Supervuoro Verkkolehti »

Joensuun Maila 2021

Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
747
TOP 5 kunnarit Superpesiksen kokoamana täällä. Etenkin TOP 4 ja TOP 1 videoklipit lämmittänevät Joma-fanien mieltä.

Kyllä W:n lapalaakaa mahtuu ehdottomasti tuonne Kerubinkin takapöheikköön. Oli aikasta kuiva veto kolmoskulmaan 💎.

Joukkueella on viimeiset tämän vuoden leiripäivät parhaillaan käynnissä. Kuvien perusteella Hartikainenkin on jo kuntoutunut mailan varteen. Ja eihän tässä ole ekoihin harjoitusmatseihin kuin noin kuukausi enää. Muistelen, että tänään kuullaan myös kesän peliohjelma.

***

EDIT: Täältä löytyy runkosarjan ohjelma. Jomalla on tulossa pitkien reissujen 🚗 toukokuu, kausi starttaa pe 7.5. Seinäjoelta. Siitä seuraavat toukokuun vieraspelit: Vimpeli (16.5.) ja Pattijoki (28.5.). Eka kotipeli Kerubilla 12.5 IPV:tä vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

Joe

Viestejä
378
Joman tulos pakkasella. Lähtökohtiin nähden kuitenkin yllättävän vähän.


Lisää aiheesta Karjalaisessa

 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
747
Hyvin tehty juttu (jälleen) Karjalaisessa. Maakuntalehti on kyllä hienosti huomioinut Joman ”tapahtumia” näin talvellakin. Taisi olla ainakin toinen, ellei jo kolmas juttu, jossa esitellään (myös) uusia toimitiloja.

Seurassa tapahtuu nyt monella rintamalla ja vaikuttaa siltä, että hyvä(t) tiimi(t) ovat viemässä asioita eteenpäin. Karjalaisessa nostetaan esiin myös valmennuspuolen kehittämistä: ”Palkkaamme kaksi ammattivalmentajaa kouluttautumaan huippuvalmentajiksi oppisopimuksen kautta.” Seura ja myös Super-Joma ovat olleet taloudellisesti tiukassa ”kurissa” koronakaudella, töitä on tehty pienellä porukalla ja talkoovoimin.

Joka tapauksessa kyllä tällaiselle seuralle ihan mielellään oman pienen panoksensa esim. lipun ostamisen tai kausikortin ostamisen kautta antaa. Tosi kiinnostavia avauksia ja yritteliästä toimintaa.
 
Viestejä
747
Tulevana viikonloppuna harjoitusottelut ⚾ nähtävissä Ruudun kautta, selostettuina 💯:
pe 15.1. klo 18 Joma-Kipa
su 17.1. klo 15 Joma-KPL, HUOM! Aikataulu muuttunut, alkaa klo 15.45.

Edit. Lisätty sunnuntain uusi aika, klo 15.45. Lähetykset ovat seurattavissa ilmeisesti myös Karjalaisen verkkosivujen kautta. Lisätietoja
täältä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
535
Joensuun Maila tänään klo 18:00 alkavaan tammikuun tason mittaukseen Kiteetä vastaan seuraavalla kokoonpanolla:

1. Piironen (3k)
2. Kettunen (2p)
3. Kemppainen (2v)
4. Tuikka (s)
5. Tirkkonen (3v)
6. Hämäläinen (3p)
7. Räty (2k)
8. Kuosa (1v)
9. Väliaho (L)
J10. Wahlsten
J11. Litmanen
J12. Hurskainen

🎥✅ @joensuuareena
Ruutu Urheilu
Karjalainen
 
Viestejä
1,671
Jaa Hass
Eletään aikaa, jolloin talvitauon puolivälissä pitäisi herätä katsomaan pesistä kenkäpohjan narisevassa pakkasessa :)
Mutta ei mitään - media, Ruutu.fi vaan auki tänä iltana ja ylihuomenna sunnuntaina.
Harmittaa silti, ettei pääse paikalle Areenaan !
- Jotenkin vaan pitkältä tuntuu odotella uuden kauden alkua 7.5.21, mikäli silloinkaan päästään vielä pelaamaan. (
Kaitpa lisääntyvä valo ja kevään tulo osaltaan "nopeuttaa" kuluvaa aikaa, aikaa ilman pesistä .:sleep:
 
Viestejä
435
Hienoa, että Joma panostaa tammikuussa faneihin lähettämällä harkkapelin Ruudun kautta. Hieno idea kääntyi nyt itseään vastaan, kun lähetyksen teknistä osaa ei selvästikään ole varmistettu eikä kepitin laitteen takana ole henkilö, joka sen hallitsee. Tästä huolimatta plussaa hyvästä yrityksestä.
 
Viestejä
435
Toivotaan näin, joskin vielä on lähdössä ensimmäisen jakson eka vuoron täyttävä, jota pelattiin ensimmäiselläkin jaksolla hartaasti ja pitkään molempien joukkueiden voimin 😉
 
Viestejä
747
Ekan jakson ihan lopusta eteenpäin näkyi ainakin Karjalaisen kautta hyvin. Eka jakso pätki sen verran pahasti, että jäi aika moni lyönti- ja ulkopelisuoritus näkemättä. Onneksi korjaantui 👍🏻.

Peli meni itsellä lähinnä W:n lyöntejä katsoessa (on se äijä 💪🏻) ja toinen V esitti aika monta juonikasta pelisuoritusta lautasen ääressä. Jotenkin en jaksanut yhtään "analysoida" peliä, vaan tapitin tyytyväisenä, että a) pelataan ja b) perjantaille oli jotakin järellistä ohjelmaa 💯. Kiitos Joma!

Edit: Karjalaisessa piiitkä juttu (merkittävyys huomioiden 😅) harjoituspelistä täällä. Juttu on maksumuurin takana. On haastateltu pelaajia ja pelinjohtajia (ehkä hieman tapahtumaköyhää aikaa 😉...). W ja Litti löivät 3 juoksua molemmat.

Talven SM-hallipelien muutoksiin / siirtoihin viitattiin jutun loppupuolella: "Hallipesiksen ohjelma meni perjantaina uuteen uskoon. Korhonen osasi tätä ennakoida. -Meillä on onneksi täällä näin hieno halli ja viikolla kuusi pitkä nurmi. Uskon, että tänne on halukkaita vastustajia ellei tämä tilanne mene hullummaksi."

Karjalainen on kyllä kiitettävällä aktiivisuudella kirjoittanut pesäpallosta tänä talvena. Mm. Joman uudesta toimistosta on ollut varmaan kolme juttua ja harjoituspelistä oli lähes sivun juttu ☺.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
758
Ystävät ja veljet. Hienoo et pesis on tehny jälleen paluun. Eilisen kipa pelin perusteella joukkue on todella hyvä. Wahlsten odotetun loistava. Väliaho myös loistava. Ei oo täällä yhtään ikävä puhtimäkejä. Tänään taas jatkuu. Harmi ku ei paikalle pääse mut pääasia et telkkarista näkyy
 
Viestejä
178
Pystyykö joku Ruudun katsoja kuittaamaan, näkyykö lähetys? Karjalaisen kautta ei pyöri.

Edittiä. Näköjään verkkovika estää lähetyksen toistaiseksi. Selvisikin jo Karjalaisen sivuilta. 🙄
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
114
Tänään olikin sitten aika erilainen ääni kellossa. Pitää toivoa että esim. Tuikan läpi ottelun jatkuneet haparoinnit heitoissa menevät vielä pitkän pelitauon piikkiin. Olihan siellä jotain positiivistakin onneksi nähtävissä, mutta aika paljon on vielä työtä tehtävä ennen halli-SMiä tai kauden alkua.
 
Viestejä
747
Muutamia huomioita Joma-KPL pelistä. Aloitetaan vastustajasta: loistava nuori lukkarilupaus Elias Pitkänen, Koplan takakenttä pelkkää 💎, Mäentaustan kentällemenot aivan omaa luokkaansa ja tykkäsin todella paljon joukkueen nuorentuneesta peli-ilmeestä.

Joman osalta päivän positiiviset: Litti 🦁🦁🦁, Väliaho 🦁🦁, Tirkkonen 🦁, W 🦁 ja Allu 🦁. Lampaita ei ole tarpeen jakaa, sillä pelissä nähtiin monia hyviä (harjoitus)suorituksia. Kuosalle sattui ilmeisesti sormeen / käteen jokin tälli ja Joma pelasi käytännössä koko pelin vain kahdella jokerilla + Saarilehto pelasi yhdeksikössä.

Harjoituspelin (ja viime kesän) perusteella Joman suurin murhe on edelleen nollatilanteen purkaminen. Tämä toki korostui tänään, kun kolmas jokeri puuttui. Joman (kotiutus)lyöntivoima tulee riittämään (erit. W, Rautiainen, Litti), lisäksi Hartikainen on erinomainen vaihtaja. Käytännössä muun Joman yhdeksikön pitäisi saada 1. ja 2. pesät täytettyä - sen jälkeen osaamista takavaihtoon ja kotiutuksiin kyllä löytyy.

Positiivista oli se, että erilaisia kentällemenolyöntejä selkeästi testailtiin, mutta Kettu 🦊 ei mielestäni ollut omimmillaan kakkosena, eikä Hurskainen kolmosena. Itse näkisin (ja viisaushan asuu täällä ruudun toisella puolella...) yhdeksikön järjestyksessä: 1) Piironen, 2) Hurskainen, 3) Litmanen, 4) Kettunen, 5) Tuukka, 6) Tirkkonen, 7) Kemppainen, 8) Kuosa ja 9) Väliaho. Ja käytännössä Hartikainen kävisi lyömässä jokerina numerolla kolme.

Oja-Lipastilta tuli myös pari loistavaa heittoa kommentaattorina. Ihan sanatarkkaan en muista, mutta: "Huomaa, että viivajuoksua on harjoiteltu" (Väliahon näppien hausta) ja "Mies on kuin veistos" (Tirkkosen fysiikasta paloon johtaneessa pallon haussa). Lisäksi useampi pelaaja oli Oja-Lipastin mukaan "posket lommolla", tarkoittaen tiukkaa harjoittelujaksoa.

Kaiken kaikkiaan oli mukava seurata pesistä ⚾💥!
 

kontiola

Ystävät ja veljet. Hienoo et pesis on tehny jälleen paluun. Eilisen kipa pelin perusteella joukkue on todella hyvä. Wahlsten odotetun loistava. Väliaho myös loistava. Ei oo täällä yhtään ikävä puhtimäkejä. Tänään taas jatkuu. Harmi ku ei paikalle pääse mut pääasia et telkkarista näkyy
:) Kylläpä ilahdutti minnuu.
 
Viestejä
1,811
Litmanen näyttäisi olevan Joman rosterin ykkösveturi, mikäli otteet jatkuu koko kauden tuollaisena, niin henkilökohtaista titteliä syksyllä pukkaa.

Tuikka ei esittänyt mitään ihmeitä, toki edellisestä pelistä liki vuosi aikaa.

Väliaho parantanut entisestään niissä asioissa, missä on ollut hyvä, mutta vaihtotilannepienet jää edelleen etumiesten vastuulle. Samoin vapaataipaleita nollassa tuli useita.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös