Supervuoro Verkkolehti »

Jimi Heikkinen suunnittelee paluuta Superpesikseen seitsemän vuoden tauon jälkeen – "Alkoholi on maistunut aika hyvin"

Viestejä
11,773
Jos Heikkinen tekee onnistuneen ja menestyksekkään paluun Superpesikseen yhden talven harjoittelulla seitsemän vuoden tauon jälkeen niin näyttö on kyllä vaikuttava. Toki samalla menee kyllä pesäpallo on huippu-urheilua mantra uuteen arviointiin ainakin minulta etenkin jos puhe harjoittelumattomuudesta ja liikunnan vähyydestä noiden vuosien aikana pitää paikkansa.

Tässä vaiheessa ei muuta kuin onnea ja tsemppiä yritykseen.
 
Viestejä
2,627
Palasihan Karra Hakkarainenkin aikanaan melko monen vuoden jälkeen ja vieläpä kesken kauden. Äskettäin dominoikin sitten kuulemma viisikymppisenä kansainvälisissä peleissä.
 
Viestejä
11,773
Totta ja voihan se olla, että superpesis ei ole yhtään tiukempaa urheilua nyt kuin hmm 13 (?) vuotta sitten. Karra taisi palata jokeriksi mutta ei tuo Heikkinenkään tainnut sanoa, että räpylään pitäisi päästä. Vaikka ei se sisärooli kait suurimman osan uraa mikään iskuripeelaaja tainnut ollakaan.

No kesällähän ton sit näkee toteutuuko ja mitä & miten.
 
Viestejä
11,773
Ja hmm, hetken mietinnän jälkeen pitänee tarkentaa, että jos Heikkinen tekee tempun terävän niin mun pitää tarkastella suhdettani huippupesäpalloilijat vertautuvat fysiikaltaan muiden palloilulajien huippuihin uudestaan toki riippuen Heikkisen roolista.

Superpesis toki on huippu-urheilua ja siinä voi olla ja on joukkueesa erilaisia fysiologisia ominaisuuksia edellyttäviä pelaajarooleja. Mutta jotenkin ajattelen, että räpylään ja etenimiseen ei riitä superpesiksessä, että 35+ vuotias treenaa talven seitsemän vuoden tauon jälkeen.

Siis luulen, en tiedä.
 
Viestejä
1,949
Kyllä se markkinointimies hommansa osaa...

Osaa joo. Tuotti Helasten Lipollekkin videon 2015, jossa oli Antero Mertaranta ja Kari Väänänen. Jos en ihan väärin muista niin taisi jäädä Heikkisen firmalle jotain saatavia?
 
Viestejä
1,822
Sudet tanssivat Lippo Pesiksen haudalla....


Surullista, että maailman suurinta pesäpallostadionia mainostetaan, koska se on yksi suurimmista syistä oululaisen pesäpalloilun alamäkeen. Pelaajat on viety aivan liian kauaksi yleisöstä, joten yleisöä ei yksinkertaisesti kiinnosta tulla katsomaan kiikareilla, mitä kentällä tapahtuu. Ja jos yrittää huutamalla kannustustaa omiaan tai herjata vastustajia, niin eihän se kentälle asti kuulu. Tuo Youtube-pätkässä näytetty yleisömäärä oli viime kesän ykköspesiksen leiripelistä Oulun Lippo vs Manse PP. Otteluun pääsivät ilmaiseksi kaikki leiriläiset huoltajineen ja vanhempineen. Seinäjoella on toiseksi huonoin pp-stadion, mutta sentään paljon yleisöystävällisempi kuin Raksilan betonimonumentti.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös