Supervuoro

JoKo2018

#41
Vs: JoKo2018

Mikäs JoKon tilanne? Lautasella nähdäänkö Virto vai Lehtinen? Lehtinen syötteli KaMalla aluemestaruuspelissä Raumalla lauantaina, niin oliskohan Virto tulossa sit Kankaanpäästä. Farmityötä Maila tekee Ulvilan ja Pöytyän kanssa, mutta siellä molemmissa jo vakituiset lukkarit (Talvitie ja Iivonen). Ihan mielenkiinnosta kyselen sillä en ole nähnyt yhtäkään JoKon harkkapeliä, enkä nyt muutenkaan seuraa JoKoa sen enempää.
 
Viestejä
25
#42
Pesäpalloliiton sivuilta löytyy tieto Lehtisen kaksoisedustussopimuksesta KaMan ja JoKon välillä eli Virto on KaMan lukkari tai
ei ainakaan JoKon. Huomenna Pöytyällä klo 15.00 se nähdään. KaMa - Tahko otteluun laitan pitkävedossa ristin.
 
Viestejä
53
#43
Vs: JoKo2018

Olen pahoillani kaverin suuresta menetyksestä, josta en tiennyt, joten viittaukseni ei osunut kohdalleen, uudet pahoitteluni!! Mitään ei ole kuitenkaan hukassa, minähän jo itse sanoin, etten tiedä nuorista pojista, joilla ei ole miehissä mitään näyttöjä. Kun en ole minkään seuran kykyjen etsijä, en voi tietää kaikista b-junnuista, joita ei miesten peleissä näy, joten tämäkin suuruus on mennyt kohdallani ohi :-\ En nyt heti muista montaakaan Kohosen opissa ollutta huippulukkaria nykyjoukkueissa Superissa, eikä niitä taida montaa olla Ykkösessäkään? Sitä vastoin tiedän kyllä monta sen koulun läpi käynyttä, jotka eivät ole onnistuneet lautasella eli ei pelkkä nimi " Kohonen opettajana" tee huippuja, ei ole taikuri hänkään, vaikka jotkut niin kuvittelevat :-\ Täällä on paljon tietäjiä ja osaajia, jotka hallitsevat kokonaisuuden naperoista "kehäraakkeihin", mutta ehkä kokemus auttaa tiukoissa paikoissa enemmän kuin kokematon tulokas b-junnuista suoraan miesten Ykköseen harjoittelemaan miesten pelejä? En dissaa poikaa, mutta onko hyppäys kuitenkin liian iso, sen aika näyttää, mutta itse pelaisin ensin varman päälle rutinoidulla "kehäraakilla", jos sitä nimitystä haluat käyttää ja antaisin tarvittavaa kokemusta ja oppia vaikka 2-porukasta ja siitä kokemuksen myötä sitten myöhemmin Ykköseen, jos sitä silloin vielä pelataan, junnuilla ja Tahkon mahd. avuilla ei kyllä Ykköstä kauan pelata, joten kannattaisi varmistaa paikka ensin.
PS. On hienoa, että tiedät paljon lajista ja tunnet lupaavat juniorit, minä en pysty itsestäni niin paljon sanomaan, ehkä vankka kokemus sitten joskus antaa minullekin aiheen sanoa samaa itsestäni ;D
Tuli nyt vaan mieleen että on boltsi hukassa kuitenkin jonkun verran lausunnoissa, kokemusta kun pitää olla tosiaan koko lajista jos sitä noin kovin painokkaasti analysoi. Ota asioista selvää ja seuraa myös nuorisopelejä niin kasvat joskus ehkä hieman varmemmaksi ja syvällisemmäksi tuntijaksi, lajiniiloksi. :D Joona Lehtisen debyytti Superpesiksessä onnistui – odotuksissa pelien täyteinen kesäkausi
 
#44
En edelleenkään näe tarvetta seurata kaikkia maan junioreita, koska sekaan mahtuu hyviä ja huonoja pelaajia, eikä minun tehtäväni ole valita heistä ketään mihinkään. En analysoi painokkaasti, sanon vain mielipiteeni tiedossani olevien tietojen perusteella. Joona Lehtinen pelasi hyvin, ei ole vaikeaa myöntää sitä, mutta silti en tiennyt hänestä mitään, joten en voinut myöskään odottaa mitään ihmeellistä häneltä. Jos näitä helmiä on jossain vielä lisää, hyvä niin, mutta minä en lähde kaikkia junnuja etsimään tai katsomaan, se on muiden tehtävä, jos haluaa! Ei minusta tarvi mitään lajiniiloa tulla, on hyvä olla näin ja kerätä kokemuksia, jotta pääsisin syvällisemmäksi tuntijaksi lajissa, jonka tiedoissa on junioreitten mentäviä aukkojao_O Vaikka tunsit Joona Lehtisen aiemmilta ajoilta hyväksi tulokkaaksi kentille, tuskin Sinäkään tunnet kaikkia tuhansia junioreita 6-15 v ja tiedät kenestä tulee superin pelaaja, vaikka kokenut lajiniilo oletkin, kaikella kunnioituksella;)
 
#45
JoKo pelasi eilen lupaavasti ja otteet verrattuna ensimmäiseen otteluun olivat paljon
paremmat, vahvemmalle ei kuitenkaan mitään voi. Ensi viikon vaihteessa on kaksoiskierros
ja vastustajina vaikeat Sotkamo ja Siilinjärvi. Erityisesti Manse PP:n ja Sotkamon eilinen ottelu
antaa ajattelun aihetta, eritoten kun olen pitänyt Manse PP:tä yhtenä kärkiporukoista, jopa
mahdollisena nousijana, erikoiset numerot kylläkin Tampereella, mutta onhan Tampereen kenttä avara.

Joona Lehtinen JoKon lukkarina on erinomainen ja vahvistuu koko ajan kokemuksen karttuessa. Ilahduttavaa
oli myös Leevi Lehdon hyvä peli, Ulvila-ottelussa taisi olla jännitystä.
 
Viestejä
53
#46
Vs: JoKo2018

Kyllä taitaa M Metsistö olla yhtä metsässä kuin Kettunenkin! Ei edes 12 pelaajaa ringissä ja toivotaan Tahkosta loppuja :mad: Ketä Tahko antaa kun ei ole itsellä edes kunnollista kopparia, sehän pitäisi saada JoKoonkin, luulin lukkariasian olevan ok, mutta sehän on ihan itessään, eli ei lukkariakaan, ainakaan Ykkösen tasoista, Kettunen lainaa kai Tahkosta jonkun, se on sitten kai sama, on se Brandt tai Rytkönen, lopputulos lienee sama. Veljekset Wahl/Vartamakin on pelannut JoKossa, toinen lautaselle ja toinen taakse, ei omia paikkoja, mutta Superin status, vaikka sekään ei vielä ole kummoinen ::) Jollain on nyt tässä asiassa todellinen aivokuolema, ei ole pelaajia, ei haeta oikeita apuja, Tahkon ringissä 16 pelaajaa, joista 3-4 varmaa putoajaa, ei hyötyä kellekään, ei varaa antaa pelaajia, täytemiehiä kyllä, mutta ne, eikä omat riitä Ykköseen, lopputulema on putoaminen ja komeasti, sanoo Kettunen , mitä tahansa. Säälittävää räpellystä ainakin tähän asti, ei jokusella pelaajalla pelata Ykköstä, HALOO Kettunen :-\
PS. Luuleeko Kettunen ihan oikeasti, että Tahko antaa ainuttakaan pelimiestä JoKoon???????
Eikös tässä Boltsi Hukassa kerro ettei ole lukkariakaan, ykkösen tasoista ainakaan ja homma ihan itessään eli vetää kaverin viemäristä ...on melkoinen seppä arvostelemaan pelaajia kun myöntää ettei tiedä ko lukkarista yhtään mitään! On meitä monenmoisia "tietäjiä". En kyllä arvostelisi pelaajia joista en ole edes kuullut, eli tuolla kokemuksella ja näkemyksellä kannattaa olla vaikka ihan hiljaa?
 
#47
Eilen Jokioisten Koetus otti ensimmäisen voittonsa Ykköspesiksessä tänä vuonna. Voitto tuli hyvällä ulkopelillä sekä muutamilla
todella onnistuneilla lyönneillä. Lukkarina toimi ensi kertaa Jokioisilla Atte Brandt, joka lomitti ottelusumassa olevaa Joona
Lehtistä. Atte Brandtin vahvuus on lyöntipuolella, hän on todella vaarallinen lyöjä, lukkarointi oli tyydyttävää, vaikkei häikäisevää, muutamia hyviä pidätyksiä nähtiin.
 
Viestejä
4,749
#48
Atte Brandtin vahvuus on lyöntipuolella, hän on todella vaarallinen lyöjä, lukkarointi oli tyydyttävää, vaikkei häikäisevää, muutamia hyviä pidätyksiä nähtiin.
Korkealla on rima ykkösessä. Brandt on tänä vuonna ollut lukkarina neljä koko peliä superissa ja yhdessä kait vaihdettu kesken pelin lukkariksi. Tuloksena kolmen pisteen voitot Imatrasta ja Oulusta sekä tappiot Haminalle ja Kouvolalle.

Mutta Jokioiselle taso on vain tyydyttävä. Voihan se olla toki huono päivä.
 
Viestejä
4,749
#50
Tietty mutta katsojat, joka itsekin olen, sen riman asettavat. Jos taso ja peli ei tyydytä ei käydä katsomassa. Sen takia katsojien odotusten täyttäminen olisi seuralle tärkeää.

lukkarointi oli tyydyttävää, vaikkei häikäisevää, muutamia hyviä pidätyksiä nähtiin.
...
Mielestäni en ainakaan moittinut Atte Brandtin lukkarityöskentelyä.

Jos Jokioinen olisi Varsinais-Suomea niin tuo eka lainaushan olisi jo kehu mutta ei kait hämäläisillä kuitenkaan? sanoisin ettet ainakaan kehunut Brandtin lukkarityöskentelyä, ehkä voidaan sanoa että suoritus oli neutraali? Mutta eihän nuo Tahkon threadin kirjoittajatkaan Brandtia ainakaan koko aikaa ole kehuneet lukkaripelistä.
 
#51
Korkealla on rima ykkösessä. Brandt on tänä vuonna ollut lukkarina neljä koko peliä superissa ja yhdessä kait vaihdettu kesken pelin lukkariksi. Tuloksena kolmen pisteen voitot Imatrasta ja Oulusta sekä tappiot Haminalle ja Kouvolalle.
Ei kai lukkarikaan niitä pelejä sentään yksin voita. Lukkariongelmaisella IPV:llä on nyt kaksi voittoa alla kahdella eri lukkarilla.

Se että Brandt on pelannut muutaman pelin Superia ei liioin tee hänestä vielä ylivoimaista tekijää Ykköseen. Onhan siellä Kempeleelläkin viime kauden Idän varalukkari Lassila.
 
Viestejä
4,749
#52
Tuo on kyllä totta. En kyllä yrittänyt nostaa Brandtia ylivertaiseksi mutta pidän häntä kyllä ykköspesikseen ihan hyvänä lukkarina ja melko hyvänä kiinnityksenä sarjanousijalle (tosin farmikeikallahan se on). En esim viime kaudella ajatellut, että Kirin menestys olisi jäänyt pelkästään Brandtiin kiinni ja Kirihän pärjäsi ihan kohtuullisesti.

Jokioisen alkukauden ohjelma on ollut sen verta tyly (Ulvila, Kempele, Sotkamo, Siilinjärvi) ennen eilistä Lievestuore matsia että tuskin ekaa voittoa kannattaa Brandtin ansioksikaan laittaa.
 
Viestejä
25
#53
Tämän päivän Forssan Lehdestä saimme lukea, että Koetuksen lukkarina pääasiassa täst edes tulee toimimaan Riku Rantanen. Ei kuitenkaan tämän päivän Pöytyä-ottelussa, vaan vasta lauantain Kuopio- ottelusta alkaen. Uutisessa annetaan ymmärtää, että lahjakkaan Joona Lehtisen esiintyminen joissakin Koetuksen otteluissa olisi edelleen mahdollista, vaikka hän on jo KaMan ykköslukkari, josta asiasta tuleekin mieleen Sami Virton kohtalo. Sami Virtohan oli yhden kauden Koetuksen lukkarina. Kuka tänään on Koetuksen lukkarina Pöytyää vastaan, nähdään vasta illalla...
 
#54
Tämän päivän Forssan Lehdestä saimme lukea, että Koetuksen lukkarina pääasiassa täst edes tulee toimimaan Riku Rantanen. Ei kuitenkaan tämän päivän Pöytyä-ottelussa, vaan vasta lauantain Kuopio- ottelusta alkaen. Uutisessa annetaan ymmärtää, että lahjakkaan Joona Lehtisen esiintyminen joissakin Koetuksen otteluissa olisi edelleen mahdollista, vaikka hän on jo KaMan ykköslukkari, josta asiasta tuleekin mieleen Sami Virton kohtalo. Sami Virtohan oli yhden kauden Koetuksen lukkarina. Kuka tänään on Koetuksen lukkarina Pöytyää vastaan, nähdään vasta illalla...
Taitaa olla Jani Salmi...
 
#55
Noniin. Taitaa olla korkein aika pesis- fanina kirjautua tällekkin palstalle.

Alkukausi on Jokolla mennyt jopa vähän paremmin, kuin ennakkoarvioissa piti. Tuntuu myös, että selvä kahtiajako sarjassa auttaa myös asiassa Jokioista. Huomenna pitäisi taas ehdottomasti ottaa Puijolta pisteitä, niin pysytään "kyydissä". Tälle kaudelle mulle kelpaa, että sarjassa pysytään.

Vai Riku Rantanen lukkariksi. No ainakin posittivista se, että saadaan viimein vaki- lukkari. Tällä tasolla ei voi olla mitään tuuraajan tuuraajaa enää, mikä ei edes heittele takapesille. Rikullakin alkaa jo kilometrejä olla, ja pesien välillä hän on jo tolkuttoman hidas. Mutta uskon että lopulta vahvistus, joka saa joukkueeseen tasaisuuden kokemuksellaan.

On näitä pelejä odotettukin seitsemän kesää. Joka pisteellä on merkitys. Enää en jaksa mennä Suomari- peleihin katsomaan jotain viidellätoista juoksuerolla päättyvää ottelua jotain kalja- porukkaa vastaan. Jokin vieteri se on minullakin katkerien pudotuspeli- floppien jälkeen.
 
Viestejä
25
#56
Tänään lukkariksi astuva Riku RANTANEN on tällä kaudella Koetuksen neljäs lukkari, viime pelistä olivat poissa Tiala ja Friman ja myöskin Eetu Hämäläinen on Tahkon mukana Pohjanmaalla, jossa taasen syöttelemään tulee Rytkönen, pitkästä aikaa eli rotaatio jatkuu. Sisäpeli kaipaa parannusta Koetuksella ( ja Tahkolla) mutta eiköhän se siitä...
 
#57
Puijon Pesis teki viikonvaihteessa kykyihinsä nähden tuottavan kierroksen Lounai-Suomen ykköspesispaikoilla Jokioisilla ja
Pöytyällä, neljä pistettä kuopiolaisille. Olin maksaneena katsojana seuraamassa ottelua Jokioisilla, jossa kotijoukkueella
oli mahdollisuudet ottaa vähintään jaksovoitto, mutta ei kun ei. Suurin puute näyttää (minun mielestä) olevan varman ja nopean kärkimiehen puute, sellainen Koetuksen pitäisi jostakin hankkia. Sen sijaan oli ilahduttavaa Riku Rantasen solakka olemus sekä vahva lukkarointi ja mailatyöskentely. Rantasen olemus tuo viihdettä ja yllätyksiä kentälle, virkamiestyöskentelyn asemasta. Nyt näyttää vahvasti siltä, että Ykköspesiksen kolme kärkiporukkaa ovat aivan eri kastia, kuin loput kahdeksan,
jotka ovat keskenään varsin tasaisia.
 
#58
Tänään Kumilassa iskevät yhteen PöU ja JoKo. Ottelusta voitaneen odottaa tasaista, joten risti leijuu ilmassa kahden jakson jälkeen. Molemmat seurat ovat kärsineet ailahtelevista otteista ja sisäpelin pätkimisestä, JoKo myös kokemuksen puutteesta.
Kolmen pisteen voittaja parantaisi myöskin sarjasijoitustaan jopa keskivaiheille, ovathan seurat nyt sarjan viimeisinä peräkkäin...
 
#59
Kolmen pisteen voittaja parantaisi myöskin sarjasijoitustaan jopa keskivaiheille, ovathan seurat nyt sarjan viimeisinä peräkkäin...
Kyllähän kolmea pistettä taas odottaa kuion perjantain eurojaskaa, mutta lopulta tyhjän saa pyytämättäkin. On kyllä turhan ailahtelevaista ollut peli, pientä kolmen juoksun hurmosta seuraa taas romahdus. Sisäpelissä muutamalle pelaajalle ei uskaltaisi antaa edes mailaa käteen, kun se pallo ei mene juuri koskaan halutuun osoitteeseen. Mutta ei tässä todellakaan mitään kärkisijoja odotettukaan tälle kaudelle, kunhan vain perässä pysytään ja mieluummin pois suoran putoajan paikalta.

EI ole Pöytyäkään vakuuttanut. Lähtijöitä ei ole saatu paikattua, eikä niillä paljon hehkutetuilla omilla pojillakaan kuuhun mennä. Jaakkolan ainoa lyönti, jolla on jätkiä kotiin lyönyt on näköjään viimein saatu kuriin.

Nosteleeko Riku Rantanen tänään? Ja miksi muuten ei Vartaman Patella ole kaksoisedustus- oikeutta? Olisi loistava apu, kun pelaamaan ehtii omilta peleiltään. Kyllä nuorimies pelata jaksaa. Kumminkin on käynyt tietääkseni Tahkon A- pojissa pelaamassa myös. En käsitä.
 
#60
JoKo otti eilisestä ottelusta kolme pistettä, ensimmäisen jakson ja ehkäpä koko ottelun ratkaisi Kauppisen lävistys
kakkosrajasta, kaunis lyönti. JoKon ulkopeli sujui ilman suurempia hasseja ja Atte Brandt tylsytti Pöytyän aneemisen lyöntipelin
eleettömällä, mutta tehokkaalla lukkarityöskentelyllä (itä-suomalaiset huomio, tämä on kehumista). JoKon kokoonpanosta
olivat poissa Riku Rantanen ja Leevi Lehto. Pöytyää näyttää vaivaavan uskonpuute, kotiutuksiin tuntuu pystyvän vain Ville Harju, muut hakkaavat lähinnä koppia takarajan tuntumaan...
 
Ylös