämäläinen altteri 2020
Itävalo Jouni 2020
Kellokosk Kari 2020
Kivelä Jussi 2020
Korhonen Niko J. 2020
Kortelainen Petteri 2020
Lehtinen Joona 2020
Lilja Topias 2020
Pajuniemi Aleksi 2020
Pauna Mikko 2020
Peltomäki Joonas 2020
Pomell Toni 2020
Poutanen Luukas 2020
Riikonen Miikka 2020
Ruuska Arttu 2020
Utunen Teemu 2020

HAASTAJARYHMÄ
Eeli Uusitalo 2021
Joe Vartiamäki 2021
Niko Ehto 2021
Rasmus Paajanen 2021

PELINJOHTO JA VALMENNUS

Karttunen Jukka Pelinjohtaja / Päävalmentaja
Peltomäki Niko 2.Pelinjohtaja / Valmentaja
Peltonen Mika Fysiikan vastuuvalmentaja
Narmio Jani Fysiikkavalmentaja
Kuusijoensuu Markus Urhelufysioterapeutti ja fysiikan tukivalmennus
Kaukoranta Pasi Henkinen valmennus / Urheilutoimenjohtaja
Virtanen Pasi 2020 Huoltaja
Lohivuo uulia Toistaiseksi Hieroja
Virtanen Niko Videovalmentaja/huolto
 
Viestejä
45
Toivottavasti Haukkala pyysi kunnon korvausen kamalta,kun siellä sitä rahaa tuntuu nyt olevan,Manu on kyllä huippu vahvistus iha mihin porukkaan tahansa,hyvä kaappaus.
 
Viestejä
228
Nähtäväksi jää, miten Haukkalan ura etenee ensi vuonna. KaMa:n kannalta pitäisi nyt viimevuotista useammin löytyä varma kentällemenijä numerolla 1 - päällimmäiset vaihtoehdot lienevät Haukkala ja Korhonen.

Tärkeä oli myös tai jopa ennen kaikkea Itävalon jatkosopimus. Tähän asti paikat ovat ikämiessarjalaisenakin kestäneet, ja jos vain motivaatio riittäisi, veikkaan että tämäntyyppisestä* pelaajasta olisi hyötyä superpesiksessä vielä joskus viidenkin vuoden kuluttua. (Motivaatio tuskin riittää niin pitkään.)

* Joukkuepelaaja isolla jiillä, jolloin oma rooli voi joustaa. Lisäksi erityisen keskeisenä pidän sitä, että Jounin nopeusominaisuudet tuntuvat säilyvän varsin hyvin, vaikka ikävuosia tuleekin. Valtaosa ikäkavereista ja paljon nuoremmistakin on sisäpelissä etenemistulppana. Ja ennen muuta nopeuteen lisävuodet vaikuttanevat eniten. Toki ei nopeudenkaan hidastuminen ole kovin dramaattista, jos treeni jatkuu: jamaikalaissyntyinen Merlene Ottey juoksi 20-vuotiaana pikamatkoilla mitaleille 1980 olympiakisoissa ja mahtui Slovenian joukkueessa EM-kisojen pikaviestijoukkueeseen vielä 32 vuotta myöhemmin eli 52-vuotiaana. (Kun jossakin toisessa ketjussa jokin aika sitten keskusteltiin joukkueiden ihanteellisesta ikärakenteesta, niin en ehtinyt osallistua. Mutta jos ja kun 52-vuotiaana on pystynyt kirmaamaan sadan metrin juoksussa Euroopan huipun tuntumassa, muut pesiksen osa-alueet kuin nopeus säilynevät vähintään yhtä hyvin. Eli en olisi huolestunut siitä, että joukkueessa jonkun yksittäisen pelaajan ikä lähentelee tai ylittää 40 vuotta.)

Hämäläisen jatko puolestaan mahdollistanee KaMa:lle varmempaa kopparipeliä kuin viime kauden alussa. Ja siitäkin paikasta kisaa riittänee, jos miehet (mm. Pajuniemi) säilyvät paremmin ehjinä.

Anttila valloittanee ulkopelipaikan ja saanee numerollisena varsin paljon kotiutus/vaihtovastuuta.

Jokerikolmikoksi lähtökohtaisesti on kai tyrkyllä viimevuotinen Pauna (e/v) - Kortelainen (v/k) - Riikonen (k/v). Ainakin periaatteessa sisäpeli nykyarsenaalilla pitäisi pyörimän, vaikka lyöntijärjestys lähtisi mistä tahansa kohdasta.

Vaikka muutos viimevuotiseen ei ole suuri, kyllä KaMa:lla on mahdollisuus parantaa tästä kaudesta monta sijaa. Toteutus on sitten asia erikseen - jää nähtäväksi...
 
Viestejä
53
Loistavia kiinnityksiä KaMalta kaikin puolin! Ja valmis nuori runko on ensi kaudella vuoden vanhempi, jolloin playoffien ulkopuolelle jääminen olisi ehdoton pettymys. Kaikkien sopparit loppuvat ensi kesään, joten toivottavasti jatkosopparineuvottelut lähtevät hyvissä ajoin käyntiin...

Hyvin mielenkiintoista nähdä millaista rosteria Karttunen lähtee kesälle rakentamaan. Nyt on KaMan mittakaavassa laadullisesti syvin rosteri vuosikausiin ja kokoonpanon luonnolliselle kierrätykselle olisi nyt saumoja ilman iskukyvyn tippumista. Ulkopelissä Lehtisellä toki naulattu lukkarin paikka.

Etukentälle on nyt Haukkalan pariksi tarjolla Kellokoski ja Kivelä. Viime kesänä myös Ruuska stunttasi etukentällä, ja Poutanen ollut reservissä. Linjan paikoista tappelee Itävalon ja Ruuskan seuraksi Korhonen, Pomell, Anttila ja Utunen, ja miksei toisaalta myös Kellokoski-Kivelä. Koppariparia Lilja-Hämäläinen tukee potentiaalia omaava Pajuniemi. Jokerikolmikko Kortelainen-Riikonen-Pauna on varmaan myös naulattu.

Hyvin vaikea on parasta kokoonpanoa tuosta raapia, mutta jos yhden esimerkin tässä mallailee:

1. Haukkala, etukenttä
2. Lilja, 3k
3. Ruuska, linja
4. Itävalo, linja
5. Kellokoski, etukenttä
6. Anttila, linja
7. Korhonen, linja
8. Hämäläinen, 2k
9. Lehtinen, lukkari
 

Moi!

Onko KaMalla farmisopimus jonkun muun ykköspesis seuran kanssa, kun Pöytyä luopui paikasta? Jonne ylimääräiset pelaajat voi mennä.
 

Vitut

Kyllä pesäpallo on menettänyt kiinnostuksen.Jokin on mennyt pahasti pieleen niin hienossa lajissa mitä pesäpallo oli,on kumma kuka sen osasi pilata...Ei muut lajit oo näin osannut pilata omaa hienoa lajiaan.Mutta kyllä pallistin johtajat sen asian osasivat,harmi.
 
Viestejä
736
Ei pitänyt alkuunkaan paikkaansa tämä huhu, niinkuin täälläpäin kyllä tiedettiinkin, ihme höpinää ilman mitään pohjaa, täysi ankka.
Ei pitänyt paikkaansa, mutta asiasta oli keskusteluja ja huhu oli vaan ennenaikainen, niin niillä tapana on, ja tällä kertaa ainakaan tässä vaiheessa, se oli paikkansa pitämätön.
mutta katsotaan miten käy, kauden Alkuun on aikaa.
 
Viestejä
99
Ei pitänyt paikkaansa, mutta asiasta oli keskusteluja ja huhu oli vaan ennenaikainen, niin niillä tapana on, ja tällä kertaa ainakaan tässä vaiheessa, se oli paikkansa pitämätön.
mutta katsotaan miten käy, kauden Alkuun on aikaa.
Ja kukahan tämä mestari mahdollisesti olisi siellä huhuissa?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös