Supervuoro
  • Pitäisikö kirjoittaminen rajata vain rekisteröityneille käyttäjille? Kommentoi nyt!

Joensuun Maila 2020

Viestejä
342
Jaahas. Doksa ei noussut sohvalta kunnolla ylös kättelemään Piirosta. Tästä voidaan jo päätellä, että hän pitää pelaajia itseään alempana ja kaudesta on tulossa pelaajien ja pelinjohdon taistelua. Tästä seuraa katastrofi kentällä ja sen ulkopuolella. Katsomot ammottavat tyhjyyttään ja joukkueella on vaikeaa päästä pudotuspeleihin. Doksa on myrkyttänyt jo Piirosen mielen ja itseluottamuksen ensimmäisen päivän aikana ja tämä on tehty nimenomaan Sotkamon käskystä. Talvivaarasta tuli Doksalle kirje, että pankkitili paisuu jos onnistut tuhoamaan Joman herättämättä epäilyksiä, koska sotkamolaiset eivät kestä enää kauttakaan ilman mestaruutta. No nyt Doksa on aloittanut tämän prosessin ja minä näin sen. Kaikki tämä oli nähtävissä Korhosen kehonkielestä Piirosta kohtaan kättelytilanteessa.
 
Viestejä
434
Sinulta jäi muuten huomioimatta tuo Sotkamon salatervehdys eli käsi alaspäin ja etusormi ja keskisormi ristikkäin. Sehän siis tarkoittaa , että kerron jotain mutta se ei ole totta. Komu käytti aina tätä. Selkeä salajuoni tulossa.
 
Viestejä
58
Mitäs ennakkoluuloja tuossa nyt voisi olla. Eikös näytöt herralla oo pelinjohtorintamalla annettu.
On annettu ja CV on kieltämättä kova. Ei kai kevyemmällä voisi JoMaan ulkopuolelta tullakkan? Vaihto on silti aina riski. Mielestäni yksi JoMan suurimmista vahvuuksista on ollut jo vuosia jatkunut ja kehitysketju valmennuksessa ja pelinjohdossa. Vuorinen - Pennanen - Lehtimäki ovat koko ajan päässeet rakentamaan entisen pohjalle, ja taso joka on saavutettu on varmasti valtakunnan parhaita. Nyt perinne ja perintö katkeaa. Tässä on riski. Riskissä on myös mahdollisuus. Mielenkiinnolla odotan kummalle laidalle kääntyy.
Pelaajistossa muutokset ovat näennäisesti pieniä. Jussilaa, Suomen parasta pesäpalloilijaa, ei voi kukaan suoraan korvata. Miten aukon täyttäminen muiden pelaajien roolien muutoksilla onnistuu? Niemi on myös poissa ja aika läjä lyötyjä juoksuja meni hänen mukanaan Tampesteriin. Miten tämä paikataan?
Tulisi nyt kesä äkkiä! Tai alkaisi edes hallipelit....
 
Viestejä
246
Sama juttu. On tullut kärkyttyä, mutta ei siellä mitään ole näkynyt. Mitähän ne siellä sählää?
No kiva kuulla, etten ole ainoa hämmentynyt. Oiskohan se sitten se Ticketmaster-lippukaupan järjestely, josta kausariuutisesta sanottiin vähän siihen malliin, että se on kesken vielä. Ja oliko se nyt Karjiksen juttu vai mikä, missä Jonne sanoi, että nyt on meneillään kauden kiireisin aika talouspapereiden kanssa. Näillä olen yrittänyt itseäni rauhoitella. :confused::)
 
Ylös