Supervuoro

Imatran Pallo-Veikot 2022

Viestejä
503
Manse tekee kyllä parhaansa hävitäkäseen tämän matsin. Sarjapaikka ei todellakaan ole vielä varma.
Koskenkorvalta vaatii täyden kolmen pisteen voiton vielä tämän jälkeen vaikka ottaisivat voiton. Siis on se mahdollista, en kiistä. Myös Pattijoki tarvinnee viimeisestä ottelustaan kolme pistettä, juoksuero on sen verran heikompi. Jos siis haluavat Imatran pudottaa karsintaan.
 
Viestejä
503
Kyllä se nyt taitaa olla käytännössä selvä peli. Kossu voi päästä enää juoksuerovertailuun, mutta on siinä tällä hetkellä 33 pykälää huonompi.
Kossun mahdollisuus on lähinnä teoreettinen, Pattijoeltakin todennäköisesti vaaditaan kolmen pisteen voittoa vaikka juoksuerossa 18 pykälää ei olekaan aivan mahdoton, se on lähinnä Imatrasta kiinni. Pistekin varmistaa Imatran sarjapaikan varmasti.
 
Viestejä
146
-IPV:n pitäisi jäädä nollille lopuista peleistä.
-Pattijoen ja Kossun pitäisi ottaa molempien kolme pistettä pudotuspeleihin meneviä joukkueita vastaan. Yksi peli enemmän pelattuna myös heillä.
-Seinäjoen taas pitäisi jättää IPV nollille ja ottaa vähintään neljä pistettä viimeisistä kahdesta pelistä, jotka meitä ja Kamaa vastaan.
-Putoaminen vaatisi kolmea tappiota tämän kauden ylivoimaista heittopussia vastaan.

Eli yhä mahdollista putoaminen, mutta vaikuttaisi siltä vahvasti, että niin ei tule käymään, ei edes yrittämällä.
 
Viestejä
120
Selvittäkääs vielä tämä, jos enemmän kuin 2 joukkuetta samoissa pisteissä ja joukkeet kohtaavat sarjassa enemmän kuin 2 kertaa toisena, merkitään varsinaisen runkosrj ottelut sarjaohj etikseen. Ja sitten vielä tämä: jos keskinäisissä otteluissa ei kotiotteluiden määrä ole sama, jätetään ylimääräinen pois. Mites nää tulkitaan, tässä illan pähkinää!
 
Viestejä
421
Atte Brandt Kouvolasta?
Mikkolanaho KaMasta?
Ei kiitos, Tuhat kertaa mielummin leksa.

Ensi kauden jokerikuviota olen pohtinut mielessäni jo jonkin verran. Sami Mikkolanaholle ei kiitos. Ei siitä ole sen enempää iloa mitä Kodesta tai Mikko Kososesta jokerina. Atte Brandt voisi mennä kokeiluna, mutta pirun vaikea sanoa millä tasolla pystyisi kotiuttamaan Superpesiksessä.

Oma veikkaus kohdistuu Tommi "Leksa" Piiraiseen. Tiedetään ainakin osittain mitä saadaan ja (toivottavasti) hinta ei ole vaisun kauden jälkeen tähtitieteellinen. KossUn tilanteesta riippuen tietysti jonkun Kortelaisen hankinta vois olla myös mahdollinen, mutta jotenkin ennemmin veikkaan Leksaa.

Tai sitten Kimmo Lukkari raahataan sapattivuoden jälkeen Imatralle?
 
Viestejä
503
Ville-Veikko Olli Koskenkorvalta
Tätä olen pohtinut. Potentiaalinen mutta myös iso riski. Tässä on monta vuotta nyt lopulta menty aika riskeillä (Toivola, Leksa, tämä kausi) ja on ollut sekä onnistumisia että huteja. Toivola oli täydellinen, Leksa kova suoritusvarmuudesta huolimatta, tämä kausi aivan katastrofi ja Laakson kohdalla ei edes päästy katsomaan olisiko kentällä ollut mikä tilanne. VV Olli on suuri kysymysmerkki ykköskotiuttajana mutta mahdollisesti paras tarjollaoleva ja tietynlainen "Toivolapotentiaali" toki on mutta uskalletaanko mennä niin riskillä. Ossia nyt tietysti kuolataan suuresti.

Ensi kaudelle tietysti tärkein olisi saada toimiva yhdeksikkö joka välttäisi tämän kauden loukit ja sairastelut JA ykköskotiuttaja. Kosonen pystyy säestämään mutta ykkösmies pitää olla. Nyt on ollut joukko säestäviä kotiuttajia mutta ykkösmiehen puuttuessa paineet on kasvaneet liian suuriksi.
 
Viestejä
333
Samoja nimiä olen myös pyöritellyt. Itse hakisin Piiraista sekä Brandtia, joka pystyy myös vaihtamaan. Kosonen sitten numerolle 5 ja jos Toikka jatkaa, niin numerolle 4. Kososen pitää tehdä nyt töitä paljon, potentiaalia on, mutta lyönti niin ailahtelevaa, että hyöty jää liian pieneksi. Jos Pietinen pelaa Imatralla, niin mietittävä myös, mikä on pelipaikka? Jos mukana ulkopelissä, niin sisällä numeron pitäisi olla 2. Sikiö ja Mäkelä olisivat tällöin 1 ja etenijäjokerit. Pesoselle jäisi numero kolme ja siihen vain nyt harjoittelemaan lisää variaatioita. Nyt ei sitten löytynyt Hyötyläiselle paikkaa, jos jatkaa Imatralla.

Numerot 6-9 olisivatkin sitten mielenkiintoisia, jätetäänkö väliin vai löytyykö 2.kärki. Jos jätetään väliin. Tarvittaisiin siis yksi selvä vahvistus lisää, jotta saataisiin 2. kärki myös. Voisiko olla Nokkala? Koko sisäpelin voisi silloin rakentaa uudelleen ja kahdella kärjellä.
 
Viestejä
577
Nokkalalla sopimus ensi kaudeksi KPL:n kanssa, mutta tiedä sitten kuinka kauan haluaa poppareilla istua ja olisiko halua/mahdollisuutta siirtyä sopimuksesta huolimatta Imatralle isoon rooliin. Varmaan vaikutusta silläkin, että tuleeko mestaruutta Kouvolaan tänä syksynä vai jatkaako sen metsästämistä.

Piiraista itsekin miettinyt. Ykkösessä oli kova kausi, Siilinjärvellä sitten vaikeampaa, Imatralla 2. viulunsoittajana toimi hyvin. Sitten siirto Manseen ja loput me tiedetäänkin. Itseluottamus varmasti aika pohjalla. Jos ajoissa jo sopimus ja hyvä talvikausi alle ilman paineita, niin voisi toimia. Mutta tarvitsi kovaa tukea vierelle.. En tiedä riittääkö rahkeet/pää ykköskotiuttajaksi.

Kososen Mikon potentiaalin lunastamista on tässä jokunen vuosi odoteltu.
 
Viestejä
2,957
Brandt johtaa lyöjätilastoa, mutta hänen prosenttinsa on vain 43, mikä ei ole kovin hyvä, kun kyseessä on ykkössarja. On myös pitkä miinus, ettei hän pysty (?) juoksemaan kuin hölkkää ja näin on ollut koko kauden. Siitä on osoituksena näköhavaintojen lisäksi, ettei hän ole lyönyt yhtään kunnaria. Hän on siis melkoinen tulppa kentälle joutuessaan. Brandt asuu Lahdessa ja ehkä siksi pelaa Koplan kakkosessa. Jos Kiri nousee, kuvittelisin, että Brandt menee sinne.
 
Viestejä
219
Minusta Imatran pitäisi hankkia lähtökohtaisesti 2 lyöjäjokeria. Pelijohtaja sitten päättää päivän kunnon ja tilanteen (lyöntivalikoiman) perusteella missä järjestyksessä kukin kotiuttaa... Tarvitseeko sitä etukäteen naulata kiinni kuka on ykköskotiuttaja. Paras olisi hankkia kaksi poteentiaalista lyöjää, jotka tukisivat toinen toistaan.
 
Viestejä
455
Ottakeepa Kimmo Lukkari naftaliinista jokeriksi Imatralle. Jo lähtisi laulu soimaan tai todennäköisesti ei. Mieluummin kannattaisi kokeilla pikkuveljeä Mikkoa taisi sitten toista jokeria PuPesta: Joonas Riikilää.
 
Viestejä
333
Imatralla pitäisi olla niin paljon kunnianhimoa, että tavoitteena on pudotuspelit. Tässä tapauksessa esim. Nokkala olisi oiva vaihtoehto, luulen pelaajankin olevan kyllästynyt pieneen rooliinsa Kouvolassa, jossa on tulossa myös lahjakkaita nuoria tilalle. Kun saisi Hyötyläisen vielä täydessä kunnossa mukaan, niin IPV pystyisi rakentamaan kaksi kärkeä.

En tiennyt tuosta Brandtin tilanteesta, joten ei kuulosta ehkä parhaalta haulta. Sitten on mietittävät lisää vaihtoehtoja, Piirainen ja Rönkkö/Dahlström? Rönkkö jää edelleen pieneen rooliin, kiinnostaisiko suurempi? Dahlström on nähty, pystyy edelleen kotiuttamaan. Entä Heikkinen Sotkamossa, tulevaisuuden nimi, voisiko olla 2. kotiuttaja, raamit ovat kohdallaan.

Jostain pitäisi vain kaivaa kaksi lyöjää, jotka pystyvät siihen 40% tienoille, mieluiten hiukan yli. Täällä mainittu Olli olisi mielestäni ihan hyvä haku, voisiko olla kiinnostunut? Jos Imatra saa rakennettua sisäpeliltään kelvollisen joukkueen, pystyy siis luomaan tilanteita, niin luulisi joillain 2. tason kotiuttajilla olevan kiinnostusta saada mahdollisuus Imatralla oman profiilin nostoonsa ja oman arvonsa kohottamiseen. Toisaalta huomioitava, että ei yksi pääsky kesää tee tässäkään ellei se ole tasoa Roope Korhonen tai Vainionpää, tarvitaan siis kaksi kotiuttajaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös