Supervuoro Verkkolehti »

Kaipaako pesis videotarkistusta?

Pallo muuntajalle

Uusimmassa podcastissa Rautiaisen veljekset puhuivat omista videotarkistus-kokeiluistaan: Kaipaako pesis videotarkistusta? - Kansallispeli-podcastin vieraana tuomaripari Immo ja Kosti Rautiainen

Videotarkistus noin yleisesti tuntuu pesiksessä vielä vähän sekavalta, kenelläkään ei tunnu olevan näkemystä mihin suuntaan sitä oltaisiin viemässä - vai ollaanko ylipäänsäkään.

Käyttöä sille varmasti olisi pesäkilvoissa. Toisaalta nyt jo tuskaillaan otteluiden keston kanssa, ja kun systeemit ovat kaikkea muuta kuin viimeisen päälle, eivät nuo tarkistuksetkaan ihan minuutissa vielä onnistu.

Tietty määrä inhimillisyyttä tuomarointiin kuuluukin. Iso osa tuomioista on tulkintoja, enkä itse nyt haluaisi, että matalia vääriksi tuomitsisi joku robotti.

Mutta mitä mieltä muut olette videotarkistuksista pesiksessä? Pelkästään pudotuspeleihin vai koko kaudelle? Kaikkiin tilanteisiin vai juuri vaikka kotipesäkilpoihin? Pitääkö sen olla kaikilla paikkakunnilla käytössä vai onko sillä väliä?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös