Supervuoro

Jyväskylän Kiri 2021

Viestejä
53
Kolme joukkuetta putoaa suomariin. Itse kyllä näkisin Ikaalisen olevan tässä joukossa.
Pesäpalloliiton sivuilla kyllä lukee että joukkuemäärä pysyy ykköspesiksessä samana vuonna 2022 että silloin ei kyllä tippuisi kuin kaksi joukkuetta.
 
Viestejä
7,071
Pesäpalloliiton sivuilla kyllä lukee että joukkuemäärä pysyy ykköspesiksessä samana vuonna 2022 että silloin ei kyllä tippuisi kuin kaksi joukkuetta.
Superin joukkuemäärä vähenee eli superista tulee yksi "ylimääräinen" ykköseen kaudelle 2022 joten jos suomarista nousee kaksi niin ykkösestä pitää pudota kolme kun ykkösen koko säilyy samana.

Edellyttäen tietty, että sarjasta luopumisia ei nähdä SoJy:sta enempää.
 
Viestejä
44
Hyvää uutisointia ja kova paketti alkaa olla kyllä suomariin tuo Kiri2020 ja lisääkin uutisia huhuillaan olevan tulossa👍. Mukana on rutosti super- ja ykköspesiskokemusta sekä pelaajistossa, valmennuksessa että seurajohdossa, joten mielenkiintoista on nähdä tulevat kaudet minne rahkeet riittävätkään? Varsinkin kun nyt kerrankin näköjään pyritään tekemään asiat laajalla taustaporukalla, pitkäjänteisesti ja huolella eikä pelkästään fiilispohjalta.
 
Viestejä
14
Juu, Lohella on kasassa jo seitsemän pelaajasopimusta. Tunkua on.😂
Eli saman verran kuin Kirillä, jonne on tungosta. Mutta kaipa Viuhkamieskin sen ymmärtää, että on eri asioita: a) kuinka monta pelaajaa (ja ketä) on seuraan tulossa, b) keiden kanssa tehdään sopimus ja c) missä aikataulussa näitä tehtyjä sopimuksia julkaistaan.
 
Viestejä
1,248
Viestejä
14
Kukaan muu kuin @KyrmyKäivärä ei ole väittänyt, että Kiriin olisi tulossa pelaajia ihan tungokseen asti (yllä). Sen sijaan @Pesisfossiili huhuilee, että Loheen olisi tunkua. Edelleenkin julkaistu seitsemän pelaajasopimusta, joten tunkua on.😂
OK, Viuhkamies. Mun moka, kun oletin, että Kiri -ketjussa käytävä keskustelu liittyisi jotenkin Kiriin. Kiri julkaisi kahdeksannen ja Lohi yhdeksännen sopimuksen.
 
Viestejä
44
Hyvin on Kiri2020 julkaissut uutisia ja kovia soppareita. Tulee kyllä ensi kaudelle suomariin aika jäätävä rosteri. Tuolla pelattaisiin kyllä hyvin ykköspesistäkin😉. Rutiinia on yllinkyllin, kun puolilla tuosta pelaajistosta kokemusta Superpesiksestäkin. Toisaalta ringissä mukana myös lupaavia nuoria ja kehittyviä pelaajia. Ja seuratoimijoiden joukko on laaja sekä osaava ja touhussa näyttää olevan muutakin kuin pesiksen tunteenpaloa. Hyvin menee.. mutta menköön 👍
 
Viestejä
173
Kävin tutkailemassa Kirin rosteria ensi kaudelle. Onhan se kieltämättä hurjan kova suomisarjaan. Mielestäni joukkue kamppailisi ykkösessäkin tiukasti paikasta neljän joukkoon.

Nousu ykköseen ei kuitenkaan varmaa. Ratkaisuottelut ovat todella pienestä kiinni ja vastaan voi osua kova haastaja.
 
Viestejä
15
Äkkiä se unohtuu mitä sanotaan😂😂😂.eihän harraste pesäpallon pitänyt treenata edes piispalassa🤔.se siitä vastuullisesta toiminnasta🤣
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös