Supervuoro Verkkolehti »

JymyJussit 2020

Viestejä
372
Mäkelä on pelannut pari viimeistä peliä ihan hyvin, eli sikäli tarvetta muutokselle ei olisi ollut. Vimpeliltä näyttää Kanala myös olevan poissa jostain syystä.
 

olihansepalo

Koronakauden paras puoli on että juniorit pääsee framille. Toivottavasti seurat eli pelinjohtajat osaavat hyödyntää tätä muutenkin kuin "pakon sanelemana kierrätyksenä". Lisäksi erityisen tärkeetä että junnut saavat myös oikeasti vastuuta pelissä. Poikkeuksetta kyse lahjakkaista pojista koska ylös pääsevät nuorena. Hyvä Jymyjussit. Toivotaan Tepolle onnistumisia.
 
Viestejä
372
Sisäpeli oli tänään ottelun alun jälkeen aivan kelvollista, ja kummallakin jaksolla oltiin kuskin paikalla, mutta ei mikään joukkue tietysti kestä tuollaista määrää ulkopelivirheitä. Vimpeli oli tänään vaikeuksissa, mutta kun päästettiin peliin mukaan, alkoivat lyönnitkin sitten onnistua.

Uusista kavereista Ritola vaikutti kiinnostavalta. Löi palloa kunnolla, ja olipa ensimmäinen lyöty juoksukin harmillisen lähellä. Mutta ei saatu nähdä tuhkimotarinaa tällä kertaa. Olisi kyllä kiva saada Itävalo ja Raunio jo takaisin kokoonpanoon. Päälle päin terveen näköisinä molemmat ainakin peliä vaihtopenkiltä seurasivat.

Sunnuntaina vastassa Raahe ja toivottavasti nähdään pikainen paluu pistekantaan. Jukkiksen kauden ensimmäiselle kunnarille se olisi myös oivallinen paikka. Tänään oli pajatson tyhjäys jo kerran lähellä, mutta Vimpelillä on valitettavan pitkät kopparit.
 
Viestejä
4,349


Tuohan on paskapuhetta sillä muita nyt ei vain olla satuttu vielä kohtaamaan. Vimpeli kolmasti (oma lohko), Kossu kolmesti (oma lohko) ja Sotkamo (Pohjois-lohko) kerran ja KaMa sekä Tampere Etelä-lohkosta maksimit 2 kertaa. 7 kertaa sitten nyt vain sattunut noita otteluita TÄLLÄ hetkellä alasijoilla olevia vastaan.
 
Viestejä
4,349
Miksi muuten nämä Jussien 1-2 tilanteet jotka on se ongelmallisin tilanne nyt. Niin miksi sitä ei pureta nykyisen trendin mukaisesti vain kovilla kakkosrajoilla. Kuitenkin tuossa aina yritetään siis lähes vain keskikovilla jos kovilla sitä ratkotaan.

Edit. Toinen asia miksi Viita kun nyt on noin kovassa tikissä niin vain ehkä kerran edellisessä pelissä siis koko kausi lukuun huomioiden niin vietiin myös toinen väli. Kuitenkin tuo 2-tilanteen purku on ollut se ongelmakohta.
 
Viestejä
4,349
Tänään kokoonpanoon Raunio numerolle 8 ja Itävalo numerolle 9. Kontio jatkaa ulkopelissä, ja kolmannen jokeripaidan kiskoo ylleen nuorempi Kettunen.

Mutta edelleen ongelmana on tuo numero 2 ja Tyynelä. Millä lihaksilla se tuonne on vakiinnuttanut paikkansa? Kärkenä menisi mutta kun Korvola on nyt mennyt vakuuttavasti kentälle niin ei siitä millään kakkostilanteen purkuun ole luottoa. Marjamäki nyt vitosena kun peräkkäin tulevat 3-4 Lieto/Puputti.
 
Viestejä
372
Hienoa, että on taas normaali kokoonpano kehissä! Aika tasavahvoja vaihtoehtoja ovat Tyynelä ja Marjamäki numerolle kaksi. Pitemmässä kärjessä Puputille taisi tulla liian vähän tilannetta. On kyllä Juusoa ikävä. Sellaisella kärjellä oltaisiin mitalitaistelussa mukana ihan tosissaan. Nyt tosiaan juuri tuo kakkostilanne tökkii.
 
Viestejä
4,349
Hienoa, että on taas normaali kokoonpano kehissä! Aika tasavahvoja vaihtoehtoja ovat Tyynelä ja Marjamäki numerolle kaksi. Pitemmässä kärjessä Puputille taisi tulla liian vähän tilannetta. On kyllä Juusoa ikävä. Sellaisella kärjellä oltaisiin mitalitaistelussa mukana ihan tosissaan. Nyt tosiaan juuri tuo kakkostilanne tökkii.

Tyynelän paikka olisi kakkoskärjessä. Mutta ongelmana on tuo Korvolan heikot otteet aiemmin kaudella mutta nyt tosiaan on mennyt hyvin niin on pakotettu Tyynelä tuohon kakkosvaihtoon jota en ymmärrä pelinjohdolta. Marjamäkikään ei tosin ole noissa onnistunut jos kohdalle on sattunut. Eli melkein pitäisi olla se Puputti siinä mutta kun se on sitten kotiutuksista pois. Enkä kyllä laittaisi samasta syystä hyvin kupperit omaavaa Lietoakaan siihen.

Edit. Olisiko se sitten juuri Juuson paikka. Mutta jostain syystä päästettiin Tampereelle.
 
Viestejä
301
Samaa mieltä. Tuosta Tyynelän touhusta nyt ei tuon kummempaa tule. Viisi vuotta odoteltu läpimurtoa. Murrot jäi tulematta. Ja Kontio täysi hasardi räpylän kanssa. Mutta toivotaan parasta. Taas.
 
Viestejä
4,349
Jatkoajasta huomasin tällaisen.

Juuso Myllyniemenkin taannoinen kommentti Aamulehdessä Manseen siirtymisestä kertoi aikapaljon:
"En viitsi kaikkea sanoa... Seura Seinäjoella ei pystynyt hoitamaan aivan kaikkia asioita, mitä olisi pitänyt"
 
Viestejä
4,349
Pesisliven mukaan Tyynelä olisi nyt numerolla 12. Toivottavasti ei tullut loukkaantumista alkulämmittelyssä...

Joo jotain ihmeellistä kun Marjamäki onkin kakkosena.

Noh, Puputti kakkosrajasta läpäri ja 1+2 heti kärkeen!
 
Viestejä
372
Topi irrottanut jo kolme kertaa etenijän kolmoselta. Ulkopelissä harhaheittoja ja räpylävirheitä. Kovasti taas annetaan tasoitusta, toivottavasti ei liikaa...
 
Viestejä
4,349
Kuka se nyt Tyynelän paikalla ulkopelissä pelaa. Jaakkola? EI viitsi pesisliveä katsoa kun spoilaa tätä Ruudun jälkilähetystä.
 
Viestejä
372
Kettunen pelaa.

Siinä meni taas jaksovoitto. Topi löi todella pahasta taktisesta väärästä väliin, ja Nikulan tasoitusjuoksu oli ottamaton, mutta tuli yksi räpylästäkin ja vaihtotilanteissa oli myös paikat ottaa tarvittavat palot. Harmi.
 
Viestejä
4,349
Itävalo toi ryhtiä. Kytömäki pääsi omalle paikalleen. Siltikin kyllä tämä 3-0 menetys korpeaa ja lujaa.
 
Viestejä
4,349
Viikon huili asiattomasta kielenkäytöstä
Siellä on joku paskapersejonnehomo patttu fani huutelemassa katsomossa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös