Supervuoro Verkkolehti »

Hyvinkään Tahko 2024

Viestejä
788
Mietin voisko Rouhari palata tahkoon esim. jokeriksi? Pelasi hienon kauden HP:ssa.
En tiedä teoriassa voisiko, mutta ei kyllä ole millään mittarilla Tahkon kiikarissa kuten jo aiemmin olen todennut. Varmaan viimeinen rupeama Tahkossa on ollut siinä määrin huono kokemus seurajohdolle, että kiinnostus meni siinä. Meillä on jo kopparina maan paras nollatilanteen purkaja, ei ole mitään käyttöä saman paikan pelaajalle.
 
Viestejä
449
Tuossa ja erityisesti viimeisessä lauseessa on nyt sanottu se, mikä rohkaisee minutkin kirjoittamaan suoraan tästä caseKorhosesta. Tunnemyrskyreagointi täällä ja muualla fanien toimesta on ollut sitä luokkaa, ettei ole oikein viitsinyt, mutta kun tänään käynnistyi tuosta myrskystä taas toinen samanlainen puhuri, niin alkaa kyllästyttämään.
Olen jo oman mielipiteeni tästä case-Korhosesta sanonut, enkä siihen enää lisää ennen joukkueen julkistamista. Tilanne oli ja meni. Kore pääsi joukkueeseen, jossa todennäköisemmin pelaa mestaruudesta kuin Tahkossa ja pääsee pelaamaan remontoidussa Pihkalassa, joten ehkä kaikki sitten loppujen lopuksi voitti.

Eli kyllästymisestä samaa mieltä. En nyt miksikään paskamyrsky vol2.0 sanoisi mitä omaan feediin on osunut somessa, mutta joitain mauttomia kommentteja. Tunnekuohut on urheilun suola, mutta yhtä lailla on eteenpäin meneminen. Jos joku vielä tässä kohtaa jaksaa huudella mauttomuuksia, kertonee se enemmän huutelijasta. Tai ainakin mun mielestä typerään käytökseen ei ole järkeä vastata olemalla yhtä typerä.

Kyllä sitä aika vahvasti toivoi naisten mestaruuden ratkeamista, että olisi tällä viikolla päässyt näkemään ne hankinnat ja tullut muuta spekuloitavaa.
 
Viestejä
492
Sä kuule aivan omin pikku kätösin vedit Mansen tähän ketjuun?:unsure:
Mä puhuin pelkästään Lehtolan lähtemisestä. Ja se liittyy olennaisesti siihen, että Lehtola tuli koskaan Tahkoon, mitä kävi Tampereella.

Sä itse tulit itkemään asiasta varmaan oot joku Helimon kavereita ku puolustelet… varmaan Niemeski oli syy ku sai potkut…
 
Viestejä
1,314
Yleisesti ottaen miesten superpesiksessä on todella vähän pelipaikkoja. Sen takia on täysin turhaa osoitella yhdenkään seuran suuntaan omien junnujen peluuttamisesta vaikka olisi minkälainen mylly taustalla. Sarjassa on 13 joukkuetta, joten 12 pelaajan vakiokokoonpanopaikkoja on yhteensä 156. Nykyään huippuäijät kuten Haapakoski ja Puputti painavat kepeästi 20 kautta niin hyvä jos koko sarjan puhtaaseen pelikykykyyn pohjautuva vaihtuvuus on edes 15 pelaajaa kaudessa. Vaikea yksittäisen seuran on nostella roppakaupalla omia uusia junioreita pelaamaan kun koko valtakunnan pelaajatuotannosta mahtuu vuosittain superiin noin yksi jokaista seuraa kohden.
Tämä on ihan helvetin hyvä kirjoitus.

Ja pitää 100% paikkansa.

Vain parhaat junnut pääsevät Superpesikseen ja niitä ei jokainen Superin joukkue mitenkään kasvata edes joka kolmas vuosi.
 
Viestejä
492
Juu pystyy Kontio.mutta jos tulee toikka.ja k-t ei palaa
No teoriassa voi mennä niin että Kontio on siinä ja Toikka jokerina laitetaan seuraavaks. Mielestäni ei ole varaa tuhlata Ikosta ja Patovaa vaihtotilanteisiin. Toki Ikosen voi tarpeen tullen, mutta Toikka hankittiin sen takia että noihin laitetaan.
 
Viestejä
492
Tämä on ihan helvetin hyvä kirjoitus.

Ja pitää 100% paikkansa.

Vain parhaat junnut pääsevät Superpesikseen ja niitä ei jokainen Superin joukkue mitenkään kasvata edes joka kolmas vuosi.
Paitsi tähän junnutuotantokeskusteluun seuroista (vaikka ei liity Tahkoon sinänsä) niin, Vimpeli on vain jotenkin niin mystinen paikka.. Sieltä tuntuu joka kausi tulevan 2 kasvoa per kausi superiin :ROFLMAO: tällä kaudella se Kortehisto + Vihriälä pelasi enemmän jo ja vakiinnutti paikan. Viime kaudella Lassila, M. Vihriälää jne.. Sotkamo myös kuuluu ehkä toisena seurana tähän kastiin molemmat Huotarit on ja Virtanen ja ties mitä tulossa..
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös