Supervuoro Verkkolehti »

JymyJussit 2019

Viestejä
373
A-katsomossa olen istunut varmaan suurin piirtein kymmenennellä penkkirivillä, tänä vuonna tosin vain kerran Kempele-ottelussa. Ainakin silloin oli kyllä kovat volyymit.
 
Viestejä
4,360
P222_02.gif


Hyvinkää tulee jo vakioksi (kait) muodostuneella kokoonpanollaan. Kotijoukkue ei ihan sitä nyt ole ollut.
 
Viestejä
845
P222_02.gif


Hyvinkää tulee jo vakioksi (kait) muodostuneella kokoonpanollaan. Kotijoukkue ei ihan sitä nyt ole ollut.
Tiukka peli tulossa, paljon on lyöntivoimaa kyllä Seinäjoen rosterissa. Avainasia tulee olemaan tänään miten Seinäjoen numerot 1-3 tulee suorittamaan ja tuleeko Tahko saamaan näitä kuriin. Vois sanoa että tänään kohtaa 2 hiukan alavireistä joukkuetta ja kun pelataan isoista pisteistä niin pelin taso on vielä hiukan arvoitus. Saas nähä (y)
 
Viestejä
373
Myllyniemi näkyy olevan edelleen sivussa, vaikka piti olla jo tänään kokoonpanossa. Kova vastus ja paljon pitää parantaa edellisistä peleistä, jos aiotaan voitosta taistella.
 
Viestejä
43
Sellaista tietoa on ollut liikkeellä, että Raunio on menettänyt nopeuttaan liiallisen voimaharjoittelun seurauksena. Jos näin, onko palautunut? On nyt numerolla 1.
 
Viestejä
845
Onko JyJun talous oikeasti sillä mallilla, että ensikauden kausikortteja joudutaan myymään jo nyt? Vai onko tämä nyt joku markkinointikeino tms.?
Screenshot_20190806_141659.jpg
 
Viestejä
301
Sama tempaus tehtiin myös viime vuonna.. ja hyvällä menestyksellä! Kausikortteja ostettiin kuulemma runsaasti. Nyt voi olla eri juttu.. kun ei ole mitään tietoa minkälainen joukkue saadaan kasaan.
 
Viestejä
995
Tämä sota ei yhtä miestä kaipaa. Nyt Myllärille vaan paikat kuntoon ja entistä ehompana ensi kaudeksi Manseen.
 
Viestejä
4,360
Nyt oli jo sitten tuttua sekoilua oikein kunnolla 2J 3A

Miksi Puputti pitä pistää numerolla 5 etenemään ensimmäisenä lyöjänä. Nyt tuli palo kun merkkivirhe ja irtosi väärällä. Viidan lyönti 1-2 tilanteessa kopiksi kakkospesän edustalle ja Raunio irti pesältä.

Edit: Viita kyllä kulkee kovaa jos vaikka vertaa parisen viikon takaiseen. Ja kun Raunionkin jalat alkaa ehkä toimimaan niin hyvältä siinä mielessä näyttää.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
995
Jymyjussit välttänee näiden viimeisten voittojen ansiosta Vedon tai Jymyn kohtaamisen ensimmäisellä kierroksella. Tässähän voi olla jopa taktikoinnin paikkaa kumpaa Koplaa vai Joensuuta vastaan joukkue haluaa pelata.
 
Viestejä
4,360
Tuli kirjoitettua negatiivista yllä. Laitetaan sitä parempaa osastoa.

Marjamäki on ottanut hienosti paikkansa numerolla kaksi. Hyvin vaihtolyönnit onnistuvat. Viita jatkaa hyvällä tasolla numerolla kolme. Sanoin, että ihmettelin miksi Puputtia juoksutetaan kärkenä, mutta hyvin tuntuu kulkevan, tuo lopun karkaus kolmoselta oli tärkeä!

Ulkopeli oli jälleen varsin hyvää. Viita toimii hyvin tuossa etumiehenä oudolla liikkumisellaankin, eipähän ole pitkä matka heittää kotio. Itävalolla hyvin pysyi tolppa koko ottelun lautasella. Alkukauden lautaskauhu on muisto vain.
 

Takarajalaaka

Vaikka Tahko ei parhaimmillaan ollutkaan, pelasivat seinäjokiset yhden kauden tasaisimmista peleistään. Sisäpeli oli ajoittain tukkoista, mm Jukkiksen kolmen palon lyöntivuoro, mutta ulkona hieno esitys. Hienoja suorituksia etenkin takatilanteessa. Tyynelä oli pitkästä aikaa rautaa ulkona. Myös Itävalon peli lautasen äärellä toiveita herättävää. Lieto yössä, mutta sen kesti tänään. Taas väläytys siitä, että hyvänä päivänä joukkue on hyvä ja valmis haastamaan. Mutta niitä hyviä päiviä tarvitaan lisää...
 
Viestejä
3,201
Peli oli lupauksia herättävää. Kärkeä saatiin vietyä, mutta kotiutukset tökki hieman. Mikä tärkeintä, ulkopeli oli kokonaisuutena paljon aikaisempaa ehjempää. Toisaalta Tahko oli ihan lapanen alkukesään verrattuna.
 
Viestejä
373
Hyvä peli tänään. Takatilanne kesti hyvin ulkopelissä. Sisällä tehtiin tarvittavat juoksut, mutta parantamisen varaa jäi vielä reilusti. Jukkis on edelleen vähän alavireinen. Kärki toimi ok, mutta Viidalta odotan vielä napsun parempaa. Puputti ja Haukkala olivat hyviä. Niin se vaan pitkä kokemus alkaa näkyä, kun kausi lähenee huipennustaan. Myös Itävalo parantaa koko ajan. Positiivisia merkkejä on ilmassa!

Oli kyllä huono Tahko tänään ja erityisesti kotiuttaminen surkeaa, osansa tähän varmasti myös kotijoukkueen ulkopelissä. Herrojen Korhonen ja Nikkanen kolmospuolen peloitetta Seinäjoen kenttä vähän tylsistyttää, kun sieltä puolelta ei juuri kunnareita tule.

Hyvä yleisömäärä myös tänään! Perjantaina toivottavasti menee 2000:n raja rikki.
 

Exstars

Anttila ei Piuholan mukaan pelaa enää peliäkään jj riveissä tällä kaudella. Olisikohan Anttila loppukauden Seinäjoen maila-jussien suomensarja joukkueessa kun yhden pelin oli jo pelannut apvta vastaan vieraissa.
 
Viestejä
4,360
Anttila ei Piuholan mukaan pelaa enää peliäkään jj riveissä tällä kaudella. Olisikohan Anttila loppukauden Seinäjoen maila-jussien suomensarja joukkueessa kun yhden pelin oli jo pelannut apvta vastaan vieraissa.

mitähän siellä on tapahtunut?
 
Viestejä
52
Tärkeä voitto ja viihdyttävä oli pelikin! Eniten nautin siitä, että ainakin tämän jatkuvan kitinän sävellaji muuttuu jo positiivisemmaksi. Ei tässä olla mitää kankaanpääläisiä, että pitää omia moittia aina kun on mahdollisuus. Tukea joukkueelle silloin kun on vaikeaa, niin hyvätkin kaudet tuntuvat paljon voimakkaammin! Kokeilkaapa joskus!
 
Viestejä
652
Hyvä esitys tosiaan JymyJusseilta eilen. Vaikka Tahko oli vaisu, ei mitään pois kotijoukkueelta. JJ:n ulkopeli oli tasokasta ja tasapainoista läpi ottelun. Nyt ei hermoiltu tiukoissa tilanteissakaan, vaan polttoheitot suoritettiin kylmän tehokkaasti. Sisäpelissä tämä kärkikoostumus toimi, vaikka Liedolla oli vähän vaisumpi päivä mailassa. Myös kakkoskärki pelasi pirteästi. Olisiko tässä nyt lyöntijärjestys, jolla olisi syytä jatkaa. Puputilla ja Haukkalalalla merkittävä rooli voitossa, kuten aiemmin palstalla jo mainittiinkin. Jukkis iski kolme tärkeää tikkiä, vaikkei parhaimmillaan ollutkaan. Mainio lukkaripeli Itävalolta.
2. jakson parissa ensimmäissä vrp:ssa joukkue sössi kyllä sisäpelissä melkoisesti. Se joukkueen kannattaa perata videoilta huolella pelinjohtamista myöten.
Kaikkiaan toiveita herättävä esitys JymyJusseilta :)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös