Supervuoro

Jyväskylän Kiri 2017

Keki

Vs: Jyväskylän Kiri 2017

huokaus sanoi:
Joo viimesenpäälle tiedottamista kiriltä. Seuran nettisivutkin ovat vuodessa 2015 ja superpesistä pelataan niin kovaa.
Sivut on muutenkin todella surkeat ja sekavat. Ei ihan vuotta 2017 vastaavalla tasolla. Ei toki ole pelaajatkaan. Saati seurajohto.

Laittaisivat edes jotain elonmerkkejä.
 

puuhapete

Vs: Jyväskylän Kiri 2017

Onko tosiaan noin että sivuilla on 2015 vuoden superin joukkue. Ei viimeiseen reiluun vuoteen ole saatu edes uutta joukkuekuvaa päivitettyä?Jos taloudenpito on läheskään samalla tasolla niin ei tarvitse ihmetellä huhuttuja satojen tuhansien velkoja.

On niin kiire.
 

Kake

Vs: Jyväskylän Kiri 2017

Järjestellään puuhapäivää ja seminaaria, mutta joukkueesta ei vieläkään yhtään mitään? Puuhastelulta vaikuttaa koko touhu, toivottavasti olen väärässä.
 

Jake

Vs: Jyväskylän Kiri 2017

On siellä 17 urheilijaa. Nimet sen verran kehnoja etteivät viitsi edes julkaista?
 

Vieras

Vs: Jyväskylän Kiri 2017

Tulevana sunnuntaina 22.1. klo 15.30 harjoitusottelu Lohi-Kiri hipposhallissa, saas nähdä minkälaisen joukkueen Kiri kentälle juoksuttaa...
 
Viestejä
69
Vs: Jyväskylän Kiri 2017

Kirin nettisivuille oli saatu myös ennakko ottelusta ja samalla myös 2017 joukkue listattuna:

Kirin joukkue 2017:

Aleksi Ahola
Atte Brandt
Aleksi Havulehto
Jori Heikkinen
Iiro Hyvönen
Aleksi Karttunen
Henri Kiiskinen
Miika Kotapakka
Elias Takala
Juuso Tajakka
Janne Palomäki
Pasi Rajala
Teemu Rouhiainen
Seppo Väliheikki
Ilari Välisaari
Ilkka Ylitalo

Pelinjohtaja: Paavo Hämäläinen
Valmentaja: Henrik Tawast
Valmentaja: Ville Alakangas
Joukkueenjohto: Vesa Kivelä
Hieronta/Lihashuolto: Markus Linna

http://jyvaskylankiri.fi/hallipelit-alkavat-kirin-edustusjoukkue-kohtaa-paikalliskilpailija-lohen-sunnuntaina/
 

Vieras

Vs: Jyväskylän Kiri 2017


Onhan tuo synkän surkea nippu. Viime kaudesta heikennetty suomisarja joukkue + hädin tuksin ykköspesis tasoinen Rajala ja ihan nopea Ylitalo. Jotka eivät auta ulkopelissä paloja tehden kun ovat koppareita.

Lohi on jo viime kauden joukkueellaan parempi kuin nämä, saati sitten jos ovat vahvistuneet. Lievestuoreesta puhumattakaan.
 

upi

Vs: Jyväskylän Kiri 2017

onhan se surkea - laskekaa nuorten sarjoista tulleet mitalit vaikka vuodesta 2013 mitä nuo pelaajat ovat saaneet niin voitte sanoa miten surkeaa koko pesis on tässä maassa..mulla ei muuta
 

Papiss

Vs: Jyväskylän Kiri 2017

Lohi-Kiri ottelun nähneenä voi vain ihmetellä voiko Ykköspesiksessä olla niin huonoa joukkuetta kuin Kiri? Ei voi. Jonkun pitäisi nyt vain vetää Kirin toimistolla töpseli seinästä ja lopettaa tämä pelleily. Tuolla joukkueella ensi kesästä tulee Kirin lähihistorian synkin ja Kirin mittakaavassa se on muuten paljon sanottu.
 

Vieras

Vs: Jyväskylän Kiri 2017


Samaa mieltä. Tokihan Virolaisen Kalle tuo tuohon lyöntivoimaa (se oli pahin puute lohea vastaan), mutta onhan tuo nyt hirveän huono nippu. Ate Brandt ykkösvahtina? Hädin tuskin suomi sarjassa pärjäisi tuolla tontilla. Rajala oli taantunut kopparina samassa suhteessa sarja tason kanssa: Viime vuonna oli huono superin koppari, nyt huono ykkösen koppari. Haki toki joo jonkun hienon syöksykopin, mutta vastaavasti laski läpi, josta nyt kesällä kärsii aika monta juoksua enemmän kuin hallissa. Karttunen hävisi lukkarien taiston selkeästi. Huhhuh.

Lohelta puuttui Ikonen ja Mattila pelasi vain jokerina. Jos Kiriltä puuttui Virolainen ja Ahola, niin aika tasn meni poissa olotkin.
 

Hoijaa

Vs: Jyväskylän Kiri 2017

Joo kyllähän se oli onnettoman näköistä. Ylitalo, rouhiainen ja rajala hoitivat hommiaan, mutta muilla vaatisi aika isoa tasonnostoa jos meinaavat edes yhden pelin voittaa. Virolainen olisi oiva apu lyöntipuolelle ja mahdollisesti määttälä etukentälle?
 
Viestejä
5
Vs: Jyväskylän Kiri 2017

Virolainen tosissaan tulossa Kiriin vielä lyömään palloa? Aika pitkä tauko peleistä jaksaako vielä lähteä? Määttälä nyt olisi todella iso apu, mutta mikäköhän on kiinnostuksen laita siellä? Pelaajia markkinoilla varmasti riittää edelleen ja useat joukkueet tulevat vielä vahvistumaan - ehkä myös Lohi tai Lievestuore. Kirin vetovoima ei tällä hetkellä vaan taida riittää. Valmiiksi paikkakunnalla olevat pelaajat saattavat tällä hetkellä valita hyvinkin ennemmin Lohen kuin Kirin. Jopa Määttälät ja kumppanit, mikäli nyt enää jatkavat pelaamista.
 

Potenttiaalia on

Vs: Jyväskylän Kiri 2017

On kriittistä katsojaa taas liikenteessä,

Itse näen asian näin. Lohi oli kentällä parempi joukkue, Hangasmaa löylytti virkaveljeään Karttusta mennen tullen.
Siinä peli pähkinänkuoressa.

Kuitenkin, Kirin pelaaminen nippuun nähden oli varsinkin ensimmäisellä jaksolla pirteää. Toinen jakso oli taas Kirin osalta väsyneen oloista.
Joukkue on kehittynyt huomattavasti viime kauden suomisarjasta, pelaajilta nähty jo tason nostoja. Mikä tuleekaan olemaan todellinen tason nosto kun kevättä mennään vielä pidemmälle? Se jää nähtäväksi.

Kirillä ulkopeli yllättävän hyvin uomissaan kun ottaa huomioon, että isolla osalla pelaajista pelipaikka täysin vaihtunut + rinnalla uusia kavereita.
Sisäpelissä Kirin suurimmat ongelmat. Kärki ei toiminut poislukien Ylitalon hyvät kentälle menot. Rouhiaisen pomppu toimi pariin otteeseen, mutta kesällä tulee vaihtamisesta ongelma kun ei pomppu enään nousekkaan.

Uskallan veikata, että näistä kahdesta joukkueesta nuorempi eli Kiri tulee nostamaan kesällä enemmän tasoaan, joten odotettavissa on tiukka kamppailu Jyväskylän herruudesta.
Kärkipään joukkueita kumpikaan ei ole, mutta hyviä paikallispelejä nähdään koskenharjulla ja hippoksella varmasti.
 
Viestejä
113
Vs: Jyväskylän Kiri 2017

Valitettava tosiasia on ettei tuolla Kirin kokoonpanolla pärjäisi edes Suomarissa mutta niillähän se on mentävä mitä on saatavilla. Toivotaan, että jokunen vahvistus tuohon tulisi mutta tällä hetkellä on täysin selvää, että Lohi on Jyväskylän ykkösseura ensi kesänä. Omat nuoret Kirillä on suomaritasoa mutta eivät missään tapauksessa tule pärjäämään ykköspesiksessä. Tämä fakta tulee selville kun kesän pelit alkaa.
 

Ihmetyttää

Vs: Jyväskylän Kiri 2017

Kuulin huhua, että puolella kirin listasta ei olisi vielä edes sopimusta allekirjoitettu ? Jos paikkaansa pitää niin ihmettelen todella tuota touhua...
 

Lipeälampi

Vs: Jyväskylän Kiri 2017

Olisi jo aika tehdä julkisesti selväksi, ollaanko Kiriissä lainkaan vakavissaan tämän kauden osalta.
 

Verokarhu

Vs: Jyväskylän Kiri 2017

Kaippa siellä tosissaan ollaan, mutta jos on puoli milliä velkaa niin ei siinä paljon pelaajia ostella. Ja ei kukaan ulkopaikkakuntalainen tuohon ilmaiseksi lähde mukaan. Surullinen suomisarja porukkahan tuo on, mutta minkäs teet.
 

konkurssi

Vs: Jyväskylän Kiri 2017

Jonkun pitäisi myös tuoda julki nuo kirin velat. Sinne ja tänne laskut maksamatta, huhut kertoo ettei kaupungille olisi maksettu kenttävuorojakaan.
 

Vieras

Vs: Jyväskylän Kiri 2017

Surullisena olen seurannut kuinka tämä Kirin ketju on jo pitkään ollut keskenkasvuisten kakaroiden temmellyskenttä. Viestit ovat suurelta osin pelkkiä törkyviestejä, roskapostia ja suoranaista v..ttuilua, pelkkiä huhuja vailla minkäänlaisia faktoja. Pesäpallofaneja kirjoittajat eivät ainakaan voi olla, koskaan tuollaiseen käytökseen ei yksikään kansallispelin fani koskaan alennu. Jos kirjoittajat ovat Jyväskylästä, antaa se siinä tapauksessa kyllä säälittävän surkean kuvan Jyväskylän urheilun nykytilasta. Suosittelenkin näille ihmisille kokonaan ulostautumista Pesisforumista ja hankkimaan ensin itselleen elämän ja sen jälkeen jonkun kehittävän harrastuksen. Onneksi palstalla on vielä myös "vanhoja" asiantuntevia vakionimimerkkejä, joiden tekstit on asiallisia ja perustuvat faktoihin, ja mielipiteet osataan vielä perustella.
 

Vieraalle

Vs: Jyväskylän Kiri 2017

Toit esille hyviä pointteja, mutta tällähetkellä esim. Kirin tiedottaminen on niin surkeaa ettei faktoja ole kertoa. Millä tavalla nettifoorumille kirjoitetut viestit vaikuttavat Jyväskylän urheilun nykytilaan? Urheiluseurojen epäkunnossa olevat asiat lienee se, josta kaikki lähtee liikkeelle.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös