Supervuoro Verkkolehti »

Imatran Pallo-Veikot 2020

Viestejä
1,385
On tuo Rautiainen äijä. Tuttu paikka, mutta paha tuota on haistella kopparin tai polttajan kummankaan, kun pallo voikin löytyä sitten maisemasta.
 
Viestejä
388
Ruudun lähetyksessä mainosten ajo vuoron vaihdoissa toimii virheettömästi, mutta pelin aikana lähetys pimenee vähän väliä. Ihmeen hyvinhän tämä kesä on ainakin Joman vierasotteluiden katsomisen osalta ennen tätä sujunutkin.
 
Viestejä
284
Kouvola lähtenyt ilmeisesti luokkaretkelle Pohjanmaalle, ei sieltä ainakaan apuja tulossa jos tämä peli jollain ihmeellä onnistuttaisiin voittamaan..
 
Viestejä
1,385
IPV:n vasurit palaa lähes poikkeuksetta ykköselle, jos jää viimeiseen ja tulee tolppaa. Nyt on niin surkeaa peliä, että hävettää. Sauna varattu Ukoskasta ja juomat kylmässä?
 
Viestejä
1,385
Ulkopeli ihan hyvää, ja JoMa ei ihan kaikilla sylintereillä käy(kopilla lähtenyt ois ehtiny kirkkaasti jos ois juossu loppuun), eli mahiksia olis, jos sisäpeli ei olis täyttä kuraa.
 
Viestejä
1,385
No niin, sauna-ilta viittä vaille. Pattu ja Jussit ottamas pisteen joka riittää. Tai eihän Jussit edes tarvi enää.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös