Supervuoro Verkkolehti »

Hyvinkään Tahko 2024

Viestejä
470
Ja sitten takaisin asialinjalle.

Tahkon Tiktok-tili nostanut tänään päätään miltei tasan vuoden hiljaiselon jälkeen, lupaava merkki tämäkin 👌
 
Viestejä
302
Viestejä
143
Nyt on kyllä kovia uutisia. Aivan mahtavat jatkosopimukset. Muutenkin koko Tahkon ilme ja uutisointi on kyllä kääntynyt muutamassa kuukaudessa positiiviseen suuntaan. Antti Yli-Saunamäki on kyllä ollut täysin oikea valinta managerin rooliin. Sen lisäksi Pihkalan poluilla youtube-sarja vaikuttaa todella hyvältä lisältä varsiin pitkään talvikauteen.
 
Viestejä
33
2022 ei ollut poikkeusvuosi, 2023 oli. Sen nämä sopimukset osoittavat.

Yhä uusien negatiivisesti yllättäneiden käänteiden jälkeen tämä oli tärkeä vahvistus siitä, että Tahko on oikealla polulla pitkän tähtäimen näkökulmasta.
 
Viestejä
470
Jää kyllä kaikki Suomen mehiläiset mulle toiseksi, sen verran paljon olen tänään kussut hunajaa tuon uutisen jälkeen.

(Toki nyt näillä pakkasilla ei pahemmin ole mehiläisiä kilpailemassa).
 
Viestejä
1,349
Kumpi nyt pelaa kakkosena, Eskelinen vai Kontio? Itselläni jäi Eskelisen pelistä kakkosena pikkuisen epävarma olo vatsanpohjaan: välillä onnistui hyvin, välillä ei. Joku kirjoitti Eskelisen vaihtopelin olevan "keskinkertaista". Saataisiinko Kontiosta parempi kakkonen? Täytyy lisätä, että ulkona Eskelinen oli mielestäni erinomainen, vähintään muille maille siirtyneen KT:n tasoa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös