Supervuoro

Jyväskylän Kiri 2022

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1,443
Jukka Karttunen Kiri 2020 päävalmentajaksi

Jyväskylän Kiri 2020:n kauden 2022 päävalmentaja ja ykköspelinjohtaja on pitkän linjan jyväskyläläinen pesismies, Jukka Karttunen.

Karttusen sopimus on mallia 1+1 vuotta. Karttunen on toiminut pelinjohtajana ja päävalmentajana aiemmin mm. Kankaanpään Mailan, Jyväskylän Kirittärien ja Jyväskylän Kirin superpesisjoukkueissa. Kuluneen kauden Karttunen toimi Kiri 2020 joukkueen kakkospelinjohtajana.

 
Viestejä
105
Vuosi sitten uutisoitiin Atten tehneen 2+1 sopparin Kiri2020:een, mutta menikö jotain mönkään? Oliko sopparissa ehtona nousu Ykköseen?

"Yhdistys on samaan aikaan jatkanut pelaajien kiinnittämistä. Tuorein nimi on Atte Brandt, joka on tehnyt 2+1 vuoden sopimuksen Jyväskylän Kiri 2020:n kanssa. Brandtilla on kokemusta Superpesiksestä Jyväskylän Kirin, Kankaanpään Mailan, Hyvinkään Tahkon sekä Koskenkorvan Urheilijoiden riveistä. Tänä kesänä Brandt pelasi Ykköspesistä Alajärven Ankkureiden riveissä.

– Kun 2017 pelasin viimeiset pelit Jyväskylässä, jäi ajatus, että haluan vielä täällä pelata. Käsillä on mielenkiintoinen projekti, jossa mahtavaa olla mukana. Joukkueen runko ja valmennus on todella hyvä, Atte Brandt kertoo."
 

Liitteet

Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös