Supervuoro Verkkolehti »

JoKo2018

Viestejä
18
Taas vittu putoaminen. Jumalauta että vituttaa. Olisiko auttanut Kauppinen ja Harjuvaara kokoonpanossa, ja pois nämä muutamat turistit tieltä? No yhtäkaikki, seuraavan kerran menen katsomaan kun pelataan ykkösen nousukarsintoja. Enää en jaksa niellä näitä pettymyksiä. Taidan riipasta aika kovan kännin.
 
Viestejä
26
Saavat kabinettipäätöksellä sarjapaikan , eilisen kakkosen pelin katsojamäärän perusteella en kehtaisi ottaa vastaan säälipaikkaa ,kettunen , Huilu ja heidän hännystelijänsä v...uun ja kakkosen organisaation pohjalta suomisarjasta liikkeelle , näin jos toteutuisi niin ihan uuden markkinan sponsorintamallakin ja Olliverkin pystyy hankkimaan muutaman sponsorin, ja uskon että talkootöihinkin olisi uusia tulijoita jos vihatut diktaattorit poissa.
 

seuraan

Olis kiva jos seuran johto tiedottas missä mennään tai muuten osallistuisi tähän keskusteluun, vaikka kausi loppu niin ei kokonaan pitäs levätä Laakereilla!!!!! Ensi vuonnakin mun tietääkseni pelataan pesäpalloa, et varmaan ennen Vappua olis hyvä jotain tehdä!
 
Viestejä
26
Olis kiva jos seuran johto tiedottas missä mennään tai muuten osallistuisi tähän keskusteluun, vaikka kausi loppu niin ei kokonaan pitäs levätä Laakereilla!!!!! Ensi vuonnakin mun tietääkseni pelataan pesäpalloa, et varmaan ennen Vappua olis hyvä jotain tehdä!


Epäilen osaavatko tänne edes kirjoitella
 
Viestejä
26
No niin , Forssan lehdessä ; juniorijaosto perustaa oman yhdistyksen Jokioisten Koetuksen juniorit ry,
Hienoa juuri näin , nyt sitten vaan pesäpalloa tukevien sponsoreidenkin pitää päättää kumpaan rahansa laittaa, Hyvinkään poikien pelaamiseen ja reissaamiseen jokioisilla vai oman seutukunnnan junioritoiminnan kehittämiseen , lienee helppo valinta .
 
Viestejä
25
Kaksi seuraa Suomensarjassa Jokioisilla ei kehitä pesäpallotoimintaa. Henkilövalinnat ja toimintasuunnitelmat tehdään
seuran vuosikokouksessa. Uuden seuran perustaminen on hajoitustoimintaa, Koetus on perustettu 1902 ja kestänyt
kapinan, sodat, liittokahinat ja puolueriidat ja nyt näillä toimilla tapetaan pesäpallo Jokioisilla. Mikäli toiminta ei miellytä niin
vuosikokouksessa on (seuran jäsenillä) mahdollisuus vaihtaa johtokunta...
 
Viestejä
18
Mikäli toiminta ei miellytä niin
vuosikokouksessa on (seuran jäsenillä) mahdollisuus vaihtaa johtokunta...

Mä en ymmärrä, miksi tätä ei olla tehty jo aikaa sitten, jos kerran pitkän aikaa sisäpiiriä lähellä olevilta ihmisiltä kantautuu tietoa jo kauan kestäneistä erimielisyyksistä. Nähtävästi enemmistön luottamus on aina säilynyt, kun samoissa ollaan pysytty. Eikä se ole niin yksinkertaista itse alkaa hommaa vetämään, kun pitää hommata kaikki sponssit pelaajat sekä muu hommaan liittyvä järjestely.

Saa nähdä, kuinka pitkälle riitely jatkuu. Kumpi saa rahat, vai saako enää kumpikaan. Jos Koetus juniorit onnistuu kehittämään porukastaan omilla pojilla noususta taistelevan, ottelutapahtumaan panostavan jengin, niin kannan rahani sinne. Taas kesällä nähtiin, kuinka pysähtynyttä tuo edustuksen touhu on samoilla ikuisilla mantroilla otteluissa. Ei edes yritetä tehdä houkuttelevaa ottelutapahtumaa. Jäädään mielenkiinnolla seuraamaan.
 
Viestejä
26
Pesäpalloliitolla sentään järkeä , Koetus ei saanut 1-sarjapaikkaa vaan meni oululle , Kettunen kommentoi että heillä ei ole yhtään velkaa verrattuna Ouluun , eipä ole pelureitakaan. Täysin oikein että kehityskelpoiset juniorit jotka saavat omista hyvän porukan saa paikan pelkillä farmimiehillä pelaavan rupusakin edestä.
Nyt viimeistään aika Kettusen ja huilun hävitä kartalta tuhoamasta jokoislaista pesäpalloa , Eurot uudelle porukalle ja pesis paikkakunnalla uuteen nousuun uusilla naamoilla.
 
Viestejä
26
Nyt voi JoKon sitten siirtää Suomisarjan puolelle hetkeksi ja sen jälkeen pois kokonaan koska ei tulevaisuutta !
Koetus ohitettiin jo toisen kerran
Ei mitään mahdollisuutta kasata suomisarjaporukkaa kun kaikki siirtyneet kakkospelinjohtajaa lukuunottamatta juuri perustettuun Koetuksen juniorit organisaatioon joka aikuiseten tasolla pelaa myös suomisarjaa , olkaa Sponsorit myös tarkkana että eurot menee tuohon juuri perustettuun jokioislaiseen porukaan eikä muilta paikkakunnilta rahdattujen matkakuluihin ja palkkioihin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös