Supervuoro Verkkolehti »

Joensuun Maila 2020

LBC

Viestejä
3,624
Mikä hilkutin kuvio on JoMan vieraspeliasun takamuksissa...? Vai näinkö näkyjä (painajaismaisia, tarkennan)?
 
Viestejä
1,360
Hattua päästä Jomalle näin Jymyn kannattajana. Oikeastihan Joma ei kyllä esittänyt mitään kovin kummallista ja silti 14 lyötyä Hiukassa, en ihan muista milloin viimeksi vastustaja olisi tehnyt moiset luvut. Ja pääsääntöisesti yksittäisillä lyönneillä sieltä täältä, ei ollut pajatson tyhjennyksiä. Meidän Jymyn ulkokenttä oli reikäjuustoa kotiutustilanteissa.

Joma. Ehdoton mestarisuosikki numero yksi. Muut tulee hyvän matkaa perässä. Ainakin tällä hetkellä.
 
Viestejä
535
Paikan päältä tulossa. Oli uppee peli meijän JoMalta! Ja hienosti meille muutamille paikan päälle ajaneille vielä voiton jälkeen antoi joukkue kiitokset.

Kaikin puolin mahtava fiilis tämän hetken joukkueesta ja pelistä. Hiljeneekö nyt vihdoin loputkin epäilijät?
 

kontiola

Paikan päältä tulossa. Oli uppee peli meijän JoMalta! Ja hienosti meille muutamille paikan päälle ajaneille vielä voiton jälkeen antoi joukkue kiitokset.
No sitä katsoinkin, että oli varmaan Joman faniedustusta paikalla, kun niin kauniisti joukkue lopuksi yleisöä kiitti. Hienoa! Oli taatusti antoisa visiitti! Hyvää kotimatkaa.
 
Viestejä
1,671
Saahan sitä taulukkoakin nyt katella .. sehän voi jollekulle äkkinäiselle olla kauden kohokohta! ;)

Joo, pitkä on Jomalla matka vielä edessä, mutta niin se on muillakin ! Minkä kärkijoukkueen yllättää ensimmäisenä mm. paljon puhuttu peliväsymys, jää nähtäväksi.
Meni syyskausi sitten putkeen tai ei, niin tietoisuus oman potentiaalin olemassaoloon ja esiin saamiseen on erittäin hyvä muistutus itselle. Ja samalla henkinen päänkopsaus päävastustajille. Nuo jäävät kuitenkin takaraivoon enemmän tai vähemmän pyörimään syksyn tiimellyksiin mennen.

Nyt vaan vähän kaasua lisää, jotta torstaina myös pojoja pompoteltais pussiin.
 
Viestejä
1,250
Surkea jakso, harmi.

Mutta Vainikaisen mukana olo on pelkkää hämäystä. Ei ole syyskuussa mukana. Tuo epvarmuuden koko joukkueesen.

Hurskainen oppii merkit 1.9. mennessä.

Hartikainen pelaa pomppujokerina pomppukentillä, muuten penkillä.

Varma voitto.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös