Supervuoro

Jyväskylän Kirittäret 2019

#21
Niinhän siinä sitten kävi, että JJK putosi kakkosdivariin. Jokohan nyt pesäpallostadion nousisi Hippos 2020 -hankkeen prioriteeteissa korkeammalle? Vinkkinä vaan hankkeen ihmisille, että stadionin mallia kannattaa sitten käydä katsomassa Joensuussa.
 
Viestejä
37
#22
Samaan aikaan toisaalla Lehto Groupin osake sukeltaa huolella, vaikeuksissa olevat haarat korjaus- ja hyvinvointirakentaminen... Hippoksen lehmänkauppatontit kyllä kelpaisivat, mutta mitenköhän sitten Hippoksen kanssa? :)

Onhan se toki mukavaa, että JyPK saa hienon stadionin. Ehkäpä Hippoksen projektin valmistuttua JJK tai joku sen perillinen on jo noussut takaisin ykköseen, eri asia sitten minä vuonna ja monenko vauhdinottokierroksen jälkeen.

Pesiksen kohtalo Jyväskylässä näyttää kyllä surkealle. Vaikka Hippokselle se pesiskenttä tulisikin, niin jaksavatko autoilevat katsojat sitten maksaa matsin aikaisesta pysäköinnistä ottelulipun hinnan päälle toisen mokoman? Jostainhan se Hippos2020 ne tulonsa täytyy repiä, vaikka kaupunki sponssaisi välissä kenttävuokraa. Muilla kentillä ei ole senkään vertaa paikkoja tai jos Tiituspohjaan uusi kenttä tulee, niin sinne taas eivät autottomat katsojat lähde. Tsemppiä joka tapauksessa taustaihmisille, ehkä ihmeitä voi vielä kuitenkin tapahtua! :)
 
Viestejä
37
#23
"Harrastus- ja vapaa-ajan mahdollisuuksia lisätään, kuten esimerkiksi Sorsapuistoon saadaan tekojää ja Tammelan stadionin projektin käynnistyttyä rakennetaan Kauppiin nykyaikainen pesäpallostadion ja jalkapallokenttä, kertoo Lauri Lyly."

Tuo oikein alleviivaa sitä, miten avutonta Nykäskylän touhu on. Hyvä MansePP & Tampere, näin se pitää tehdä!
 
Viestejä
289
#25
Kirittärien Twitterin mukaan viikonloppuna pelattiin tuloksin:
Kirittäret - Roihu 2-0 (5-0, 5-2)
Kirittäret - MyVe 2-0 (4-2, 19-4)

Onkohan kellään parempaa tietoa kokoonpanoista tai otteluiden kulusta?
 
Viestejä
220
#26
En ollut itse paikalla, mutta kuulin eräältä paikalliselta että Roihu-pelistä olivat poissa ainakin Hukka, Toikkanen ja Urpelainen, Mynämäki-pelistä Hukka ja Toikkanen. Uusia nuoria testattiin, mm. Maija Vastamäki pelasi 2-jakson lukkarina. Hipposhallin alusta on vaikea erityisesti koppareille (pallon pomppu on tosi kova), joten siksikin juoksuja tuli paljon.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös