Supervuoro Verkkolehti »

JymyJussit 2020

Viestejä
11,770
:rolleyes::cool:

Eikö ulkopelaaja voi olla tehomies? On tosin totta, että sitä ei kannattaisi kärkkäri- tai kotiutustilastoilla kuvata ...
 
Viestejä
301
Joukkueen esityksiin on nyt tullut tiettyä suoritusvarmuutta parin kaaosmaisen kauden jälkeen. Ja tolkuttomia virheitäkään ei näy! Parvi on saanut tiettyä rauhallisuutta peli-ilmeeseen. Ainut uhka on sisäpelin painottuminen kärjen varaan. Toivottavasti Raunion paikat kestää, kun pelejä on kolme viikkoon. Huh huh..
Nyt olisi syksyä ajatellen pakko myös tulla Tyynelältä, Marjamäeltä ja Korvolalta parempaa suorittamista. Onneksi Tyynelä jo väläyttelee astetta kovempaa mailapeliä.
 
Viestejä
4,357
Viime kaudellahan mentiin Korvola/Tyynelä/Raunio, ja melkeinpä tuossa järjestyksessä jopa. Ja sitä edellisellähän Vainionpää peluutti Rauniota numerolla 5 tai 6 pääasiassa.

Korvolalta kyllä aneemista sisällä verrattuna edellisiin kausiin.

Pakko vielä sanoa, että kyllä Kontion poissaolo parista pelistä on näkynyt. Attea pystyttiin käyttämään niin kärkenä, vaihtajana kuin kotiutuksissa.
 
Viestejä
373
Hieno on ollut kauden aloitus totisesti! Manse on hyvä porukka, ja kolmen pisteen voitto sieltä on kova tulos. Toki jos kärkijoukkueita meinataan tällä kaudella haastaa, niin tällaiset voitot pitääkin ottaa. Ensimmäisellä jaksolla meinasi tulla pieni tuskan hiki, kun Manse pääsi melkein tasoihin, mutta toinen jakso oli jo selvää pässinlihaa.

Torstaina vastus on sitten kovin mahdollinen, kun Kainuun Jymy saapuu vieraaksi. On kyllä Konsta Kurikka aloittanut kauden upeasti. Sääli kun onnistuivat tuollaisen kaverin Sotkamoon nappaamaan. Kun Roopekin vielä herää pelaamaan, on kyllä hurjasti jalkoja ja lyöntivoimaa siinä joukkueessa.
 
Viestejä
652
Kyllä, kauden aloitus on ollut erittäin hyvä. Kuinka paljon tekeekään ulkopelin tiivistyminen ja järkevä pelinjohto. JJ:n ulkopelin parantuminen viime kausiin nähden on silmiinpistävää - ja välttämätöntä, jos pärjätä aiotaan. Silti väittäisin, että joukkueen parasta ei ole vielä nähty erityisesti sisäpelin osalta. Eilenkin 2. jakson 1. sisävuorossa kaksi ensimmäistä lyöjään paloivat kärpäseen ykkösellä. Tuollaiset aivopierut saisivat jo jäädä, ei Mansen lukkari niin hyvä ollut. Samoin Mansen kiri 1. jakson viimeisessä vrp:ssa toteutui ulkopelin hetkellisen hyytymisen takia ja pelko alkoi jo katsojalle hiipiä persuksiin... Onneksi joukkue pelasi vastustajan kirivaiheen järkevästi eikä sössinyt selvää johtoaan.
Manse-pelin parasta antia oli JJ:n vahva lyöntipeli. Samoin miellyttää järkevä pelin johtaminen sekä joukkueen kurinalaisuus. Tästä on hyvä jatkaa!
 
Viestejä
652
Ja pitää vielä antaa tunnustus Manseen siirtyneelle Myllyniemelle. Mylläri oli liekeissä ja tuntuu nyt pelaavan paremmin kuin JJ:ssa. Olisikohan pj pistänyt ruotuun jä kehoittanut keskittymään pelaamiseen 😁
 

olihansepalo

Manse-Jussit pelin nähneenä on miälenkiintosta tänään katsoa jatkaako Jussit noususuhdanteisia esiintymisiä. Ja en ollenkaan epäilisi miksi eivät, sen verran kovaa lyöntipeliä esittivät tarvittaessa Kaupissa. Kertaakaan lyhyellä eivät ottaneet kotiin, esim. Vainionpää vaikka peruskoukku olisi monesti riittäny.

Toivottavasti tänään nähdään tunnetta ja räiskettä.
 

olihansepalo

Vastaan itselleni; olisi pitänyt epäillä. Ei ollu räiskettä eikä tunnetta, sitävastoin oli pelokasta ja epävarmaa lyöntipeliä. Tyynelä turistina numerolla 2 ja lyöjien vähätkin yritykset tuhnuja. Paljon pitää muuttua toiselle jaksolle ettei katsojat jätä reklamaatiota tapahtumasta. Jos vaikka Jussit aloittaisivat etsimällä sitä räyhäkkyyttä nyt ensin.
 
Viestejä
450
Mitä herroille tapahtui en peliä nähnyt?
Jos pidempiä loukkeja siellä olisi Vimpelin Suomisarjassa mitat täyttävät korvaajat molemmille (Spekulaatio spekulaationa tuskin kumpikaan oikeasti Vimpelistä mihinkään liikkuu)
 
Viestejä
450
”Nivunen otti itseensä, ei varmaan tällä tai vielä ensi viikollakaan ainakaan pelata, tarkempi arvio selviää myöhemmin”
Itävalon kommentit Ilkkapohjalaisen otteluraportissa
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös