Supervuoro

Joensuun Maila 2019

Viestejä
165
#86
Mites ois Puputti Kemppaisen tilalle koppariks ? Ei mikään kestävä ratkaisu mut ainakin ensi vuoden ajas asiansa. Eikös Puputti ollu joskus siirtymässä Jomaan mut pyyti liikaa rahaa :D nojoo, eiköhän tuo Seinäjoelle mene
 
Viestejä
165
#87
JOS Allu lähtee, niin tässä hetken mutusteltuani asiaa, asia olisi positiivinen. Allun tehoja ei oo mahdoton korvata, ja mikä parasta, saataisiin nuorennettua joukkuetta. Nyt vain joku nouseva nuorempi stara jokeripaitaan. Ensi vuonna tää olis edessä jokatapauksessa.
 
Viestejä
65
#88
Samaa mieltä, ehdottomasti näin. Ehkäpä Kiviselle enemmän kotiutusvastuuta ensi kesänä pelaavasta yhdeksiköstä ja Hännille isompaa roolia vaihtotilanteissa ja 3-koppariksi. Jokeriksi joku nuorempi stara kuten Marducan ehdotti, vois olla hyvä homma. Mahdanko olla oikeassa mutta opiskeleeko Patrik Wahlsten Joensuussa. Toki sopimus muualle mutta jatkossa hyvinkin potentiaalinen mahdollinen hankinta tulevaisuudessa.
 
Viestejä
261
#89
Kouvolan Sanomien jutttu aikoinaan ei tainnut luvata paljon muuta, kuin sen katoksen, mutta ehdottoman hyvä sekin. Joensuun kaltainen uudistus sitten, kun Kouvolan talous on kunnossa, eli... tai jos löytyis rahoitus jotain muuta kautta.
Toivottavasti ei tule koskaan samanlaista kuin Joensuussa, kaunis ehkä , muttei ainakaan katsojaystävällinen.
Itse useasti Joensuun katsomassa istuneena en keksi katetusta katsomosta muuta negatiivista kuin tukipylväät, jotka aiheuttavat joillakin yläosan paikoilla kapeita katveita sekä ilmansuunta, jonka vuoksi osaa katsomosta ilta-aurinko häikäisee ja on helteellä myös melkoisen kuuma. Kokonaisuutena stadion on kuitenkin upea ja tarjoaa hienot olosuhteet seurata pesäpalloa myös sateella.
Joensuussa ylimmät rivit ovat ainakin liian kaukana,
Miten ihmeessä liian kaukana? Istuin ylimmällä rivillä Itä-Länsi pelissä ja näkyvyys oli aivan mahtava joka puolelle kenttää.
Paikallislehdessä taisi paikallinen urheilutoimittaja kritisoida nimenomaan katsomon katteita tukevia palkkeja. Itse olen istunut myös yläriveillä ja näkyvyydessä ei valittamista.
Päinvastoin moni on sanonut, että ylhäältä hahmottaa kentän hyvin. Google arvosteluissa Kerubin ka on 4,5/5 eli erinomainen perustuen 85 arvosteluun.
Minusta Kerubin pilarit peittävät monelta paikalta osan kenttää. Samoin portaiden kaiteet häiritsevät katsomista ainakin sivummalla.
Aika vahvaa liiottelua. Tässä yritetään nyt oikein tikulla tonkia huonoja puolia Suomen parhaasta pesäpallostadionista. Kuten aikaisemmin totesin, jos tulevat stadionit Kouvolassa ja muualla onnistuvat yhtä hyvin kuin Kerubi, niin ylpeitä voitte olla.

Supervuoro.comissa kävijät varmaan suurelta osalta kurkkivat ainakin itseään kiinnostavien sarjojen langat, mutta en voinut vastustaa kiusausta! saattoi jäädä jopa osa kommenteista pois (ja ovat osittain lyhennettyjä), mutta kaikki nämä ovat syntyneet Koplan palstalle, tietty osittain JoMan kannattajien myötä.

Aikoinaan itse kirjoitin jo aiemmin (jonnekin), että Joensuun Kerubi Stadion on hyvä prototyyppi/malli uusille pesisareenoille, yleisön palvelupisteitä, videotaulua, nimeä ja ehkä rahoitustakin myöten.

Samaa mieltä olen edelleen. Kouvolaan on tulossa ilmeisesti pienehkö, mutta tarpeellinen parannus, eli katosta setään pukkaa kotipesän taakse, isompaa uudistusta voi joutua odottamaan, mutta toivottavasti tuo homma onnistuu hyvin.

Itselläni ei ole tietenkään isosti kokemusta Kerubista, esim. kesäauringon kuumuudesta ja mahdollisista pylväiden näköesteistä. Sen ainoan kerran kun siellä finaaliottelua kävin katsomassa, osui itselle todella hyvä paikka (vipin vierestä, pylväiden tasalta), enkä voinut muuta kuin tyytyväisenä katsella stadionia, peliä nyt ei niinkään tyytyväisenä...

Silmiin osui myös urheilukentän katsomorakennelma, jonka sama arkkitehti on kuulemma suunnitellut, tai siis jatkanut suunnitteluaan ja luonut mukavaa yhdennäköisyyttä Mehtimmäen alueelle.

Mutta siis jos jollakulla kommentoitavaa stadionin hyvistä ja huonoista puolista, niin antakaa tulla tänne. Eihän tässä pimeässä kesäajassa uusisa puheenaiheita kovin paljon tule (ennen kuin...)
 
Viestejä
165
#90
Mä en keksi tuosta stadionista mitään muuta huono kun kesällä auringon paisteessa se on sama kun saunassa istusit. Tosin yläriveillä olet varjossa jossa ei oo läheskään niin kuuma kjn keskellä ja siitä alaspäin.

Ainii ja toinen miinus. Valmiit kämäset Subway 15cm patongit 6 euroa....
 
Viestejä
182
#91
Kyllä ne pylväät on parin käyntikerran kokemuksella iso miinus muuten hienoon stadioniin. Jos joudut arvuuttelemaan mitä ~20% alueella kentästä tapahtuu, ei se kovin makoisaa urheilun seuraamista ole. Esim. näet lyöjän suorittavan, etenijä lähtee kolmoselta kotiin, mutta et näe ulkopelaaja suoritusta, jee.

Ilmeisesti kuitenkin halvempaa rakentaa noin, joten ihan perusteltavissa ollut ratkaisu.
 
#92
Itsellä oli kausaripaikka ylhäällä - luultavasti tulee olemaan myös jatkossa.
Eka kertaa reilut 30 vuotta otteluissa milloin enemmän / vähemmän olleena
täytyi kahdesta pelistä lähteä kesken liian lämpimän sään vuoksi =)
Olisiko ollut > +26 ja tyyntä.
- Mikäli olisi ollut arviolta kolmekin astetta vähemmän tai tuulenvirettä, olisi "ilmanvirta" ollut miellyttävämpi!

Stadion on niin kattava/mukava, että sateellakin voi katsomon takana liikkua taukokioskeilla
reilusti suojassa!

Palkkien suhteen taas kannattaa valita paikka, jossa nuo eivät haittaa näkyvyyttä.

Kaikkiaan Areena hankkeen toteuttajat ja ylläpitotaho ansaitsee kyllä ISOT kiitokset tästä
projektista!!
 
#94
Ovatko nämä näkemäesteiset paikat merkitty katsomokarttaan ja halvempia? Jos ovat, niin sitten saa asiakas valita, häiritseekö vai ei. Jos ei ole merkitty, niin ikävää maksavan asiakkaan kannalta.
 
#99
Kyllä ne pylväät on parin käyntikerran kokemuksella iso miinus muuten hienoon stadioniin. Jos joudut arvuuttelemaan mitä ~20% alueella kentästä tapahtuu, ei se kovin makoisaa urheilun seuraamista ole. Esim. näet lyöjän suorittavan, etenijä lähtee kolmoselta kotiin, mutta et näe ulkopelaaja suoritusta, jee.

Ilmeisesti kuitenkin halvempaa rakentaa noin, joten ihan perusteltavissa ollut ratkaisu.


Missä ihmeessä olet peliä katellut jos 20% on jäänyt näkemättä?

Jos joku muu on käynyt Kouvolan Mansikka ahon hallissa jossa mm Kouvot pelaa niin tietää mitä tarkoittaa kun oikeasti tolpat/pilarit estävät näkyvyyttä.

Mutta jos ei näy niin ei näy. Mulla autto kun kävin optikolla ja lasit, siis ihna oikeastiko.
 
Ylös