Supervuoro Verkkolehti »

JymyJussit 2018

Kuukkeli

Toisella jaksolla Seinäjoki ansaitsi voiton, mutta ensimmäisellä jaksolla tuomarit kyllä avustivat omalla toiminnallaan Seinäjoen niukkaan jaksovoittoon. Esimerkiksi ratkaisevan juoksun kohdalla oli kyllä todella lähellä että etenijä olisi saatu poltettua kolmoselle, mutta tuomareiden mielestä näin ei sitte ollut.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Viestejä
1,846
Jaksovoittohan sieltä sitten tuli, mutta ei se nyt perseensuti vaan passaa että tällaisella pelailulla kaikenlaiset vastustajat tulevat olemaan Jusseille vaikeita. Koskelan lyöntivarmuus ei vakuuta eikä myöskään uinahtelut kotiutuslyönneissä. Klassinen kärki takaisin, Raunio sentään menee vielä kolmannella lyönnillä ykköselle. Liian usein vaihtolyöjät joutuvat etenijöiksi.

Nihkeää pelaamista, toki voitto tuli ja kolme pistettä. Se on pääasia. Jotakin raikkautta tuosta puuttuu ja Jukkis on vielä selvästi telineissä. Pitää ajatella ja toivoa niin että peli kehittyy tästä kesän mittaan ja on syksyllä parhaimmillaan.
 
Viestejä
351
Nihkeää pelaamista, toki voitto tuli ja kolme pistettä. Se on pääasia. Jotakin raikkautta tuosta puuttuu ja Jukkis on vielä selvästi telineissä. Pitää ajatella ja toivoa niin että peli kehittyy tästä kesän mittaan ja on syksyllä parhaimmillaan.

Raikkautta puuttuu totisesti ja panee epäilemään että onkohan porukassa edelleen vanha reteä huumori tallella
 
Viestejä
4,350
Pitää katsella ottelu uudestaan Ruudusta. Mutta tuo ekan jakson loppu ja Myllyniemen purnaamiset syöttötuomarille ilmeisesti siitä jähmettymisestään ykköspesälle kahden Viidan perättäisen näpin vuoksi?

Mutta toisen jakson alussa löi raivoissaan rajoihin ja palohan siitä tuli. Olisko aika siirtää pois kärjestä.

Muutenkin vähän liikaa nyt yritetään väkisin läpilyöntejä (yksihän sieltä sitten lopulta tuli). Peruspelaamisen kautta voisi olla sana parempaan.
 
Viestejä
372
Peruspelaamista erityisesti kärjen osalta toivoisin minäkin. Sama oli jo viime kaudella, että monesti erityisesti Myllyniemi saa sen yhden vapaan lyönnin alkuun. Kerran kaksi kesässä siitä voi tulla läpilyönti, mutta huomattavasti useammin se sotkee kärjen tilanteen rakentelua. Toisella lyönnillä vaihtoa yritetään yleensä näpillä. Jos näppi onnistuu, kopittaa Juuso sitten tavallisesti kolmannella lyönnillä ja ykköspesä jää tyhjäksi. Jos näppi menee laittomaksi, ei kolmannella lyönnillä ehdi lyödä kuin korkeintaan kopin ja äijät mehulle. Useammin voisi mielestäni viedä ekalla. Toki välillä on hyvä kokeilla vapaatakin lyöntiä.

Merkkipeliin myös tarkkuutta ja pään käyttöä. Alkukaudesta on tuntunut, että Seinäjoen etenijät irtoavat taktisella väärällä kovin helposti sellaisissakin paikoissa, että eilispäivän lehdestäkin olisi jo voinut lukea, että se taktinen väärä tulee. Rauniota kokeilisin minäkin kärkeen, jos paikat vain ovat kunnossa - ainakin niin pitkään, että Koskela oppii merkin ja alkaa uskoa mailamiestä.
 
Viestejä
4,350
1527318924510.png


Viimevuotinen hassuttelulinja jatkuu kokoonpanoissa tai tarkemmin niiden etukäteen ilmoittamisissa. Veikkaajia ei kylläkään naurata. Raunio P, Lieto kahteen kertaan.
 
Viestejä
372
Vaikka kauden alku on sujunut hiukan yskähdellen, en silti vielä olisi pudottanut Mikkoa kakkospelinjohtajaksi.

Tänään sitten vastassa tosiaan on Ankkurit. Selkeä tavoite tässä pitää olla kolmen pisteen voitto. Sää suosii, joten toivottavasti paikalle saadaan kunnolla yleisöä ja hyvä peli. Katsotaan jatkuuko kärjen peluutus vanhalla rohkealla linjalla ja alkaako Jukkis saada konettaan kunnolla käyntiin.
 
Viestejä
301
Havainto illan pelistä.. kakkoskärki pelaa paremmin kuin ykköskärki. Numero kaksi puuttuu tällä hetkellä.
 
Viestejä
372
Tänään oli ensimmäistä kertaa tällä kaudella sellaista peliä, että voi olla koko suoritukseen aika lailla tyytyväinen. Toki edelleen huolimattomuutta, merkkivirheitä, ulkopelivirheitä ym. oli havaittavissa, mutta selkeä tason nosto joka tapauksessa. Todella hieno oli myös yleisömäärä!

Välillä vaikutti, että Ankkurien hetkellinen johtoasemaan siirtyminen meinasi tuoda pientä jännitystä ja sen mukana väkinäisyyttä sisäpeliin, mutta pienen marginaalin kavennusjuoksu toisen jakson ensimmäisen tasoittavalla näytti helpottavan tilannetta. Toivottavasti tämä nyt auttaa joukkuetta jatkossa luottamaan itseensä ja siihen, että tuolle porukalle ei parin juoksun tappiotilanne ole vielä ollenkaan paha paikka.

Jukkiksella ei kupperi vieläkään oikein putoa, mutta onneksi muut lyönnit ovat löytymässä. Muutenkin koko porukka onnistui sisäpelissä hyvin. Kaverikin tietysti avitti jonkin verran erityisesti ensimmäisellä jaksolla. Toivottavasti Ankkureiden suunta kääntyy tulevissa peleissä. Joukkue on kuitenkin hyvä, ja mahdollisuuksia parempaan olisi.

Jymyjusseilla kausi jatkuukin heti huomenna, kun joukkue pelaa Joensuussa uuden stadionin avajaisottelussa. Tämä on nyt jo toinen kerta tällä kaudella, kun Jymyjusseilla on ottelut perättäisinä päivinä, ja tällä kertaa on vieläpä pitkä matka taitettavana. Toivottavasti sarjaohjelman laatija on tasapuolisesti antanut näitä perättäisten päivien pelejä myös muille joukkueille, ja Jymyjussitkin saisi jonkun kerran vastaansa väsyneen, edellisenä päivänä pelanneen vastustajan.

Joensuu on tietysti vaikea paikka kerätä pisteitä, mutta uusi stadion ja kenttä tuo varmasti tiettyä arvaamattomuutta, ja kotijoukkueella on taatusti kova lataus - toivokaamme, että se menee vähän ylikin. Voittoa on kuitenkin pidettävä tavoitteena.

Tiistaina sitten kotona on jo vastassa Raahe, eli kova otteluputki on päällä. Raahe on aloittanut kauden aika hyvin, ja on varmasti vahvasti tavoittelemassa paikkaa ylemmässä jatkosarjassa. Tärkeää olisi siis vääntää siitä pelistä voitto.
 
Viestejä
351
No kolme pistettä on tietysti pääasia ja näin. Heikompia joukkueita vastaan pärjätään näköjään silläkin että saadaan halvalla juoksu jos toinenkin, mutta vähän jo hirvittää ajatella huomista Joensuu-ottelua ja muita kovatasoisempia vastustajia. Vainionpää haeskelee lyöntiään, Jouni Koskela haeskelee kentällemenoja, Kontiolle ei jokerin rooli oikein ole istunut. Itävalon lukkarointia on kyllä mukava katsella.
 
Viestejä
4,350
Sarjataulukossa sijoitus viides.

Parempaan päin mennään, mutta tänään on kyllä hankala ottelu. Viime vuonnahan ryöstettiin voitto Joensuusta. Uusi stadion, uusi nurmi. Kulkeeko pallo, nouseeko pomppu?

Mikko tuumaili lehdistötilaisuudessa, että kymmeneksi tunniksi pelaileen korttia bussiin. Myllyniemi onnistui eilen, mutta Ruudusta tullut tieto, että kulkee nopeiten koko superista kolmoselta kotiin yllätti. Ja sitä enemmän kummastuttaa, että ei monesti edes pyri (tai ei anneta) kentälle vaan tyytyy koppiin.
 
Viestejä
11,744
Seinäjoella oli kotijoukkue-päivä. sekä SJK:lla että JymyJusseilla oli kotimatsi samana päivänä ja molempien juniorit myivät lippuja otteluihin kympin hintaan - käsittääkseni yksi lippu molempiin peleihin - tuoton mennessä junnujoukkueille. Oisko toi ja hyvä keli vaikuttanut asiaan?
 
Viestejä
4,350
Ei muutoksia eiliseen kokoonpanoon.

Katselin tossa lähetyksen uudestaan eiliseltä. Tokkari pohdiskeli Myllyniemestä, että ennen kuin siirtyi Jusseihin niin pelasi Kossussa 80 prosentin tehoilla. Kuitenkin kääntyi kauden aikana niin että pelasi kolmosena. ja olikos se nyt 58 viime vuoden prosentti.

Eli tuossa varmasti miksi mottipäisesti miestä kakkosena peluutetaan. Toivotaan tietty parempaa tälle kaudelle. Mutta onko Viidankaan paikka kolmosena, tiedä sitten.
 
Viestejä
351
Toivottavasti Jussit ei saavu Joensuuhun kovin uuvahtaneena. Uuden hienon stadionin avaus varmasti sytyttää sekä kotijoukkueen että yleisön ja varmaan viimekeväinen 0-2-yllätystappio Seinäjoelle on myöskin pulpahtanut mieleen. Vanhat mailajussit Puhtimäki ja Niemi haluavat varmaan myöskin panna parasta pöytään. Tasonnosto!
 
Viestejä
1,229
JJ:n peli paranee kuin "sianjuoksu" vielä ratkaisut tuli omilla virheillä, mutta johonkin pelien on ratkettava. Sisäpelissä en lakka kuitenkaan ihmettelemästä miksi pääsääntöisesti (myös koviajoukkueita vastaan) numeroiden 2-5 lyöntimäärää pidetään kovana eikä pesiä täytetä. Kärkiporukoita vastaan pelit on pinnan pelejä ja kolmostilantee ratkaisee. Taka vaihdot ja täytöt on Marjamäen ja Kontion vastuula ja niistä miehet ovat hyvin selvinneetkin, sen lisäksi että lyövät tärkeitä pisteitä. Tiistain Raahe peli tulee mielenkiintoiseen kohtaan kuntopuntarilla odotellaan railakasta peliä molemmilta.
 

sisäpeli

Jos pelaaja treenaa lokakuusta asti niin se varmaan halua pelata joka pelin , voi vain kuvitella vitu....sen määrän kun ei saa pelata jos jengiin mahtuu. Näin se menee , enkä ole kenenkään pelaajan kuullut sanovan että mukava huilata !.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös