Supervuoro

Jyväskylän Kirittäret 2021

Viestejä
27
Joku entinen tuomari twitterissä ajatteli, että tässä ennen peliä on sopiva hetki kommentoida päivän tuomariasettelua näin: ”Tuomariorganisaation historiassa yksi karmeimmista ratkaisuista koskaan”, ja että tuomarit ovat jo ”ristiinnaulittuja” ennen peliä.
Jälkiviisastelu on sen verran helppo laji, että olis useampikin pitkän linjan pesäpalloihminen voinut pitää vähän höyryjä päässään tässä 4. ja 5. välierän välissä. Tarpeen vaatiessa olisi voinut sitten jälkikäteen todeta kuinka historiallisen karmeita vaiheita tässä nyt todistettiin. Ei todistettu, missään vaiheessa. Pirun typeriltä vaan näyttää monen kommentit - näin jälkiviisaana tietysti.
 
Viestejä
64
Tällaisia ulkovuoroja ei tähän finaalisarjaan enää saa tulla! Vaikea tuli tästäkin pelistä ja vaikka ei edes 1. jaksoa olla pelattu niin kyllähän Pori on helvetisti parempi joukkue…
 
Viestejä
64
Vielä voidaan tästä pelistä toki se voitto ottaa mutta jos sitä ei tule (en todellakaan ihmettele, jos ei tule) niin lauantaina on täysin pakko voittaa Porissa. Toista kertaa Kirittäret ei 0-2 tilanteesta nouse, varsinkaan kun pelataan finaaleja ja Porilla olisi tällöin mahdollisuus voittaa mestaruus kotipelissä.
 
Viestejä
64
Vielä voidaan tästä pelistä toki se voitto ottaa mutta jos sitä ei tule (en todellakaan ihmettele, jos ei tule) niin lauantaina on täysin pakko voittaa Porissa. Toista kertaa Kirittäret ei 0-2 tilanteesta nouse, varsinkaan kun pelataan finaaleja ja Porilla olisi tällöin mahdollisuus voittaa mestaruus kotipelissä.
Kyllä nyt on niin huono peli menossa ettei olisi edes ihme, jos Pori saisi niin hyvän fiiliksen tästä, että veisivät sarjan 0-3. Tasoero on ollut todella, todella, todella ruma tänään. Yhtä ruma kuin muonoin Kirittäret-Joma pelissä, vaikkei toki Pori teekään yhtä paljon juoksuja.
 
Viestejä
156
Kyllä oli peli-ilme ihan hyvä, mutta Poriin verrattuna iloa ensi peliin lisää.

Miten muuten naisten pelihousut, kun suurin osa syöksyy, niin miten tuollaiset melkein läpinäkyvät ohuet trikoot kestää syöksymisen? Miehillähän housut on samaa kangasta kuin paitakin.
 
Viestejä
212

Mä niin arvasin, että uuden stadionin kanssa ryssitään jollain tavalla. Ja veikkaan, että aikataulun kanssa ryssiminen ei jää viimeiseksi. Seuraava veikkaus on, että uudesta stadionista tehdään nyky-Hippostakin ahtaampi kaukalo, jossa läpilyönneille ei ole tilaa missään. Ja toinen vaihtoehto on, että luovutaan katetuista katsomoista, kun pitää säästää rahaa... Toivottavasti Koskenharjun olosuhteille tehdään sitten parannuksia, jos Kirittäret sinne joutuu evakkoon. Naisten superpesistä kun ei ihan kusiaisten ja koiranp..skan seassa viitsisi katsella.
 
Viestejä
37
Seuraava veikkaus on, että uudesta stadionista tehdään nyky-Hippostakin ahtaampi kaukalo, jossa läpilyönneille ei ole tilaa missään.
Kun tavoitteena on, että uusi pesäpallostadion rakennetaan nykyisten rakennuskaavojen mahdollistamalla alueelle, tuloksena on väistämättä kaukalo. Harmi.
 
Viestejä
21
Tuon paikan tietäen vois ajatella että kolmospuoli tulee olemaan kokonaan tukossa mutta olihan siitä jotain huhuja että kakkospuolen läpäri vois tuurilla köyhälampeen mennä, en toki tiedä minkälaisen korhos roopen se vaatii mutta näinhän sitä puhuttiin
 
Viestejä
1
KSML:n mukaan uusi stadion tehdään karsittuna versiona. Osaako joku tilaaja kertoa, mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Katetut paikat pienenee 2500- 1800 paikkaan. Pukkareita vähemmän, oheistiloja ja varastoja vähemmän kanssa. Hippos hankkeen alkua ennen pitää tehdä putkitöitä nykyisellä kentällä. Jos se siirtyy on mahdollista että pelaisivat vanhalla kentällä ennen uuden valmistumista, jos aikataulu ei anna periksi niin Koskenharjulla sitten alkukausi.
 
Viestejä
96
Hippoksen stadionin uusiminen ja sen aikataulu alkaa olla kyllä aikamoinen pesäpallon Olkiluoto. Muistaakseni jo 2018 puhuttiin, että on viimeiset pelit vanhalla Hippoksella... Tietysti rahan kanssa pitää olla tarkkana, mutta kyllähän tää jotenkin tuntuu aneemiselta hommalta, kun liikuntapääkaupunki ei saa yhtä pesäpallokenttää tehtyä kunnialla.
 
Viestejä
623
Mielestäni kirittärien pelin alku oli hyvä mantsinen sai sekootettua Porin sisäpeliä. Kirittärien ainoa ongelma varmasti koko pelin ajan oli surkea sisäpeli Korpela ei päässyt kentälle missään kohtaan kentälle, myös Myllyniemi joutui lyömään tyhjään kenttään, kun hänen ei edes kuuluisi. Toisella jaksolla sade sekoitti sisäpeliä ja oli jokseenkin hermostunutta. Mutta eihän kirittäret vielä ole hävinnyt mitää. Ella Korpela täytyisi päästä kentälle, ja jos päästä nro2 pitäisi onnistua vaihtolyönneissä.
 
Viestejä
447
Itsekin katselin vasta 1. finaalin 1. jakson. Peli oli hyvin tasainen 3. vrp asti, jolloin Pori teki 4 juoksua, 2 niistä tuli hyvillä lyönneillä, 2 räpylästä. Pori pelasi jokseenkin virheettömästi ja ansaitsi voittonsa.
2. jakso vielä katsomatta, mutta kyllähän joukkueet vaikuttavat hyvin tasavahvoilta. Räpylävirheisiin ei ole pienintäkään varaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös