Supervuoro

IPV 2021

Viestejä
131
Kitee oli vahvempi numeroin 1-3 (3 -2, 0-4 , 0-1). Ylimääräinen kotiutuslyöntikilpailu myös Kiteelle, siitä nuo pesäpallopelille harvinaisemmat lukemat 1-3. Paljon myönteisiä asioita uuden punakoneen pelissä kuitenkin. Kosonen oli liekeissä sisällä ja Pesonen ulkona. Pitkänen tuurasi hyvin intissä olevaa Surakkaa. Partanen löi Kiteelle useita juoksuja.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
134
Paljon parempaa kuin Tahkoa vastaan.

Parhaat pelaajat Kosonen mailassa ja Pesonen räpylässä. Nautintoa seurata Pesosen pelaamista ulkona. Pitkäsellä erittäin varma syöttö, hyvä haku joukkueeseen tähän paikkaan.

Kesää kohti, nyt jäi positiivinen maku pelistä.
 
Viestejä
2,275
Samaa mieltä, Kosonen mailassa ja Pesonen räpylässä onnistujia. Eipä tuossa silti ollut paremmasta epäselvyyttä, kun Kitee pääsi omalle tasolleen, mutta meillähän pelaavat ne, jotka eivät Kiteelle mahdu.

Ylitalo kuulemma tulossa pidentämään kärkeä.
 
Viestejä
85
Samaa mieltä, Kosonen mailassa ja Pesonen räpylässä onnistujia. Eipä tuossa silti ollut paremmasta epäselvyyttä, kun Kitee pääsi omalle tasolleen, mutta meillähän pelaavat ne, jotka eivät Kiteelle mahdu.

Ylitalo kuulemma tulossa pidentämään kärkeä.
Joo, Kitee oli jonkin verran parempi tänään, mutta en lähtisi ihan noin synkkään ajattellun joukkueiden välisistä tasoeroista pelaajistossa. Tämän päivän ja viime kesän pohjalta Partasen paluu Kiteelle on mielestäni isompi asia kuin Latun siirtyminen Kiteelle. Vaikka Latun mielellään Imatralla olisi nähnyt, niin hän ei viimeaikaisille suorituksilla olennaisesti muuttaisi IPV:n tasoa, toisin kuin Partanen.

Kososesta ja Pesosesta samaa mieltä kuin aiemmat kommentit, mutta nostaisin taas Hyötyläisen esille sisä- ja ulkopelin keskeisenä tekijänä. Puustisen rooli ulkona on myös todella iso positiivinen yllätys ja näkyy homma toimivan sisäpelissäkin, kun paikka tulee. Käytännössä ainoa, jolla ei vielä ole oikein tullut näyttöjä on Piirainen, mutta lyöjäjokerilla homma voi kääntyä oikeaan suuntaan nopeastikin. Toivolan vaarallisuus lyöjänä ei tule oikeuksiin hallissa. Paljon positiivista siis joukkueessa nähtävissä, joten posilla kohti kevättä...

Kiteestä sen verran, että jo viime kesänä hyvin toiminut kärkikaksikko on varmasti entistä kovempi tänä vuonna ja Pekkinen, Ikonen ja Partanen näiden perään lupaa Kiteelle hyvää.
 
Viestejä
134
Hyvät huomiot Hyötyläisestä. Kantaa iso ellei jopa isointa roolia joukkueessa ensi kesänä, kun yhdistetään sisä- ja ulkopeli. Hyötyläisen ensimmäisen Imatran kauden avauspuolisko oli mahtavaa tekemistä. Teki upeaa jälkeä kolmosena eli taitoa siihen on. Sympaattisen oloinen pelaaja muutenkin.

Lyöjäjokerit ovat olleet vaisuja hallissa, mutta eiköhän se ala napsua, kun ulos pääsee. Piirainen on kysymysmerkki. Kosonen, Toivola, Piirainen.. Kyllä se hyvältä kuulostaa silti.
 
Viestejä
2,275
Lattu ei tosiaan viime kauden perusteella ole valtava menetys sisäpelissäkään eikä missään nimessä ulkona. Täytyy kuitenkin muistaa, että siellä oli vaivoja ja myös Jussilan mukanaolo pienensi roolia. Ensimmäiset kolme kautta superissa kuitenkin osoittivat, että on perustasoltaan varsin vahva vaihtaja-etenijä.

Näyttäisi että Partanen ei sittenkään ole etukentälle niin paha menetys kuin saattaisi luulla. Kiteellä on toki vahva etukenttä, mutta on sille kuitenkin syynsä, ettei Eko ole sinne edes ensimmäinen varavaihtoehto. Keinänen ja edelleen kehittynyt Pesonen muodostanevat paremman kaksikon kuin moni luulee, joskin kolmostilanteissa Partanen voi olla vaikeammin korvattavissa. Toivottavasti Pesonen onnistuu tappimiehenä.

Sisällä Kososen pitää ottaa edelleen suurempaa roolia. Potentiaalia siihen ilmeisesti on, kun pallo lähtee noin reippaasti kylmässä hallissakin. Piirainen taas ei ole esittänyt toistaiseksi yhtään mitään, mutta toivotaan, että pystyy antamaan tulitukea osaltaan. Hyötyläinen on tosiaan valtavassa roolissa niin sisällä kuin ulkonakin. Puustinen on ollut hyvä räplyssä toistaiseksi, mutta Ukonniemen hallissa pelaaminen noilla paikoilla on toki helpompaa kuin kesällä.
 
Viestejä
131
Pekka muistuttaa, että Rauli Rapo ja Mikko Vitikainen kuuluivat 70-luvun huippukoppareihin.
IPV:n nykyisiä koppareita hän arvioi näin:
"Imatra
Kopparit: Aleksanteri Haukka ja Ville Pietinen, varalla Ville-Markus Kosonen

IPV:n takakenttä voidaan luokitella sarjaan: suuri arvoitus. Haukka on peruskoulutukseltaan takamies, mutta täydellinen raakile Superin 3-koppariksi. Pietinen klaaraa oman osastonsa, mutta käsi ei riitä ihmetekoihin."

Huiput harvassa yhdellä pesäpallon kriittisistä osa-alueista - ja heistäkin osa on jo ikämiehiä - Elmo-lehti (elmomedia.fi)
 
Viestejä
134
Sen verran ärsyttää nämä tulossa jotain uutiset, että olen itse alkanut pudotella tällaisia omasta someseurannastani pois. Valitettavan moni näitä vaan harrastaa vaikka mitään hyötyä vrt suorasta uutisoinnista ei taida olla...
Kaikkien osalta näitä ei myöskään tehdä. Vähemmän tärkeitä pelaajia?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös