Supervuoro Verkkolehti »

IPV 2021

Viestejä
448
Positiivinen yllätys oli puhdas voitto ja lyöntipeli oli yllättävän hyvää. Yhden ottelun perusteella on vaarallista tehdä analyysiä, mutta Siipestä tullut kolmikko oli kyllä hyvä ja paikkasivat lähtijöiden aukkoa erinomaisesti tänään. Muutama paha virhe siellä tuli, mutta niitähän tulee paremmillekin joukkueille, joten ihan hyvä tuosta on jatkaa. Pisteet myös pelinjohtoon, josta en löytänyt isoja virheitä tänään ja IPV:n kohdalla se on ollut harvinaista viime vuosien aikana.

Jos jotain haastetta hakee, niin Surakka on ymmärrettävästi vielä aika raakile. Löytyy sieltä välähdyksiä paremmasta, mutta ero Sikiöön on melko pieni, pelitapa erilainen tietysti. Nollatilanteessa liikaa vääriä perussyötöissä ja heittokättä pitää saada lisää, varianttia eri syöttötilanteissa ehdottomasti lisää. Samaan aikaan muistettava, kuinka nuori hän on tai enemmänkin kokematon. Raameja on nousta sarjan kärkipäähän kovalla työllä.
 
Viestejä
2,627
Verratkaapas huviksenne IPV:n kakkostilannekuvioita tallenteen kohdissa 1.06.10 ja 2.57.30. Voisi sanoa, että ensimmäisellä jaksolla kerjättiin verta nenästä, mutta toisella oli sentään jo opittu jotain.
 
Viestejä
1,385
Olihan tuo oikeastaan aika mahtava kauden avaus, vaikka ekan jakson lopussa vähän mukava hiipi puseroon liian aikaisin eikä vastustajakaan ollut kovimmasta päästä. Tällä kaudella päätähtäin on kuitenkin karsintojen välttäminen ja minimissään sarjapaikan pito. Silloin kolmen pisteen voitot ovat jokainen kullanarvoisia, ja näytti tämä nyt vähintään sen, että alemmassa kolmanneksessa ollaan ihan kilpailukykyinen ryhmä eikä keskikastikaan voi takki auki tulla vastaan. Kärkeä vastaan ei luultavasti taso riitä tänä vuonna mihinkään.

Pelinjohto oli myös positiivista, mutta katsotaan tosiaan pidemmälle. Se jo ilahdutti, että joukkue oli nyt hereillä heti alusta lähtien. Vallen IPV lähti aina todella hitaasti käyntiin, ja alkukaudella menetettiin tärkeitä pisteitä.
 
Viestejä
3,506
Eikös jokeri Kortelainen jouduttu laittamaan ulkopeliin eka jaksolla loukkaantumisen vuoksi? Käyttikö IPV tätä hyödyksi? Taisi ainakin Piirainen kiskaista heti läpärin Kortelaisen tontilta. En halua vähätellä IPV:n suoritusta sisällä, mutta jos Kortelainen pelasi koko pelin ulkona - en seurannut koko ottelua - niin saattoi sillä olla vaikutusta Kossun ulkopeliin.
 
Viestejä
735
Ruudun välityksellä näytti, että tuo läpäri meni aika helpolla Kortelaiselta, mutta oli vasta tullut ulkokentälle ja ei ole kuulemma ihan hetkeen pelannut siellä eli ymmärrettävää. Kossun raportissa sanoivat, että ulkopeli meni sekaisin tuosta loukkaantumisesta muutenkin, eikä ollut Kortelaisen vika. Oliko 2-koppari kun häpläili myös pallon kanssa useamminkin.

Ei missään nimessä voi vähätellä loukkaantumisen merkitystä koko ottelulla, mutta ei myöskään IPV:n peliä. Harmi tottakai pelaajan takia loukkaantuminen.
 
Viestejä
449
Ekalla jaksolla Redsit ei olis tehnyt kun 1-2 juoksua ilman KossUn sekoiluita ja häpläilyitä. Toisella jaksolla tais olla enemmän ihan lyömällä lyötyjä pinnoja.
 
Viestejä
296
KossU:lta haettujen pisteiden arvo nousi eilen, kun KossU pisti hyvin kampoihin JyJu:lle vieden tältä yhden pinnan.
Kauden alun perusteella vaikuttaa siltä, että karsintojen välttämiseksi on pelattava hyvin. SiiPe osoitti sunnuntaina vaarallisuutensa lyömällä hyvällä pelillä puhtaasti KPL:n ja KaMa rakenteli varsin hyvin tilannetta SoJy:ä vastaan vaikka jäikin ilman pinnoja. Sarjan mielenkiintoisuuden kannalta on hieno asia, ettei pisteautomaatteja ole.
 
Viestejä
449
Oliko muuten kellään tietoa, miksi tuo Elias Pitkäsen lainakuvio Imatralle kariutui? Nyt häney näköjään lainattiin Haminaan. Erikoista, että ensin Pitkäsen piti olla IPV:n mukana ja sen jälkeen Taneli Lassilan, mutta kumpanenkaan ei nyt Imatralla ole.
 
Viestejä
580
Se olia kotiavausta tänään tarjolla. Keli ainakin parasta joten sama meno jatkuisi kuin vieraspelissä!☀️
 
Viestejä
1,385
Tämän kauden ipv on erittäin virkistävä! Pelinjohdon, pelaajien tai muun vaihtuminen näkyy ainakin nyt kun vertaa viime kauteen.Rentoa menoa ja mukavaa katsella😎
Joo, tulee väkisin mieleen, mitä Mäkinen, tai Tuuva, olisi saanut kahdella edellisellä kaudella aikaan. Valle oli vikatikki, ja samat ongelmat pysyi koko 2-vuotisen pestinsä.
 
Viestejä
76
Tahkon jättäminen nollille oli kova juttu. Rasmus Surakka haki nyt todella hyvin pieniä ja koko porukalla rentoa ja itseluottamusta huokuvaa peliä. Samaan malliin, ei paineita.
 
Viestejä
1,385
Tahkon jättäminen nollille oli kova juttu. Rasmus Surakka haki nyt todella hyvin pieniä ja koko porukalla rentoa ja itseluottamusta huokuvaa peliä. Samaan malliin, ei paineita.
Juuri näin. Toinen vuoro alko vähän vaisummin, mutta eipä tuolle Nikkasen sivallukselle oikein mitään voinut, lyhyellä tuli sitten vähän helposti. Mutta nyt nähdään vähän sekin, miten pelihuumori kestää vastoinkäymistä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös