Supervuoro Verkkolehti »

JoMa 2018

Viestejä
1,667
Suuret Onnittelut Joensuun Mailalle - Kultaisille Pesäpallotaiteilijoille!
Yhtä suuret onnittelut taustavoimille, faneille - ihan kaikille!
17 voitettua ottelua kauden päätteeksi on mykistävä suoritus !

- Kiitos Joensuun Maila !!!

Tavataan Torilla
ja juhlitaan tätä ainakin seuraavat 19 viikkoa ..

:cool::cool::cool:
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
345
Onnea Dressman!

Tai onnea JoMa! Monenmoista tarinaa ulkopelikikkailuista seuran, että Jussilan pronssiputkiin, Puhtimäkeen, Pennaseen ja kehen vielä. Etukentän hallitsijat, jokerit Rautiainen ja Niemi. Uuden stadioninkin saivat parhaiksi.

Tyly, tehokas ja suhteellisen tyylikäs. Suvereeni mestari 2018.
 
Viestejä
5
Onnea 60-vuotias Joensuun Maila ansaitusta mestaruudesta ja kultamitalista 2018 !

Erityistesti onnittelut ja kiitos Putte ja Iiiro pelivuosistanne Hyvinkäällä - kiitos Putte sympaattisista kiitossanoistasi Ruudun haastattelussa !

Juhlikaa ! : )

Hyvinkääläisen pesisväen puolesta
 

LBC

Viestejä
3,605
Onneksi olkoon JoMa! Ansaittu mestaruus. Onkohan kukaan muu saanut tuollaista voittoputkea kauden loppuun. Ulkopeli oli Kouvolalle nyt ihan liikaa. Jossain kohtaa arvioitiin Joensuun kärkietenijöitä nelikosta hitaimmiksi, siihen jo Pennanen aikoinaan kommentoi, että ei ole ihan samaa mieltä. Eikä tosiaan siltä näyttänyt. Puhtimäelle pitää varmaan keksiä jotain omia palkintokategorioita. Sai Koplan sisäpelin enemmän kuin sekaisin finaaleissa, ja ne ratkaisevat juoksut...

Pitääköhän JoMan harkita joukkueensa heikentämistä, kun ovat noin ylivoimaisia.
 
Viestejä
201
No niin. Onnea Joensuulle mestaruudesta! Suotakoon se myös Karjalan Mailalle, jolla nimellä seura aiemmin tunnettiin!
 
Viestejä
1,810
Vilpittömät Onnittelut Joensuuhun. Olin yksi niistä epäilijöitä, jotka viime syksynä kyseenalaisti Joensuun mahdollisuudet nousta mestariksi. Mutta ehkä siinä olikin se pointti, että te olittekin monen listalla vasta kolmossuosikki Vimpelin ja Sotkamon jälkeen. Nyt sitten uuteen kauteen uudessa tilanteessa, Mestaruusviitta yllä! Mutta nauttikaa ja juhlikaa täydestä sydämmestä! Olette sen ansainneet!
 
Viestejä
1,667
DnOg5jWWsAAap-F.jpg
 
Viestejä
388
Oon oottanut niin pitkään tätä. Kiitos Joma.

Samoin. Aloitin -90 -luvun alussa yhteen kesään jääneellä ykköspesiskaudella jatkuvan peleissä käynnin. Välillä oltiin Suomisarjassa Nurmesta vastaan ja putoamispeleissä ym. Siksi tämä tuntuukin niin mahtavalta, kun takana on kaikki ne vaikeudet ja pikku hiljaa nouseminen tähän iltaan saakka. Kiitos joukkueelle, siihen uskoneille talouden tukijoille, seura- ja talkooväelle - hienoa, että teitte tämän mahdolliseksi!
 
Viestejä
47
Joma oli ylivoimainen niin Vimpeliä kuin Kouvolaa vastaan. Mestaruus ansaitusti Joensuuhun, ei mitään mussuttamista. Onnea!

Mutta... Pari sataa kannattajaa paikalla? Sanoisin, että surkea esitys! Oikeasti. Seuran ensimmäinen mestaruus katkolla! 2010 Vimpelistä lähti 11 fanibussia, omilla ainakin saman verran ja koulut kiinni. Joukkue on mestaruuden arvoinen, kannattajat ei.
 
Viestejä
1,667
Kyllä me kannattajat arvostamme JoMaa ihan yhtä paljon kotikatsomoissa, olipa paikalla sitten 2 bussia tai 12 bussia!
Arvostuksen määrää kun ei ihan näin mustavalkoisesti voi mitata !
 
Viestejä
1,667
Jos tiedätte mihin aikaan Mestarit saapuvat yön aikana? kaupunkiin, ja minne, niin ilmoittakaahan tännekin ..
Jos menis vaikka paikalle ..
;)(y)
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös