Supervuoro Verkkolehti »

Imatran Pallo-Veikot 2019

Viestejä
29
Kyllähän tässä on jo ajateltava IPV:tä isossa kuvassa, eikä tämän loppukauden osalta.

Kun ainoa mahdollisuus pärjätä ylemmässä loppusarjassa välierävaiheeseen, on sijoittua sijoille 4-6. Mitä sitten, jos sijoitus on 7-8.? Vastaan tulee Vimpeli, KPL tai Sotkamo ja saman tien kausi päättyy.

Viime vuodesta joukkueen ”runko” pitäisi olla taas vuoden kokeneempi, taidoiltaan kehittyneempi ja hankintojen myötä joukkue ei pitäisi olla viime kautta heikompi. Silti taas pelataan alasijoista?

Onkohan jotain perustavan laatuista ”vikaa” koko valmennuksessa / pelinjohdossa? Tai sitten joukkueen rakentamisessa ja roolituksessa?
 
Viestejä
1,290
Onhan tuo ollut myös Superpesiksen isoa kuvaa viimeisen vuosikymmenen ajan, että mitalinelikon ulkopuolella kausi päättyy aina pikavauhtia.
 
Viestejä
31
Enpä viitsi tänään lähteä livenä katsomaan Ukonniemeen, kun Valle johtaa peliä Väärin! Ei ole touhuissa päätä eikä häntää. Jos saadaan mies kahdella palolla kolmoselle niin sen sijaan kehitetään joku aivopieru ja tehdäänkin kolmas palo etupesille. Ja tämä nyt vain jäävuoren huippu. Voisi vaikka kirjoittaa kirjan " Näin ei pesäpalloa pidä pelata." Puhumattakaan siitä, että joukkue tarvitsee JOHTAJAN! Sellaisesta ei nyt ole tietoakaan.
 
Viestejä
642
Enpä viitsi tänään lähteä livenä katsomaan Ukonniemeen, kun Valle johtaa peliä Väärin! Ei ole touhuissa päätä eikä häntää. Jos saadaan mies kahdella palolla kolmoselle niin sen sijaan kehitetään joku aivopieru ja tehdäänkin kolmas palo etupesille. Ja tämä nyt vain jäävuoren huippu. Voisi vaikka kirjoittaa kirjan " Näin ei pesäpalloa pidä pelata." Puhumattakaan siitä, että joukkue tarvitsee JOHTAJAN! Sellaisesta ei nyt ole tietoakaan.
Hyvä päätös, itselläkin olisi ollut mahdollisuus mutta jätin menemättä ja hyvä niin. Ei helvetti tuota touhua.
 
Viestejä
449
Nyt pääsi IPV yllättämään positiivisesti. Johan tässä onkin saanu tarpeeksi dissata. Sisällä onnistumisia laajalla rintamalla, Jerellä ja Vilanderilla lyönti risussa, Sikiöltä kauden paras peli lautasella sekä mailassa. Ulkopelikin hyvää yhtä vuoroa lukuunottamatta. Siinäkin KaMalla oli kolme hyvin lyötyä juoksua, yhden IPV lahjoitti. Viuhkamieskin taisi tänään olla suht hereillä.

Nyt pitäisi vaan pystyä pitämään tämä sama taso seuraavissakin peleissä. Ailahtelevaisuus on ollut yksi suurimmista ongelmista läpi kauden.
 
Viestejä
296
Joukkueessa saattaa sittenkin olla jonkin verran potentiaalia. Ehkä Sikiöstäkin voi vielä kehittyä lukkari.
 
Viestejä
131
Olen pitänyt Sikiön dissaamista vähän kohtuuttomana, kyseessä on kuitenkin nuoren lukkarin ensimmäinen kausi ykköslukkarina. Ei kai kukaan voi siihen rooliin tulla täysin valmiina, vaan oppirahat on maksettava. Vahinkoväärät ovat nyt karsiutuneet pois jokseenkin kokonaan ja tolppakin nousee mukavasti. Ja onhan tuo välillä ollut taktisestikin hereillä. Plus pystyy sisällä ottamaan roolia sekä etenijänä että mailassa. Ehdottomasti jatkoon.
 
Viestejä
1,385
Joo, eilen lyönti ja kärki kulkivat sen verran hyvin, että ei siinä paljon edes pystynyt taktiikkavirheitä tekemään. Parempaa aiemmasta oli, että ei jätetty niin usein ajolähdössä viimeisen varaan, tuo kun on lähtökohtaisesti aina riskipitoinen virheratkaisu, ellei olla tilanteessa, josta haetaan vain yhtä juoksua tai on varaa nostella koppia viimeisellä. Juuri se kopin pelko vie siitä viimeisestä lyönnistä terän pois, ja etukenttäkin tulee jo rohkeammin vastaan maalyöntejä. KaMa tuohon sortui eilen enemmänkin.

Sen sanon, että nyt kun Kurikka pelaa kolmosena, niin jos kärkilyöjät ja Lattu saavat ajon rakennettua 0-1 paloa taulussa Kurikalle, niin laittaisin hänet lyömään ennen Dallaa. Tällöin tilannetta saataisiin sitten jatkettua niin, että Kurikan lyöntivuoron jälkeen kenttä olisi edelleen täynnä nopeutta, kun Dalla ja sitten Eko tulisivat lyömään. Jos Dalla lyö ensin, niin jää tulpaksi siihen Konstan ja Kurikan väliin.
 
Viestejä
1,385
Kehutaan nyt tappionkin hetkellä. Hyvä haasto ja pirteä peli Sotkamossa, mutta kun kotijoukkueellakin oli kohtuuhyvä päivä, niin ei vaan riittänyt kuin saappaat jalassa kaatumiseen.

Hivenen loppui ehkä puhti ulkopelissä toisella jaksolla, ja kentältä rupesi tilaa löytymään, ekan jaksonhan isännät vei kahden läpilyönnin turvin.
 
Viestejä
282
Vähän vettä myllyyn. Kuulemani mukaan Anssi Lammila tulee Lappeenrantaan opiskelemaan (Vilanderin jalanjäljillä).
Vaikuttaako pelipaikkaan? Eli jatkaako Kouvolassa vai onko esim. IPV mahdollinen? Jos siis toipuu pelikuntoon vielä...
 
Viestejä
3,498
Anssi lienee Koplan kovapalkkaisimpia pelaajia, ihan eri luokkaa kuin olivat Nurmio ja Hötyläinen. Vaikea uskoa, että Anssi menisi IPV:hen edes samalla palkalla, mitä Kouvolasta saisi. Toisaalla kerrottiin, että KPL on tehnyt ensi kauden pelinjohtajan kanssa sopimuksen jo toukokuussa. Kukahan hän mahtaa olla? Toivottavasti ei Lammila. Lappeenranta opiskelupaikkana ja KPL seurana ei ole vaikea yhdistelmä.
 
Viestejä
11,744
Jep, vaikea uskoa, että ainakaan etäisyyksien takia siirtyisi IPV:hen jos kyse on Lappeenrannassa opiskelusta. Pitäs olla ns muita syitäkin. Joten jos huhu/arvaus perustuu vain opiskeluihin niin en kovin montaa pesisvetojaksopistettä laittaisi siirron puolesta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös