Supervuoro Verkkolehti »

Jyväskylän Kirittäret 2019

Viestejä
298
Niinhän siinä sitten kävi, että JJK putosi kakkosdivariin. Jokohan nyt pesäpallostadion nousisi Hippos 2020 -hankkeen prioriteeteissa korkeammalle? Vinkkinä vaan hankkeen ihmisille, että stadionin mallia kannattaa sitten käydä katsomassa Joensuussa.
 
Viestejä
92
Samaan aikaan toisaalla Lehto Groupin osake sukeltaa huolella, vaikeuksissa olevat haarat korjaus- ja hyvinvointirakentaminen... Hippoksen lehmänkauppatontit kyllä kelpaisivat, mutta mitenköhän sitten Hippoksen kanssa? :)

Onhan se toki mukavaa, että JyPK saa hienon stadionin. Ehkäpä Hippoksen projektin valmistuttua JJK tai joku sen perillinen on jo noussut takaisin ykköseen, eri asia sitten minä vuonna ja monenko vauhdinottokierroksen jälkeen.

Pesiksen kohtalo Jyväskylässä näyttää kyllä surkealle. Vaikka Hippokselle se pesiskenttä tulisikin, niin jaksavatko autoilevat katsojat sitten maksaa matsin aikaisesta pysäköinnistä ottelulipun hinnan päälle toisen mokoman? Jostainhan se Hippos2020 ne tulonsa täytyy repiä, vaikka kaupunki sponssaisi välissä kenttävuokraa. Muilla kentillä ei ole senkään vertaa paikkoja tai jos Tiituspohjaan uusi kenttä tulee, niin sinne taas eivät autottomat katsojat lähde. Tsemppiä joka tapauksessa taustaihmisille, ehkä ihmeitä voi vielä kuitenkin tapahtua! :)
 
Viestejä
92
"Harrastus- ja vapaa-ajan mahdollisuuksia lisätään, kuten esimerkiksi Sorsapuistoon saadaan tekojää ja Tammelan stadionin projektin käynnistyttyä rakennetaan Kauppiin nykyaikainen pesäpallostadion ja jalkapallokenttä, kertoo Lauri Lyly."

Tuo oikein alleviivaa sitä, miten avutonta Nykäskylän touhu on. Hyvä MansePP & Tampere, näin se pitää tehdä!
 
Viestejä
307
Kirittärien Twitterin mukaan viikonloppuna pelattiin tuloksin:
Kirittäret - Roihu 2-0 (5-0, 5-2)
Kirittäret - MyVe 2-0 (4-2, 19-4)

Onkohan kellään parempaa tietoa kokoonpanoista tai otteluiden kulusta?
 
Viestejä
449
En ollut itse paikalla, mutta kuulin eräältä paikalliselta että Roihu-pelistä olivat poissa ainakin Hukka, Toikkanen ja Urpelainen, Mynämäki-pelistä Hukka ja Toikkanen. Uusia nuoria testattiin, mm. Maija Vastamäki pelasi 2-jakson lukkarina. Hipposhallin alusta on vaikea erityisesti koppareille (pallon pomppu on tosi kova), joten siksikin juoksuja tuli paljon.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1,229
Henna Virkkunen Keskisuomalaisessa: Pesäpallon koti on Hippos
Lehto Oy ilmoitti perjantaina, että Fennia Varanhoito Oy vetäytyy Hippos2020-hankkeesta. Fennia oli yksi sijoittajakonsortioon kuulunut taho, ja sen vetäytyminen projektista kertoo mielestämme osapuolten erimielisyyksistä tai hankkeen huonoista investointiedellytyksistä ulkopuolisille rahoittajille. Lehto on kuitenkin edelleen sitoutunut jatkamaan Hippos2020-hankkeen valmistelua ja sanoo arvioivansa tilannetta Jyväskylän kaupungin kanssa seuraavien viikkojen aikana. Lehdolla ei heidän mukaansa ole nykyisten tietojen perusteella edellytyksiä arvioida Fennian vetäytymisen vaikutuksia hankkeen toteutusaikatauluun tai hankkeen kulujen ja tuottojen ajoittumiseen
 

Leirimuistoja

Ironista että tuossa Ruutuplussan mainoksessa Mäki-Maukola ja Kanala puhuvat peräkkäin pelissä olevista tunteista.
 
Viestejä
18
Ruudusta seuranneena Lapua matsia aika elotonta oli kirittärien sisäpeli. Kirittärien onneksi tästä ei kannata huolestua, sillä tietoa ja taitoa löytyy varmasti valmennuksesta kuin myös pelaajistosta. Ainut vain se jahdattavana oleminen...
 
Viestejä
647
Joo, kotijoukkue vaikutti eilen uniselta ja aneemiselta. Noin vaatimatonta esitystä Kirittäriltä en muista pitkään, pitkään aikaan. Pallot pomppi räpylästä, vaihtolyönnit laaduttomia, kotiutukset kuutamolla.
Aina ei voi tietysti onnistua, mutta ehkä eniten kiinnitti huomiota joukkeista välittynyt henkinen tila. Virkiä vaikutti hyvähenkiseltä ja rennolta, kotijoukkue ei juurikaan. Kammi-Rahnastolta aivan loistava peli. Harvoin yksi pelaaja dominoi kuten K-R eilen. Ja kun Lepistöllä on lyönti kepissä, juoksuja tulee väistämättä. Voipi olla, että Virkiä antoi nyt myrskyvaroituksen.
Kovin vaikutti Kirittäret harmaalta ja virkanaismaiselta. Taidot ja osaaminen eivät tietenkään ole Kirittäristä minnekkään hävinneet. Joten eiköhän Nalle ja Pete kaiva esiin sellaiset kärmeskeitot, ettei joukkue enää nuku, kun Virkiä seuraavan kerran kohdataan.
 
Viestejä
492
Hukka näyttää olevan poissa tämänpäiväisessä ottelussa Kempelettä vastaan. Oli myös edellisessä ottelussa Mansea vastaan poissa. Liekö jokin vamma.
 
Viestejä
307
Onneksi on arkipyhiä, ehti pitkästä aikaa seuraamaan peliä ruudun kautta.

KeKi-pelin kohokohdat olivat harvassa. Pari puhkaisua, joista toisesta Toikkaselta tuli kunnari. Suursuosikki Kirittärien sisäpeli näyttää melko kuolevaiselta ilman sarjan parasta sisäpelaajaa. Ei tarvitse kummoisiakaan ennustajanlahjoja, jos veikkaa, että Kirittäret ei saa välieriin kotietua, jos Hukka on pitkään poissa. Kärjen peli on luvalla sanottua melko tylsää.

Kempele oli ekalla jaksolla niukasti, mutta selkeästi altavastaaja. Onnistui kuitenkin muutamassa tilanteessa hyvin sisällä, mikä riitti tasuriin vaisun jyväskyläläisryhmän kanssa. Toiselle jaksolle Kirittäret sai aikaan tehovuoron, joka ratkaisi ottelun. Kuitenkin, tosi hengetöntä menoa mestareilta. Krapulaako?

KeKin pelissä on potentiaalia, mutta yleisesti ottaen tekeminen oli väläytyksistä huolimatta vaisua. Kirittärien mitalikin on varsin kyseenalainen, jos Hukan kausi on jo tässä vaiheessa ohi.
 
Viestejä
298
Paikan päällä olleena voin sanoa, että Kempele löi tosi hyvin ja laadukkaita lyöntejä. Ihmettelen suuresti, että heillä on vain 2 pistettä tässä vaiheessa. Kirittärien ulkopeli alkoi toimia toisella jaksolla paljon paremmin, kun Karttunen otettiin Valkeejärven tilalle polttolinjalle. Etenkin ekalla jaksolla Kirittärille tuli varmaan ennätysmäärä ykköspaloja. Sisäpelissä paistoi jotenkin huolimattomuus osin myös toisella jaksolla. Tässä vaiheessa kautta en olisi mitenkään huolissaan. Hukkakin on poissa seuran antamien tietojen mukaan vaan varotoimenpiteenä. Mitään riskejä ei haluta ottaa tulevaa syksyä ajatellen.
 
Viestejä
298
Kirittäret nousi tänään Oulun Lipon ohi neljänneksi naisten maratontaulukossa. Pisteitä on nyt 804, jonka saavuttamiseen Kirittäret on tarvinnut vain 339 ottelua. Kirittärien edellä taulukossa ovat Lapuan Virkiä 1691, Porin Pesäkarhut 1060 ja Jyväskylän Kiri 1048.
 
Viestejä
492
Mikä vamma Mäki-Maukolalla on? Hän on ollut jo kuukauden pelaamatta. Hukka ei myöskään pelannut tänään Lapualla.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös