Supervuoro

JymyJussit 2023

Viestejä
200
Noista puolivälieriparista 4 joukkuetta ei varmaankaan halua nousta, SoJy ei ainakaan, Kitee miksi haluaisi, Vimpeli miksi haluaisi, Imatrakaan tuskin.

Eli jää neljä joukkuetta. SMJ, Kiri, PunaMustat Helsinki, Ylivieskan Kuula.

Vai osuinko oikeaan noissa mystisissä seuranimissä edes. Mutta ketkä noista kohtaa ja millä perusteella 'loppuotteluissa' joka ratkaisee nousun.
Lisätään tuohon nousua haaveilevien listaan KiPe-06, joka on Kinnarin Pesis Järvenpäästä, ei Kitee. Kinnari on tietääkseni hakemassa nousua ja hyvät pelit PuMua vastaan tiedossa. PuMu on tosin tällä kaudella vienyt KiPeä molemmissa runkosarjakohtaamisissa 2-0. Vähän off-topicia sorry :)
 
Viestejä
5
Ei muuten ole Maila Jussienu edustus Jymyjussit. Juriidisesti mahdoton, koska Jyju on Oy. Lähempänä Nj:tä, koska heidän lisenssi hallussa. Siispä Nurmon Jymy superiin. 👍👍👍👍👍
Jymy ja Maila-Jussit omistaa JymyJussit. Eli molempien seurojen ykkösjoukkue.
 
Viestejä
3,703
Asiaton vihjailu
Häviskö nuo tahallaan siis Veto tänään lopulta, vai oliko tuo ihan normaali pelin virtaus?
 
Viestejä
291
Jos ihan ketjun aiheeseen niin lienee siellä JymyJusseilla jotain sopimuksia jo valmiina kun muutama päivä sitten instagramissa oli, että ”Sopimusuutisiakin tulossa jossain kohtaa”
 
Viestejä
289
Saa nähdä, mihin suuntaan Jymyjussit tämän kauden jälkeen menee. Tyynelä on ollut avainpelaajia viime vuosina, ja saa olla ihan kunnon vahvistus, että Teron lähdön paikkaa. Tero jotenkin tuntui niin vakiokalustolta, että lähtö tavallaan yllättää. Toisaalta sitten ei yllätä yhtään (mikä tässä enää yllättäisi!?).

Kossu taistelee vielä sarjapaikasta ja sen kohtalolla varmaan voi olla joku vaikutus, vaikka huhujen mukaan Kossun joukkue olisi joka tapauksessa hajoamassa, jos/kun tärkeät Kauppinen ja Olli lähdössä, ja niinköhän Kettunenkaan enää Ilmajoelle palaa. Ehkä Seinäjoellekin sieltä voitaisiin saada joku pelaaja. Tai sitten Kankaanpäästä voisi olla tulijoita tai ehkä jopa yksi järviseutulainen Kouvolan suunnalta, no tuskin sentään.

Samaan aikaan SMJ on noussut ykköspesikseen. Jos lisenssiä ei heltiä, Jymyjussit lienee historiaa ja kaikki paukut laitetaan SMJ:hin. Mutta taitaa se lisenssi sieltä kuitenkin tulla, vaan millainen mahtaa olla ensi kauden joukkue? Ymmärtääkseni 2022 piti olla se vaikea kausi, jolloin taistellaan sarjapaikasta. Ja sen jälkeen piti tilanteen muuttua paremmaksi, ja uuden nousun alkaa. Tai näin ainakin jostain asian tulkitsin, en muista mistä. Eiväthän asiat aina tietysti mene niin kuin oltiin suunniteltu. Lehtinen ja Tyynelä joka tapauksessa ovat lähdössä, eli kyllä se nousun alkaminen vaatisi vahvistuksia. Ei voi olettaa, että nuoret pelaajat kehityksellään paikkaavat lähtijät.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös