Supervuoro Verkkolehti »

JymyJussit 2019

Viestejä
101
JOs isompaa remppaa tulossa niin mistä sitten miehiä tilallekaan. Kossusta ja Ankkureista ei taida pelimiehiä löytyiä. Oisko Oulusta ketään, aika paljon liikennettä viime vuosina jommin kummin päin. Vimpelistä voisiko Puputin perässä muita ehdokkaita. Vanhempi Ruuskahan lähti jo viime vuonna....
Ei ole Vimpelistä tulossa ketään ,miksi lähtisivät huonompaan joukkueeseen Puputin perään
 
Viestejä
4,357
En nyt varsinaisesti juuri Heikkalaa tarkoittanutkaan, mutta onhan niillä laajuutta rosterissa, joita tälläkin kaudella pyöritetty. Kukas se olikaan Pattijoellakin etc.
 
Viestejä
373
On tosiaan erikoista, että jatkosopimuksia ei ole julkistettu. Kertooko tämä tilanteen olevan niin huono, että sopimuksia ei ole saatu tehtyä? Vai kertooko se siitä, että taustalla on valmisteltu merkittävää joukkueen muuttamista, eikä suuri osa nykyisistä pelaajista saa jatkoa? Toki sekin on mahdollista, että sopimuksia on tehty, mutta ne julkistetaan kaikki kerralla joskus myöhemmin.

Itse julkistaisin jatkosopimukset mahdollisimman nopeasti. Viestiväthän ne ulospäin, että homma on hoidossa ja ensi kauden joukkue rakentuu. Onhan siellä Jukkis, Puputti, Lieto ja pari muuta tiedossa, mutta ei noilla vielä kesää tule.

Myllyniemi on huhujen mukaan vaihtamassa maisemaa. Anttilan tilanne vaikuttaa siltä, että mahtaako ylipäänsä jatkaa uraansa (heittokammo?). Haukkala ja Viita varmaan tekevät päätöksensä uransa jatkosta vasta myöhemmin. Eihän siinä enää sitten kovin monta miestä jää jäljelle: Marjamäki, Raunio, Korvola, Tyynelä, Itävalo. Näistä Itävalo olisi ainakin tärkeä kiinnittää. Otteet ovat parantuneet pitkin kautta, eikä muita hyviä tai parempia lukkareita taida olla vapaana. Rauniolla on ollut vaikea kausi. Alkukaudesta ei jalka oikein liikkunut, ja muutenkin eteneminen ei ole oikein sujunut. Kentälle meno on ollut ok. Marjamäki on ollut taas hyvä yleispelaaja, mutta sopivan roolin löytäminen on vähän hankalaa. Suoritusvarmuus ei ihan riitä ykköskärkeen (eipä tosin riitä muillakaan) ja ulkona etukenttä ei tunnu omimmalta paikalta. Näkisin kuitenkin mielelläni Rapun ja Masin myös ensi kauden joukkueessa. Korvola ja Tyynelä jatkanevat myös, jos/kun paikka joukkueesta löytyy. Kontiolla sopimus taisi jo ensi kaudesta ollakin.

Alajärveltä voisi Manu Haukkalaa ja Severi Piispasta kysellä. Molemmilla kärkimiehen jalat. En kyllä tiedä, kuinka nopeita kavereita oikeasti ovat. Haukkala on myös etumies pelipaikaltaan, eli sikäli sopisi. Imatran Konsta Kurikkaa luulisi Jymyjussienkin kysyneen. Tampereelle häntä on huhuttu. Miksi ei voisi tulla sitten saman tien Seinäjoelle asti? Olisi kyllä niin kova sopimus, että en siihen usko.

Joka tapauksessa arvelen, että lähtijöitä ja/tai uransa lopettavia on sen verran, että ei ole varaa näyttää ovea kovin monelle nykyjoukkueesta.
 
Viestejä
52
No kyllä on taas oikein haaskalinnut vauhdissa taas työntämässä epäilyksen siemeniä ilmoille, vaikka tuskin mitään kättä pidempää on antaa. Jos tässä nyt pakka on enemmänkin vaihtumassa, niin yleensä se on ollut pesäpallossa tapana odottaa että lähtöjoukkueen kausi on ohitse. Jos nyt lähialueella Korva on ainut joukkue, jolla on kausi päättynyt, niin eipä sieltä kovin montaa vahvistusta tähän olisi tarjollakaan. Muutenhan tässä nyt ei vielä tiedetä, mitkä joukkueet superia ylipäänsä pelaavat. Jukkis, Puputti ja Lieto nyt ehdottomasti kuitenkin niitä joukkueen avainpelaajia, eivätkä mitään täytemiehiä, niin aivan turhaa lietsontaa, jos ei nyt oo vielä loppuja julkistettukaan.
 
Viestejä
4,357
On tuo nyt varmasti hyvin poikkeuksellista että kauden, todennäköisesti huomenna loppuvan sellaisen, niin ei ole kuin nuot kolme sopimusta ja Kontio/Anttila sopparit ensi kaudelle, niin ja Kettunen ja pari junnua. Mutta siis yli puolet pelaavasta kokoonpanosta uupuu.
 
Viestejä
995
Lopettakaas ensi vuoden joukkueesta puhuminen. Kausi on VIELÄ kesken!
 

niilo33

Tänään onkin sitten JJ vaihtanut taktiikan myös pomppupeliin. Toivotaan onnistumisia, että tulisi palottomia tai edes yhden palon tilanteita.
 
Viestejä
1,733
Tänään onkin sitten JJ vaihtanut taktiikan myös pomppupeliin. Toivotaan onnistumisia, että tulisi palottomia tai edes yhden palon tilanteita.

Mielenkiinnolla seurataan miten käy jos pompun kautta pelaavat. Puputin pomppu ollut aika huonolla prosentilla ruudussa viime vuosina, kun on peleissä alkanut olla panosta.
 

niilo33

Mielenkiinnolla seurataan miten käy jos pompun kautta pelaavat. Puputin pomppu ollut aika huonolla prosentilla ruudussa viime vuosina, kun on peleissä alkanut olla panosta.

Jos kaikki menee suunnitellusti niin tarkoitus onkin saada puputille takatilanteita.
 
Viestejä
4,357
Näyttäähän se tilastoissa paremmalta.

Ei tässä mitään. Seuraavalla jaksolla paremmin. lite bättre
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös