Supervuoro

Joensuun Maila 2019

Viestejä
29
#67
Vaihtoehto 1: pitkä kärki

1. Kettunen
2. Jussila
3. Kivinen
4. Rahunen
5. Puhtimäki
6. Litmanen
7. Kemppainen
8. Hänninen
9. Kuosa
10. Niemi
11. Rautiainen?
12. Piironen

Vaihtoehto 2: kaksi kärkeä

1. Kettunen
2. Jussila
3. Kivinen
4. Puhtimäki
5. Litmanen
6. Kemppainen
7. Hänninen
8. Rahunen
9. Kuosa
10. Niemi
11. Rautiainen?
12. Piironen

Kumpaa kokoonpanoa peluuttaisitte mieluummin?
 
Viestejä
148
#68
No ei ole JoMalla ainakaan pulaa linjapelaajista. Ei tarvitse odottaa että omia junnuja ajettaisiin sisään. Toivottavasti Gröhn ja Hämäläinen saavat kuitenkin edes jotain pelejä superin mukana. Tai sitten heitä olisi syytä vuokrata johonkin pelaamaan ykköstä. Lehikoinen kun vielä tulee niin taitaa siinä olla tulijat ensi kaudeksi.

Eeveen ehdotuksista ainakin runkosarjaan ottaisin jälkimmäisen. Noistahan voisi rakentaa kolmekin kärkeä.
 
Viestejä
182
#69
Kovalta näyttää JoMan sikermä ensi kaudelle. Isoihin peleihin Niemen kuormaa ja vastuuta jaettiin (onnistuneesti) Rautiaisen kanssa, onkin mielenkiintoista nähdä miten homma asettuu ensi kaudella, jos Aleksi päättää uransa mestaruuteen.

Lehtimäki lähtee rakentamaan omaa juttuaan hyvien pohjien päälle ja pääseekin mukavista asetelmista puolustamaan mestaruutta.
 
Viestejä
178
#70
No niin. Voisi sanoa, että kova hankinta tuo Rahunen! Jotenkin vaan muistelen KiPan pelejä vähän katsoneena, että mailassa oli todella kova. Voihan se olla, että muistelen väärin. Mutta, eikun tervetuloa JoMaan Simo Rahunen. Hyvin mies sanoo itsekkin, että halu kehittyä vieläkin on kova. Pyrkii numerolle kolme, mutta sen näkee sitten. Ainakin paperilla, JoMan nippu on todella nimekäs ja vahva, vaikka Pekkinen suuntaisi takaisin Kiteelle.
 
#71
Mielenkiintoinen tuo Rahusen tulo Joensuuhun, pitkälle kantava hankinta. Jussilan ja Litmasen sopimus kattaa ensi kauden ja ainakin Jussila on lähdössä uralla eteenpäin (Kerubin 2-pesän varma tieto). Toivoisin myös omille nuorille näyttöjä ja pelipaikkoja, heillä on vielä tiukkaa mahtua vuoden 2019 kokoonpanoon, 2020 käy sitten jo isompi vaihto?

Huhuja liikkuu ja kärkinelikossa niiden mukaan ainakin KPL ja Vimpeli menettää, Sotkamo sai pari pelaajaa mutta saiko riittävän hyviä? Joma on vahva myös ensi kaudella. Pattijoki vahvistuu, samoin Jymyjussit jos puputti suuntaa sinne. Keskikasti tiivistyy...
 
#78
Rautiainen jatkaa jokeripaidassa, Rahunen ottaa Kemppaisen paikan sisäpelistä. kysymys onkin sitten kuka pelaa kopparina koosteesta. plus joma tykänny pitää isoa rinkiä kauden aikana joka sit auttaa syksyn peleissä.(Elämme mielenkiintoisia aikoja)
 
Ylös