Supervuoro Verkkolehti »

Imatran Pallo-Veikot 2019

Viestejä
939
Seuraavassa kolmessa ottelussa taitaa olla niitä päävastustajia vastaan. Sitten tukee taas viiden ottelun putki, jossa neljä liian kovaa vastustajaa. Eli edessä on tärkeä viikko ennen juhannustaukoa.
 
Viestejä
553
1. Lukkari vaihtoon. Sikiö ei uskalla pelata. Nyt tarvitaan ulkopeliin moottori. Liian helppoa syöttöä koko ajan ja Sikiöllä ei ole kykyä rytmittää peliä tällä tasolla.

2. Jos ei auta niin sitten pj vaihtoon myös.

Ikävä kun tätä kautta niin hypetettiin Partaset ym.

Hyvinkäällä tosiaan onnistuneet hankinnat ja Huusko on lautasella hyvä.
 
Viestejä
11,783
Päätös Sikiöllä kauteen lähtemisessä oli varmasti tietoinen ja riskit tunnistettu. Onko Valkeapäällä oikeasti hatussaan yli 40 v kani niinkuin väitetään vai pitääkö lähteä oikeasti nollasta etsimään?

Ketäs niitä olisi sitten?
  • Se kani sieltä hatusta. Ei hae lyhyitä, tai ei ainakaan tänään hakenut, mutta liekö tuo ongelma ja hyvinhän ne pärjäsi vaikka ei hakenutkaan eli jos ei hakenut kun ei tarvinnut?
  • Joonas Kauppinen KeKistä? Ei ole kyl pariin vuoteen tainnut pelata kuin suomaria ja pari peliä HP:ssa halli-sm:ää
  • Litmanen on jäänyt Kossuun lautaselle vaikka Hakomäen pelikielto loppui, tosin vain yksi peli. SoJyyn lienee hyvät välit eli miksei? Jos Litmanen jää Kossuun niin SoJy tuskin antaa Komulaista ja se ei kyllä taida tässä muutenkaan auttaa?
  • Brandt Tahkosta, haluaako Brandt, haluaako Tahko, haluaako IPV?
  • Riku Rantanen ei taida olla vaihtoehto eikä Vesu Kaukiainen
  • Mikko Lahtinen PuPen viuhkasta?
  • joku ihan muu kuka?
 
Viestejä
11,783
Mika Väisänen olisi aika hyvä haku, mut varmaan epätodennäköistä.

Haidu varmaan tulisi😁

Totta, Väisänen olisi hyvä.

Pelasiko Haidu muuten Lipon nousukauden jälkeen Juvalla suomaria? Vai pelaako vieläkin? Mäntyharjulla ei taida tänä vuonna olla maakuntasarjan joukkuettakaan eli pelaako missään?
 
Viestejä
11,783
Juva se oli. Mutta vain muutama peli pesiksenmaailman mukaan. Sen jälkeen ei liiton sarjoja. Eli ei myöskään Haidu. Tuskin Hautala tai Lehtimäkikään ja ei se Karppanenkaan taitaisi tilannetta pelastaa jos nyt puhuttaisi parin ottelun tuurauksesta mutta raadin mielestä siitä ilmeisesti ei olis apua.

Taitaa lukkaritkin olla niukkuusvara. Joku joukkue saattaisi kaivata koppareita.
 
Viestejä
2,627
KPL:n Aleksi Vainio olisi kokeilemisen arvoinen. Erityisesti nollatilanteen tolppa on erinomainen.

Eri asia kestäisikö Superissa enää. Tokkopa mitään junnua ollaan lukkariksi ottamassa. Sarjassa säilyminen on ihan mahdollista Sikiölläkin, mutta jos pudotuspeleihin kuvitellaan mentävän, pitäisi vahvistus saada äkkiä. Toisaalta kotiuttaminen on ihan ala-arvoista sekin tällä hetkellä.
 
Viestejä
642
Isot pojat kylillä puhu että valle oli tänään viimeistä kertaa viuhkassa, saas nähä. Miulle kyl kävis. Mut kuka tilalle? Puli vois kyllä olla kova, sais ainakin hetkellisesti ton lammaslauman hereille. No mut katellaan...
 
Viestejä
2,627
Ainakin viime kesänä Jymyjusseja vastaan Seinäjoella kesti. Ei kannata ottaa kantaa, jos ei ole koskaan nähnyt pelaavan.

Puhutaan siis yhdestä runkosarjan lopun höntsäpelistä?

Lahtistahan muuten taisin toivoa jo viime vuoden puolella puolitosissani. Kauppinen on siitä kumma tapaus, että tykkää soittaa KeKissä kakkosviulua vuodesta toiseen. Ilmeisesti on treenannut kuitenkin koko ajan täysillä?
 
Viestejä
11,783
Puhutaan siis yhdestä runkosarjan lopun höntsäpelistä?

Lahtistahan muuten taisin toivoa jo viime vuoden puolella puolitosissani. Kauppinen on siitä kumma tapaus, että tykkää soittaa KeKissä kakkosviulua vuodesta toiseen. Ilmeisesti on treenannut kuitenkin koko ajan täysillä?

Se mitä näin Kauppista halli-sm:ssä vuosi sitten keväänä HP:n paidassa niin onhan se kovassa iskussa suomariin ja varmaan ykköseen. Mutta olisiko superiin? Saattaisi ollakin.
 
Viestejä
2,627
No KeKin kanssa seuralla on ainakin tiettävästi hyvät välit, mutta näinköhän haluaisivat kuitenkaan auttaa yhtä päävastustajaansa. Kauppinen lienee joka tapauksessa mainituista nimistä realistisimpia.
 

LBC

Viestejä
3,627
Onko Valkeapäällä oikeasti hatussaan yli 40 v kani

Siis kani vai kaneja? listallasi oli aika monta 40+, mutta tarkoitit varmaan tätä suurkaniinia. Oli sillä mielestäni tänään lyhyiden hakemisen lisäksi väärien antaminenkin vähissä. Olisiko oikeasti apuja? kokonaisuudessaan ehkä joo.

Mutta kyllä tuo lista osoittaa veren vähyyttä lukkareissa. Ei ole nuorta suurlupausta otettavissa alemmista sarjoista.
 
Viestejä
11,783
Valkeapää kun on kyseessä niin kani voi olla muukin kuin suurkani jos nyt kani ylipäänsä on jo hatussa.

En ole Koplamatsia lukuunottamatta vielä nähnyt tänä vuonna redsien pelejä joten ei ole mitään käsitystä mistä kiikastaa. Mutta jos suurin tuska on @@avoinyhtio :n mainitsema pelirohkeuden ja rytmityksen puute niin siihen suurkani kyllä varmasti toisi parannuksen. Tosin sopimushan silläkin lukkarilla on muualle.

Siis jos nyt IPV ylipäätään on kriisissä ja jos onkin niin siis jos lukkaripeli olisi siihen ratkaisu.
 
Viestejä
11,783
Jos Sikiö laitetaan hyllylle superin joukkueesta niin minne hänet laitetaan? Vuokralle PuPeen?
 
Viestejä
553
Joona on lahjakas pesäpalloilija. En tiedä onko pakko tarve pelata lukkarina (vrt. Rytkönen on nyt löytänyt roolinsa).

Yksi ongelma mielestäni on se, että Joonalla ei ollut koskaan täyttä kautta miesten peleistä (no ehkä suomarissa).
Kuitenkin olisi ollut hyvä, että hän olisi saanut edes yhden täyden kauden ykköspesistä. Siinä olisi tavallaan nähty/kokemus olisi kasvanut. Mielestäni hänen kannattaisi ruveta miettimään jotain muuta ulkopeli paikkaa, koska on kuitenkin lahjakas kaveri.
 
Viestejä
449
Mä en oikeastaan tiedä onko järkevää vaihtaa pelinjohtajaa. Uusi pj on kuitenkin mallia Puli tai Tuuva. Okei, jälkimmäinen meni Bragen aisapariksi joten tuskin tulee, mutta you get the point. IPV ei kuitenkaan palkkaa pelinjohtajaa seuran/kaupungin ulkopuolelta (koska ei ole tainnut ikinä niin tehdä), ja en usko että kukaan imatralainen hirveästi Vallea kummoisempi on. Puli vois raivoamisella tuoda energiaa hetkellisesti, mutta loppujen lopuksi varmaan kuluttaisi kaikki puhki.

Siitä huolimatta jotain tarttis tehdä, katsotaan mitä tapahtuu.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös