Supervuoro Verkkolehti »

Imatran Pallo-Veikot 2020

Viestejä
11,785
Voisikohan tällaista avoimuutta tuoda esiin myös niin, että mitkä pelaajapalkkiot olivat yli eräpäivän tai peräti yhä maksamatta?
Kun seuraa pelaajasiirtoja, niin rivien välistä voi lukea jotakin.

Puhutko @Pölhö Kustaa nyt yleisellä tasolla vai nimenomaan Imatrasta? Jos Imatrasta ja nimenomaan siirtoja seuraamalla ni pirun harva riviväli sulla jos tuollaiseen päädyt. Vai pohditko kun ei nimiä näy liiton siirtolistalla? Siirtojen kirjaaminen taitaa olla lähes kaikilla seuroilla enempi tammi-maaliskuun hommia kuin heti järjestelmän avauduttua.
 
Viestejä
488
Joensuun Maila tulee muistamaan Tuomas Jussilaa JoMa-IPV- ottelun yhteydessä tulevalla kaudella.

Joensuun Mailan järjestämä vuosikymmenen JoMa-pelaaja- äänestys on päättynyt ja yleisön suuri suosikki oli Tuomas Jussila, joka keräsi 39,7% kaikista annetuista 1315 äänestä!
 
Viestejä
296

LBC

Viestejä
3,628
Päivitys terveystilanteeseen:

Tuossapa haastetta fysiikkavalmentajalle saada nuo pelikuntoon ja pitää pelikunnossa. Haminassa oli vaikeaa pitää kapea materiaali ehjänä, En siis sano, että yksin tästä miehestä johtui, tai johtuiko kuinka paljon. Ehkä kuitenkin näytön paikkaa on.

"Pari edellistä vuotta pesäpallon parissa ovat olleet hyvää oppia. Laji on kuitenkin uusi, niin siirtyminen nyt miesten Superiin oli helpompaa "

Imatra tiedottaa ainakin ennen kautta asioista hyvin.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,040
IPV: IPV Imatra / 23.01.2020 Jukka Mäkinen IPV:n kakkospelinjohtajaksi

PV:n uusi kakkospelinjohtaja on Jukka Mäkinen. Alajärveltä lähtöisin oleva Mäkinen on toiminut KPL:n kakkospelinjohtajan kausina 2014-2018. Mäkinen muistetaan myös Lappeenrannan Pesä Ysien naisten pelinjohtajana. Hän on toiminut myös korialaisen Kymi-Pesiksen ja KPL:n naisten pelinjohtajana Ykköspesiksessä.

Pelaajaurallaan Mäkinen pelasi Superpesiksessä yli 200 ottelua seuroinaan Alajärvi, Juva, Kouvola ja Imatra. IPV:tä Mäkinen edusti kaudella 2003.
- Liityn joukkueen mukaan avoimin mielin. Perustyö on tehty ja nyt hallipelien käynnistymisen myötä alkaa työn jalostaminen ja viilaus. Pyrin auttamaan siinä missä apua tarvitaan
- Odotukset uuteen kauteen ovat korkealla. Joukkue on mielenkiintoinen, on saatu hyviä vahvistuksia ja esim. Tuomas Jussila on valtakunnan ehdotonta eliittiä, kommentoi Mäkinen
IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää on tyytyväinen kokeneen Mäkisen liittymisestä IPV:n riveihin.
- Tunnen ”Mehun” pitkältä ajalta, pelasimme aikoinaan Juvalla yhdessä. Hän on viime kaudet ollut KPL:ssä menestyneen joukkueen kakkospelinjohtajana. Mäkinen on pohjalainen, joka ei anna tuumaakaan periksi. Hän sopii persoonana ja osaajana hyvin IPV:n joukkueeseen, toteaa Valkeapää
IPV aloittaa hallikauden perjantaina 24.1. klo 20.00 Ukonniemi Areenalla, vastustajaksi harjoitusotteluun saapuu KPL. Sunnuntaina 26.1. klo 13.45 kohdattaan Hyvinkään Tahko.
 

LBC

Viestejä
3,628
Jukka Mäkinen IPV:n kakkospelinjohtajaksi

Hieno homma! merkki siitä että kaveri on taas täydessä kunnossa, tuskin muuten lähtisi mukaan. Ja aiempaan kommenttiini, onpa sitten IPV:llä lääkintä paikalla jos jotain sattuu 🚑 (mitä en tietenkään toivo).
 
Viestejä
1,152
Olipa yllätys ja hienoa, että Mäkinen lähti vielä mukaan. Mehu on varmasti Vallelle tuttu äijä ja auttaa pelaajia paljon kaarella. Kaikkea hyvää 👍
 
Viestejä
284
Miten päättyi tänään Ukonniemessä pelattu IPV-Kopla?

Edit. Löytykin tieto Koplan facebookista, näemmä vierailijoille meni kotareilla. Oliko kukaan paikalla, miltä meno näytti?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2,628
Miten päättyi tänään Ukonniemessä pelattu IPV-Kopla?

Edit. Löytykin tieto Koplan facebookista, näemmä vierailijoille meni kotareilla. Oliko kukaan paikalla, miltä meno näytti?

Näytti melko tammikuiselta eli ns. läpsyttelyltä. Toivola dominoi ekalla jaksolla lyöden kaikki pinnat.
 
Viestejä
296
Tahkon ketjussa kerrotaan IPV:n voittaneet harjoitukset 2-1 (5-7, 5-4, k 2-1). Oliko kukaan foorumilainen katsomassa?
 
Viestejä
2,628
IPV johti avausjaksoa parilla juoksulla kolmen vuoroparin jälkeen. Siihen sitten heikko sisävuoro ja henkilökohtaisten virheiden säestämänä Tahko meni tasoittavalla ohi. Toisella jaksollakin hukattiin parin pinnan johto Korhosen ja Nikkasen vietyä Tahkon johtoon kelpo lyönneillä, mutta tasoittavalla tehtiin tarvittavat juoksut. Tasaistahan tuo oli, ja se kuuluisa hallinnan tunne vaihteli.

Kosonen taisi lyödä jopa viisi kihausta jokeripaidassa. Tahkolta Tuikka loukkasi nilkkaansa ekan jakson lopulla. Paljon jäi viikonlopusta parannettavaa, mutta ei tässä nyt kuitenkaan ihan jyrän alle jääty näitä mitalisuosikkejakaan vastaan, vaikka Jussila, Lattu ja Hämäläinen ovat sairastuvalla. En spekuloi sen enempää, mutta toivottavasti saadaan näitäkin janttereita mukaan Halli-SM-peleihin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös