Supervuoro Verkkolehti »

IPV 2021

Viestejä
339
@insider tuolla toisessa ketjussa huhuilun aloittikin tuosta Puputin Henristä. Veto vai IPV?
Oletettavasti Puputti siirtyisi tänne päin, vain jos joukkueeseen olisi tiedossa muitakin vahvistuksia, joista aiemmin keskusteltiin. Ja kääntäen, Puputin kiinnittäminen houkuttaisi varmaan muita pelaajia. Tietämättä huhun tai spekulaation taustoja, ihme olisi, jos Valkeapää ei olisi Puputille soittanut... IPV:llä varmasti olisi kiinnostusta hyvin lyövään koppariin.
 
Viestejä
1,385
Iso menetys ja hyikea pelaaja. Kiitoksia vaan kahdesta vuodesta, pelimiehen peliä oli ilo katsella.

Mutta, ei tämä sinänsä pahaan saumaan tule tai katastrofi ole. Nyt aloitetaan taas pohjilta rakentaa, eikä Partanen tulevan rungon elinkaaressa olisi tainnut sitä huippua nähdä kuitenkaan enää. Olisikohan ensi kausi nyt se viimeinen rakkaassa KiPassa?
 
Viestejä
2,625
Valitettavasti tämä uusikin projekti näyttää olevan vuoden mittainen sopimusten pituuksista päätellen. Partasen varaan ei olisi tosiaan voinut pitkään laskea, mutta kun lisäksi on menetetty Jussila ja Nurmio, ehkä vielä Lattukin, niin eipä ensi kaudeksi voine muuta tavoitetta asettaa kuin sarjassa säilymisen. Vielä on tietysti aikaista arvioida, mutta eihän tämä nyt millään tavalla hyvältä näytä.

Ylitalosta en osaa sanoa mitään tuossa roolissa. Hyvä että edes yritetään kehittää seuraa kokonaisvaltaisesti, mutta aika näyttää, mitä mies saa aikaan.
 
Viestejä
1,385
Joo, totta kai plan A olisi ollut, että runko ja tähdet pysyy täällä. Voi hyvin olla, että Partanenkin olisi voinut tehdä toisenlaisen ratkaisun, jos olisi muita nimiä saatu papereihin myös. Mutta ei saatu.
 
Viestejä
339
Jussila, Nurmio, Partanen, Vilander ja mahdollisesti vielä Lattu pois. Pitäisi olla Valkeapäällä ainakin budjetissa tilaa, eli siitä ei taida jäädä kiinni joukkueen rakentaminen...

Noiden neljän ensimmäisen lähdöt ymmärtää hyvin ja syyt suhteellisen selvät. Latun mahdollisen lähdön syyt ehkä aukeavat, jos se realisoituu ja siirtyy selkeästi kovempaan joukkueeseen. Ymmärtäähän sen, jos haluaa mennä yrittämään menestystä nopealla aikataululla. Siirto saman kastin joukkueeseen tuntuisi oudolle, sillä tuskin on taloudellisesti kannattava ratkaisu ja rooli ei varmasti kasvaisi siirronkaan myötä. Uudella seuralla pitäisi olla tarjota melko hyvä kokonaispaketti tarjota siviilitöitä myöten... Oletan siis, että jos Lattu lähtee, niin joukkue on akselilta Kouvola-Joensuu, tai ehkäpä Partasella vahvistunut Kitee. Toki sopimuksen syntymöttömyyden este voi olla, että Lattu näkee, että on avainpelaajien poistumisten myötä paremmassa neuvotteluasemassa kotiseuraansa nähden ja kokeilee rajoja.

Vaikka Lattu olisi hyvä nähdä jatkamassa Imatralla, niin omat toiveet kyllä tällä hetkellä ihan muissa pelaajissa, sillä etenkin ulkopelin osalta pitäisi saada monta aukkoa täytettyä.
 
Viestejä
257
Lattu lähtee jos työhommat menee puihin ja muutenkin haluaa pois. Jos jää, niin sitten pitää kyllä olla asenne kunnossa.
 
Viestejä
89
Mielenkiintoinen kysymys on, että kenestä tehdään joukkueen kapteeni, kun viime kauden tärkeimmät johtajahahmot Partanen ja Jussila lähtivät.
 
Viestejä
446
Aika vaikea on Latulle löytää rooli aivan kärkipään seuroista, vaikka onkin vaihtajana parhaimmillaan ihan hyvä. Näkisin, että jokereina ideaalitilanne on kaksi kotiuttajaa ja etenijäjokeri, enkä pidä Lattua niin hyvänä, että ottaisi paikan vaikka Kouvolan tai Joensuun ryhmästä. Ehkä Hyvinkäältä tai Tampereelta, mutta ei kärkijoukkueista.

Partasen lähtöä on lähes mahdoton paikata ja IPV:n tavoitteeksi tuleekin jäämään sarjapaikka, josta pelataan Siipen, Haminan ja Kaman kanssa.
 
Viestejä
3
IPV:n parin viime kauden perusteella alkaa tuntua siltä, että isommat vaihtokuviot olisi ehkä hyvä aloittaa pelinjohdosta eikä pelaajista... Vaikkakin pelaajavaihdot käyvät kuumempina ainakin uutisoinnissa. Eiköhän toimivan seurajohdon ja rahakasan jälkeen seuraavana pelaajan omaan valintaan vaikuttavana tekijänä tule pelinjohto/-johtaja, kun yksittäinen pelaaja tähyilee tulevaa/pysyvää seuraa. Ja viimeisenä sitten se, keitä muita pelaajalistalla on.
 
Viestejä
3
IPV menetti johtajan Partasen myötä. Vaikea kuvitella, kuka täyttää sen aukon ensi kaudella. Lattu ei ainakaan, kun kiukuttelee kentällä turhankin näkyvästi. Ennen Partasta pelaajat eivät juurikaan ottaneet mitään kontaktia yleisöön pelin aikana eikä pelin jälkeen. Eikä varsinkaan häviön jälkeen. Onko yleisön vika, jos joukkue häviää kannustuksesta huolimatta? Eikö pelaajien tulisi kiittää yleisöä silloinkin saamastaan tuesta? Kun joukkue voittaa, ei sekään ole yleisön ansiota, mutta silloin joukkue kiittää yleisöä. Muulloin yleisö on joukkueelle ilmaa. IPV:n kohdalla sama käytös niin koti- kuin vieraspeleissä. Luulisi, että olisivat ilosia, kun on edes muutama fani katsomossa. Aika moni muu joukkue huomioi yleisönsä ja faninsa pelin lopputuloksesta riippumatta.
 
Viestejä
257
Valmennuspäällikön valinta oli oikea liike. Nyt valmennus tälle vuosituhannelle, pj kuntoon ja Valkeapää tekemään mitä parhaiten osaa. Nyt sellainen 3-5 vuoden määrätietoinen suunnitelma ja sitten pysytään kärjen tahdissa. Pelaajapuolella pitäisi päästä pitempiin sopimuksiin, jotta tulisi jatkuvuutta.
 
Viestejä
282
Näinköhän valmennuspäällikkö vetää piikkarit jalkaan ensi kaudella? Kokenut etenijä(jokeri), eikä näyttänyt kuvien perusteella hankkineen vuodessa lisäkiloja.

Kovasti tässä odottelee, että kausi loppuu. Tiedä vaikka IPV julkaisisi muutaman sopimuksen pelien jälkimainingeissa.
 
Viestejä
2,625
Jussila, Nurmio, Partanen, Vilander ja mahdollisesti vielä Lattu pois. Pitäisi olla Valkeapäällä ainakin budjetissa tilaa, eli siitä ei taida jäädä kiinni joukkueen rakentaminen...

Noiden neljän ensimmäisen lähdöt ymmärtää hyvin ja syyt suhteellisen selvät.

Eipä noista kukaan kuitenkaan mihinkään kärkiseuraan siirtynyt. Manse tosin lienee jatkossa kärkiseura, mutta varsinkaan Nurmion siirtoa on aika vaikea ymmärtää muuten kuin että Tahko näyttäytyy uskottavampana seurana. Onhan sillä tosin joitain näyttöjäkin viimeisen 25 vuoden aikana.

Ensi kausi rämmitään varmasti, mutta vaikka sarjassa säilyttäisiinkin, on tulevaisuus siitä eteenpäin aika lailla hämärän peitossa.

Valmennuspäällikön valinta oli oikea liike. Nyt valmennus tälle vuosituhannelle, pj kuntoon ja Valkeapää tekemään mitä parhaiten osaa. Nyt sellainen 3-5 vuoden määrätietoinen suunnitelma ja sitten pysytään kärjen tahdissa. Pelaajapuolella pitäisi päästä pitempiin sopimuksiin, jotta tulisi jatkuvuutta.

Täysin samaa mieltä. Valmennuksessa ja pelinjohdossa ei saa enää antaa yhtään tasoitusta muille.
 
Viestejä
425
Olisiko IPV:llä ollut paineita leikata pelaajabudjettia, kun tämän kauden (kallis?) joukkue jäi tavoitteesta. Nyt uusille pelaajille tehdyt sopparit näyttävät olevan vain 1-vuotisia. Onkohan tämä ollut pelaajien vai seurajohdon tahto, mutta jotenkin siitä saa sellaisen kuvan, että kunhan nyt jotenkin ensi kausi selviydytään ja katsotaan sitten.
 
Viestejä
11,744
mutta varsinkaan Nurmion siirtoa on aika vaikea ymmärtää muuten kuin että Tahko näyttäytyy uskottavampana seurana. Onhan sillä tosin joitain näyttöjäkin viimeisen 25 vuoden aikana.

Tossa Tahkon sivujen jutussahan Nurmio puhuu Jokioisesta yhä kotina. Eli oisko vaan niin, että ei ole kuitenkaan Kaakkois-Suomessa kauhean hyvin viihtynyt vaikka vajaan 10 vuoden keikan tekikin?

Lisäksi tämä sijainti vaikutti, kun Hyvinkää on lähellä Jokioisia, että ei oo paljon matkaa kotiinkaan.

 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös