Supervuoro

JymyJussit 2023

Viestejä
340
Superissa on ensi kaudella suunnitellusti 13 joukkuetta. Ei tarvitse olla hirveän suuri meedio arvatakseen että lisenssilautakunta odottaa että joku joukkue luopuisi vapaaehtoisesti sarjapaikastaan ja jos näin ei tapahdu niin sitten evää jonkun joukkueen lisenssin niin saadaan ensi kaudeksi 12 joukkuetta. Tässä tapauksessa katseet kääntyvät lähinnä Seinäjoelle ja Pattijoelle.
 
Viestejä
193
Tällä hetkellä huhut tuovat lisämiehiä lähinnä Oulun suunnalta. Mikähän mahtaa olla Piispasen Severin tilanne? Oma kasvatti ja asuu Seinäjoella. Olisi mitat täyttävä paikkaaja Tyynelälle.

Ensi kauden haastavuutta lisää nuorisoketjun armeijavuosi
 
Viestejä
6
Tietoni mukaan Miika keski-petäjä Aapo hiltunen ja Tino alaspää siirtymässä Oulusta Jymyjusseihin!
 
Viestejä
1,614
Tietoni mukaan Miika keski-petäjä Aapo hiltunen ja Tino alaspää siirtymässä Oulusta Jymyjusseihin!
On keski-Petäjä purkanu sopimuksen Lipon kanssa kattaa vielä ensi kauden. Vai puhutko Kekin markuksesta sillä loppuu sopimus ja rouva pelaa smj. Ja schattenjäger viestiin Kettunen ei palaa korvalle sen sopimus päättyy myös tähän kauteen. Mielenkiintoista nähdä millaisen joukkueen Kossu saa aikaiseksi jos säilyvät tai putoavat kun joukkue hajoaa.
 
Viestejä
291
Keski-Petäjä,Alaspää,Hiltunen sekä Haipus kaikki julkaistiin kuten edellä huhuiltiin

Haipuksen rooli ilmeisesti pelaajakoordinaattori ja mukana valmennustiimissä
 
Viestejä
3,212

A05C03A2-79B0-422A-A6E8-24B2FF3FCD70.jpeg

”Oulun Liposta JymyJusseihin siirtyvät:
Miika Keski-Petäjä (1 vuosi)
Tino Alaspää (2 vuotta)
Aapo Hiltunen (2 vuotta)
Santeri Haipus (Pelaajakoordinaattori sekä valmennustiimin jäsen)
 
Viestejä
1,614
Mietin, että olisi aika rohkea veto jusseilta laittaa Mäkiviita lukkariksi. Nyt on hyvä Lukkari ensi kaudeksi mahtavaa!! Olis kova jos vielä Markus Keski-petäjä sopimus julkaistaisiin Jusseihin. Mutta toivottavasti ei ole ainoat hankinnat. Ja kiitos Lehtiselle ja Terolle kaikkea hyvää ja menestystä tulevaan.
 
Viestejä
291
Hyvät kiinnitykset JymyJusseilta, hienoo että myös optiot saatu mukaan, toivottavasti helpottaisi esim Kettusen neuvottelujen kanssa ensi kesänä

Eikä kannata liiaksi tuomita noita huhuja, eihän sitä kukaan varmuudella tiedä vaikka jonkunlaisia keskusteluja oisi ollutkin, parempi aina että huhuiluja on muuten tulis aina tylsä offseason😁
 
Viestejä
289
Kiitokset tosiaan Lehtiselle ja Tyynelälle ja onnea ja menestystä jatkoon. Lehtinen oli joukkueen tärkein pelaaja tällä kaudella, ja ilman hänen panostaan saatettaisiin ensi kaudella pelata ykköspesistä. Tyynelä puolestaan on ollut joukkueen johtava pelaaja jo vuosien ajan - luottomies niin sisällä kuin ulkona.

Hienoa, että joukkueen kokoaminen on jo noin hyvässä vaiheessa. Uudet vahvistukset vaikuttavat järkeviltä hankinnoilta ja mainiota saada noita jatkosopimuksia. Runko ensi kaudelle alkaa muotoutua, ja se helpottaa myös vielä kesken olevia sopimusneuvotteluja. Katsotaan, tuleeko vielä yllättäviä uusia sopimuksia, ja millainen joukkue lopulta saadaan kokoon. Hyvältä näyttää joka tapauksessa tässä vaiheessa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös