Supervuoro Verkkolehti »

JymyJussit 2018

Viestejä
351
J-P on lyönyt kesäkuun seitsemässä ottelussa 42 juoksua 6,0 juoksun ottelutahdilla. Tämänhetkisillä tehoilla 14 ottelua/69 lyötyä (101 yrityksestä) = 4,92/ottelu runkosarjan 32 ottelussa syntyisi 157 juoksua.

Kaudella 2016 Vainionpää löi neljään ensimmäiseen otteluun 30 juoksua jolloin tahti oli 210 lyötyä 28 runkosarjaottelussa ja kotiutusprosentti 91.
 
Viestejä
1,229
Juhannustauko alkaa sijalta 5. 8 voittoa ja 6 tappiota 23 pistettä 1,64 pistettä/peli.
Pisteitä taulukon yläpuolelta tuli 1 Jomalta. Talulukon alapuolelle "harmittavia" pisteitä jäi tappion muodossa Kiteelle, Kossulle ja Hyvinkäälle. Ero Jomaan 5 p. Sojy 6p. Alkukausi voita nee todeta menneen OK- merkillä. Positiivista on pelin nousuhohteisuus. Negatiivista on parin avainpelaajan loukaantumiset. Juhannuksen jälkeen pelattavista JJ-SoJy ja SoJy-JJ peleistä ei panosta ja tunnetta tule puuttumaan. Pelit ovat todella tärkeitä molemmillejoukkuille niin sarjasijoituksen kuin pelitason mittareilla tarkasteltuna. Toivottavasti ei mene lataus yli vaan hyvä kehitys jatkuu kohti syksyä. Jukkiksen vireen löytyminen on ollut hienoa ja hienoa on ollut myös kehitys tilanteiden tekemisessä.
 
Viestejä
372
Heikon alun jälkeen kausi on tosiaan ollut nousujohteinen. Kyllähän Jymyjussit elää ja hengittää Jukkiksen onnistumisista. Heti kun Jukkiksella alkoi osua kunnolla risuun, myös muu joukkue piristyi. Toivottavasti jatkosopimusta ollaan jo pitkällä neuvottelemassa!

Negatiivisena puolena alkukaudesta nostaisin esiin myös heikot yleisömäärät. Kotijoukkue-päivänä väkeä oli hyvin, mutta tiedä sitten, paljonko siitä potista tuli Jymyjussien kassaan. Muuten onkin sitten ollut heikompia, muutamissa viime peleissä suorastaan surkeita yleisömääriä. Kyllä yleisökeskiarvon pitäisi olla lähempänä lukua 1500 kuin lukua 1000 - muuten on pitänyt yhteistyökumppanihankinnassa onnistua todella hyvin, jotta homma pyörii. Toki ei se viime kesänäkään ennen juhannustaukoa hääviä ollut - samaa tasoa kuin nyt. Tänä vuonna tosin säät ovat olleet huomattavasti suotuisammat, minkä olisi voinut kuvitella nostavan katsojamääriä. Toivottavasti heinäkuussa tulee parannusta.

Sotkamo-pelit ensi viikolla näyttävät osaltaan suuntaa sekä pelillisesti että yleisömäärien suhteen. Valitettavasti näyttää, että Sotkamon heikko hetki meni ja vastaan tulee hyvävireinen joukkue. Roopekin alkaa olla Jukkiksen tasoisessa lyöntivireessä.
 
Viestejä
4,350
Ei tainnut olla nettilehdessä vaan paperissa vain?

Voisitko kertoa enemmän mitä juttu koski.
 
Viestejä
1,229

Liitteet

  • 22486D20-AEF0-4F99-A3D7-4B8E29422E28.jpeg
    22486D20-AEF0-4F99-A3D7-4B8E29422E28.jpeg
    2.9 MB · kertaa luettu: 586
Viestejä
4,350
Upea haastattelu!

Ei pesäpalloon erikoistuvan haastattelijan virheet ei haittaa. Pointti oli selvä ja sehän on tärkeintä!
 
Viestejä
4,350
Ville Viita tekee paluun kokoonpanoon, jokerin paidassa.

Vähän on lyöntijärjestystä rukattu, kun Raunio nyt numerolla 7 (vaihtajan roolissa) ja Tyynelä numerolla 6. Lieto pelaa numerolla viisi.

1530087309962.png
 
Viestejä
4,350
Viidalta hyvä paluu, hyvin onnistui vaihdoissa ja olihan se upea 2-3-välin vaihto ylitysnäppilyönnillä melkein kolmoselle asti. Jukkis IHAN yössä, mutta niin vain nappasi voittojuokosun itselleen.
 
Viestejä
1,390
Viidalta hyvä paluu, hyvin onnistui vaihdoissa ja olihan se upea 2-3-välin vaihto ylitysnäppilyönnillä melkein kolmoselle asti. Jukkis IHAN yössä, mutta niin vain nappasi voittojuokosun itselleen.
Viidalta hyvä paluu, ja sitten taas käsittämättömän huonoa tuuria ja uusi loukkaantuminen, kun Ville sai osuman lyönnistä ykkös-kakkostaipaleella. Toivottavasti ei käynyt mitään pahempaa.
 
Viestejä
372
Luulisi ettei pallon jalkaan osumisesta mitään pahempaa vammaa kovin helposti tule, mutta Viidan epäonni tuntien varma ei tietysti voi olla. Päivän peli oli Jymyjusseilta ihan kohtuullinen esitys mielestäni. Jukkiksen huonosta illasta huolimatta haastettiin tasapäisesti Sotkamo. Superin ratkaisupaikassa Jymy oli vain sitten jälleen kerran parempi. Jos Jukkiksella olisi ollut normaali taso tänään, niin voitto olisi varmaan tullut. Toki myös Roope oli aika yössä. Rönkkö oli kyllä vakuuttava.

Hieman vaisua nahupesistä oli molempien pelaaminen. Kun vastassa on Sotkamo, niin näinhän se monesti menee ainakin vastustajajoukkueen osalta. Ilahduttavaa, että myös Jymyjussien ulkopeli toimi tänään sillä tavalla sotkamomaisesti, että vastustajan lyöntipeli näytti suurimmaksi osin varsin vaisulta. Rönkön lyöntivuorolla se oli yhdestä juoksusta kiinni, jolloin kopparien tuleekin pelata rohkeasti, ja joskus se päättyy sitten noin. Toivottavasti huomenna menee toisinpäin!

Mukavasti yleisöä tänään!
 
Viestejä
372
Kyllä on järkyttävän kova Jymy ekalla jaksolla. Ja Jymyllähän ei ole ollut tapana menettää otettaan tauolla. Vähän on autettu. Yksi tuli harhalla ja yksi karkaamisella, kun kotipesän täyttäminen unohtui, ja muutenkin pieniä ulkopelivirheitä. Mutta ei tuossa ilman virheitäkään olisi ollut mitään mahdollisuuksia. Kotiutuskalusto on kyllä Sotkamolla kova, kun löytyy Roope, Rönkkö, Antti Korhonen, Kode ym. Ja jalkoja on myös kiitettävästi. Tällä hetkellä valitettavasti tuntuu, että materiaaleissa on liian suuri ero tällä kaudella. Yksittäinen voitto voi tulla, mutta ei enempää. Tänään jaksovoittokin olisi ihme.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös