Supervuoro Verkkolehti »

JymyJussit 2021

Viestejä
71
No voi olla että olen väärässä. Itse erotan vähän huonosti ruudulta kuka kukin on ulkokentällä ja ehkä sekin vähän hämää että jos Tyynelä on ilmoitettu 1-vahdiksi ja Marjamäki 3-vahdiksi niin pelaavat ikään kuin "väärillä" paikoilla vaikka tietenkään mitään kiinteitä ulkopelipaikkoja ei oikein ole kuin lukkarilla ja koppareilla.

No, oli miten oli, tämä oli täysin sivuseikka viestissäni, jossa siis pohdin Hotakaisen tulevaa roolia. Itse en oikein luontevasti saa häntä mihinkään väliin jos oletuksena on sekä Viidan että Kytömäen jatkot. Jos jompi kumpi ei jatka niin sitten homma vähän selkiytyy. Toki leveyttäkin on hyvä olla, koska loukkaantumisia tulee varmasti vaikka toivottovasti ei tietenkään niin paljoa kuin viime kesänä.
 
Viestejä
449
1.Raunio 2.Kontio 3.Marjamäki 4.Lieto 5.Hotakainen 6.Kettunen 7.Tyynelä 8. Jaakkola 9.Mäkelä 10.Jukkis
On tuossa paikkoja vielä täytettävänä, lieneekö huhuttu Lehtinen tulossa lautaselle ja Kytömäelle ja Viidalle jatkosopimusta, takakentälle tosiaan vaatisi kyllä kovan kaliiberin miestä ja tosiaan mikähän tulee Hotakaisella tilanne olemaan löytyykö pelipaikka ulkokentältä vai jokeriosastolta
Takakentän osaajia ei taida liiemin vapaana olla, vaikka ei kopparina tunnettuna varmimpana nimenä niin jos Isokedolla ei sopimusta vielä muualle ole niin olisi massiivinen vahvistus Seinäjoelle, ja tietty voisi sommitella muuallekin ulkokentälle tarvittaessa mutta lienee turhaa ajattelua
 
Viestejä
1,390
Jossain kaukana idässä, susirajalla, on ensi kaudella jokerikolmikko Rautiainen, Wahlsten Hartikainen....
Tämä ei silti ole edes viiteen vuoteen paras jokerikolmikko mitä on tullut nähtyä miesten Superissa.

Mietimme taannoin - muistaakseni toissakaudella - , että kolmikosta Juha Korhonen, Teemu Nurmio ja Matti Latvala/Toni Laakso on mahdotonta päästä ohi.

Tämän voi varmasti liki jokainen allekirjoittaa.
 
Viestejä
4,357
Henryn stintti kesti sitten vain sen kaksi vuotta, optiothan oli kahdeksi seuraavaksikin kaudeksi. Ja ilmeisesti ei edes kopparina pelaa Mansessa vaan jokerina. Mistä nyt sitten kolmoskoppari? Onko junnuista kenestäkään, eikös ainakin joku näistä Tepon veljeksistä ollut koppari? Viljo Sillanpää mihinkä lähti Vimpelistä onko vapaana? Entä Isoketo kun Oulu ei noussutkaan?
 
Viestejä
373
Mielenkiintoista nähdä, miten Puputilla peli sujuu Mansessa. Seinäjoella ei Henri oikein saanut itsestään missään vaiheessa irti parastaan. Oliko se kiinni miehestä itsestään vai ympäristöstä, vaikea sanoa. Menetys on Jymyjusseille harmittava, mutta ei Puputti olisi monta kautta jatkanut joka tapauksessa. Erityisesti ulkokentälle tuli silti nyt iso aukko täytettäväksi. Sillanpää olisi hyvä täsmähaku, kun toisi myös jalkoja. Isoketo tuskin on tulossa.
 

LBC

Viestejä
3,621
Mietimme taannoin - muistaakseni toissakaudella - , että kolmikosta Juha Korhonen, Teemu Nurmio ja Matti Latvala/Toni Laakso on mahdotonta päästä ohi.

Latvala ei tainnut runkosarjassa pelata Koren kanssa jokerina, mutta Toni kyllä muutaman kerran, ja Teemu kolmantena toteutui joitakin kertoja. Silti pidän kovimpana verrokkina toisentyylistä kokoonpanoa -Kore Saukko Nurmio - aika kovana, ja sehän oli vakiokamaa. Siinä siis tosin jalkoja enemmän kuin tuossa teidän kovassa poppoossa.
 
Viestejä
71
Olikos Niko J. Korhonen koppari. Kamassa ei jatka joten Seinäjoki voisi olla tuolla kiertolaisella seuraava paikka vai?
Vastaan tähän ketjuun. Pesiksen maailman mukaan pelannut polttajana.

Vaan minkäslainen mies olisi Tamperella 3-kopparina pelannut Jukka Tuomisto? Vai tekikö jatkosopimusta jo muualle? Sisällä pelannut lähinnä kakkoskärjessä numeroilla 5-7 n. 40% kl-tehoilla. 31v, mutta olisihan tuo ainakin nykyiseen nimilistaan vahvistus ainakin ulkopeliin ja selvä nuorennusleikkaus Puputtiin nähden :D

Mutta joo, mitään en tiedä kunhan pohdin, että koppari pitäis jostain saada. Isoketo tietysti olis kova, mutta vaikea uskoa. Toki jos junnuissa on yhtäänkään lupaavaa kopparia niin vastuuva vaan.
 
Viestejä
4,115
Pitääkö olla huolissaan?

Itse verovelkahan ei ole uusi, mutta 3.9.2020 summa oli 27 215€ ja nyt se on 33 066€.

Eihän tuo kovin hyvältä näytä jos ei kauden päätteeksi ollut paukkuja kuitata velasta edes osaa pois, varsinkin kun mennään talvea kohti jolloin kassa on yleensä tyhjimmillään...
 
Viestejä
4,115
Piti maksaa 1€ että pääsi lukemaan jutun kun minua nämä talousjutut yleisesti kiinnostavat.


- Maksusuunnitelma ollut, se on rauennut kun sitä ei ole pystytty noudattamaan
- Saatavaa haetaan nyt ulosoton kautta
- Suunnitelmat saatavan hoitamiseksi ovat Ossi Viljasen mukaan olemassa, ja "jos kaikki pysyisi normaalina" niin vuodenvaihteessa tilanne on hallussa
- Seuran toiminta jatkuu toistaiseksi normaalisti
 
Viestejä
593
Piti maksaa 1€ että pääsi lukemaan jutun kun minua nämä talousjutut yleisesti kiinnostavat.


- Maksusuunnitelma ollut, se on rauennut kun sitä ei ole pystytty noudattamaan
- Saatavaa haetaan nyt ulosoton kautta
- Suunnitelmat saatavan hoitamiseksi ovat Ossi Viljasen mukaan olemassa, ja "jos kaikki pysyisi normaalina" niin vuodenvaihteessa tilanne on hallussa
- Seuran toiminta jatkuu toistaiseksi normaalisti
Taitaa olla menoa. Ei yhtään voitollista tilikautta perustamisesta v. 2012 lähtien. Pelaajillekin varmasti paljon maksamattomia palkkioita ja muuta lyhytaikaista ostovelkaa, kun verottajan maksusuunnitelmaakaan ei enää pystytä hoitamaan. Pelaajat äänestävät jaloillaan ja lähtevät, tulijoita ei juurikaan ole. Kausikorttirahoja jo ensi kaudelta on käytetty jo tällä kaudella jne...
 
Viestejä
4,115
"Tahallaan emme jätä mitään hoitamatta ja tähänkin asti olemme kaikki hoitaneet. Pahimmillaan meillä on ollut 100 000 verovelkaa, joten aika pitkä matka ollaan tultu. Parhaimmillaan saldo oli jo nollilla."

Aika veitsenterällä kyllä mennään jos maksusuunnitelmasta lipsuu, sen kerran kun verottaja sen konkurssin laittaa vireille niin tuo rästisumma pitää löytyä taskusta välittömästi tai se on tarun loppu.
 
Viestejä
12
Sääliksi käy pelaajia, jotka Seinäjoelle menevät. Seura saa vuodesta toiseen touhuta miten sattua ainoastaan sen takia kun sijaitsee Seinäjoella. Tälläinen markkinahäirkkö pitäisi sulkea sarjasta samantien.
 
Viestejä
373
Hyvä että tilanteesta tulee nyt oikeaa tietoa ainaisten huhujen sijaan. Jos tuo pitää paikkansa, että sponsorihankinnassa oltiin hyvässä vauhdissa ennen Koronan alkamista, tarkoittaa se, että seurassa on kuitenkin tehty asioita myös oikein, vaikka virheitäkin on varmasti tehty esim. verottajan kanssa. Konkurssi vaikuttaisi hätäiseltä ratkaisulta, jos vaikeaan tilanteeseen ovat suurelta osin syynä ulkoiset, väliaikaiset tekijät (=korona). Toivottavasti asian nyt saama julkisuus toisi myös tukijoita, jotka haluavat auttaa vaikeassa tilanteessa olevaa seuraa ja mahdollistaa pääsarjatason pesäpallon jatkumisen Seinäjoella - ja lähitulevaisuudessa myös mitalipeleihin pääsemisen.
 
Viestejä
107
Viestejä
12
Ei pidä Viljasen löpinä paikkaansa, verottaja ei paljon dokumentteja kysele. Maksa velkas ja that’s it.
Liitto ei pystyny heittää jusseja pihalle vaikka tarvittavat kriteerit täytty. Ja saattoipa kaverus suhteet vaikuttaa jussit-liitto välillä.

Juuri näin. Viljanen puhuu nyt ihan omiaan tai sitten hänellä ja verottajalla on ihan oma erityissuhteensa, joita ei muilla ole.
Jos seura ei ole neljään vuoteen uskaltanut toimittaa edes tilinpäätöstietojaan julkiseksi, niin ei voida puhua mistään väliaikaishäiriöstä tai koronan aiheuttamasta haitasta.

Seinäjoen seudulla kannattaa sponssirahat laittaa vaikka SMJ:n juniorityölle tai sitten Kossulle. Ei tälläiseen tuulentupaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös