Supervuoro

Joensuun Maila 2023

Viestejä
727
No mä sanon sen vikströmin tähän soppaan mukaan :) kaksi edellä mainittuaha on ollu jokaisen tiedossa jo tovin. En itsekkään usko tuoho meriläisen tuloon vaikka siitä nyt on useammassa paikassa huhuttu.

Vikström olisi kyllä hieman erikoinen lisäys, lie kuitenkin Mansesterin suuntaan menossa. Jäämme odottamaan 🤔.
 
Viestejä
1,718
Mikä tämä huhu Iiro Nokkalan tulosta JoMaan on?

Onko JoMalla mitään käyttöä Nokkalalle?
 
Viestejä
460
Pitäkäähän Rytkönen tyytyväisenä, ettei kuse omiin muroihin, niinkuin jälkipuheiden mukaan teki Jymyssä. Huikea taiteilija, mutta viimeinen kausi jätti huonon maun. Tällä hetkellä Väliahollekin tihkuu enemmän sympatiaa kuin Rydelle.
Jälkipuheet ovat jälkipuheita. Usein kovin negatiivisia. Kovasti sitä on jaksettu Välläristäkin jauhaa, vaikka hän ei edes itse olisi halunnut väistyä Jymyn lautaselta.

En ylipäätään ymmärrä, miksi pelaajien siirtyminen muualle on joillekin jotenkin punainen vaate. Pelaajat ovat ihmisiä siinä missä muutkin ja ihmisten elämän tarpeet ja tilanteet muuttuvat. Onneksi monin paikoin entisiä pelaajia muistellaan ja tervehditään lämmöllä, esim Kososta Raahessa.
 
Viestejä
13
Joona Lehtinen,mutta veikkaan että ei ole koska ei ollu mitaleista tappelemassa. Muuten loisto tulevaisuuden vuoden lukkari olettaen että kehitys jatkuu.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös